ΑΘΛΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 22-06-2010.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Προωθηση απο FACEBOOK. (γι αυτο και τα κεφαλαια)

ΚΟΠΡΑΝΑ - ΛΑΣΠΕΣ- ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.

ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΥΟ ΚΛΟΥΒΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΑ ???????
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.....
ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΡΘΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ.....

ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ
25 ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ 20 TETΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ , ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑ.
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΛΟΥΒΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΠΟΥ
"ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ" ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΖΩΑ,ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ .

ΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ????

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ?????

ΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ?????

35431_1275003372907&.jpg
35431_1275003572907&.jpg
35431_1275003072908&.jpg

Για να εχουμε να προβληματιστουμε μεχρι τις επερχομενες Δημοτικες Εκλογές ...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Τις ξερω τις καλτακες εδω,η μια η αντιδημαρχος εχει αναλαβει τους φιλοζωους,(πως λεμε υπουργειο αμυνας?)το παιζει δηθεν μου ταχαμου φιλοζωη για να παιρνει τους ψηφους,και φωναζε πριν ενα χρονο οταν εδωσαν το ασυλο σε ιδιωτες,τωρα το ανελαβαν αυτοι η Φιλοζωικη Δραμας δηλαδη,και ειναι χειροτερη απο τους αλλους,τους πηρα με το αυτοκινητο μου και τους πηγα σε ενα μερος καλο και ησυχο για να φτιαξουμε καινουριο ασυλο και θα βοηθουσα και εγω,αμισθι φυσικα,και αρχισαν να μου λενε για τους νομους,τα περιβαλλοντολογικα κ.τ.λ.,αλλα αυτα που κανουν αυτες τωρα οχι μονο το περιβαλλον βλαπτουν αλλα και την ψυχη των ατυχων σκυλων,και την δικη μας,ντρεπομαι γιατι ζω αναμεσα τους.
Ειχα αναφερθει παλι στο θεμα αυτο περυσι και το μελος Μερεντα ειπε οτι τωρα που το πηρε η φιλοζωικη ισως υπαρξει βελτιωση,οπως βλεπεις φιλη μερεντα οι κυριες(γιατι μονο γυναικες ειναι)δεν ειναι κυριες.
Εχουν μαζεψει πολλα χρηματα,τα πιο πολλα απο κληρονομιες,τα οποια φιλοζωοι συμπολιτες μας(και ειναι παρα πολλοι,οπως ο φιλος μου ο Κυρ Παντελης)αφηνουν στον συλλογο για να δουνε τα σκυλια μια ασπρη μερα.
Και αυτη η αντιδημαρχος(με το μεγαλο στομα,και τα λογια τα μεγαλα)εκανε ολοκληρο αγωνα για να παρει το ασυλο απο τους ιδιωτες,που και αυτοι μια εταιρια καθαρισμου ητανε η οποια επερνε απο τον δημο οτι ειχε σχεση με αναθεση και χρημα,ασχετα με το αν γνωριζαν το αντικειμενο.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
flyer με ονοματα και φωτογραφιες και μοιρασμα σε ολους τους δρομους της πολης να τα δουν ολοι , ενω συγχρονως κανεις δεν θα μπορει να κατηγορησει κανεναν για την δημιουργια των φυλλαδιων

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ειπα και εγω?!!Κατι σήμερα δεν θα δω,δεν θα ακουσω να με πιάσει η καρδιά μου?Να αναθεωρήσω καταστάσεις.....?Να μην θέλω να ανήκω στο ανθρώπινο είδος?Να ντρέπομαι?Να θέλω να βρίσω υποτιθεμενους φιλόζωους?Να πω έλεος?Ειπα και εγω....

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εγω έχω καταλάβει ότι και ο διάλος φοβερα θελει.
Απειλησε (ανωνυμα ή επωνημα) ότι θα έρθεις σε επικοινωνία με πρωινες εκπμπες (τύπου Αυτια, Παπαδακη) και να δεις τι παλατακι θα φτιάξουνε.