ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Μ.Κ.Ο. - Εθελοντική βοήθεια για τους τετράποδους φίλους μας!

undead

Active Member
29 Μαρτίου 2014
31
51
Καλημέρα σε όλη την κοινότητα, λίγα λόγια αρχικά! Δεν έχω καμία σχέση με το καταφύγιο που αναφέρω, απλά βρήκα την ανακοίνωση στο Facebook και κρίνω σωστό να κάνω και εδώ μια κοινοποίηση, γιατί και η πιο μικρή βοήθεια μετράει! Η ανακοίνωση απευθύνεται κυρίως σε κατοίκους Θεσσαλονίκης και γύρω, αν και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εννοείται, απλά η Μίκρα είναι έξω από τη Θεσσαλονίκη. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης με αυτοκίνητο, υπάρχει αστική συγκοινωνία, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα για να μάθετε πώς.

Την Κυριακή στις 11 Μαΐου, στις 12:30 το μεσημέρι έχουμε ραντεβού στο γήπεδο της Μίκρας για να πάμε στο καταφύγιο με οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να προσφέρει ο καθένας! Από τσιμέντο και πλακάκια που μας έχουν περισσέψει πιθανότατα από δουλειές στο σπίτι μας, μέχρι μπογιές, πινέλα, λουλούδια, οτιδήποτε είναι ικανό να ομορφήνει το περιβάλλον που μένουν τα ζωάκια, μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια να τα αγαπήσει όπως τους αξίζει! Στην ανακοίνωση της η ομάδα, δεν αναφέρει τίποτα για βοήθεια με τροφές κλπ, όμως υποθέτω πως είναι κι αυτή καλοδεχούμενη, καθώς και παλιά παιχνίδια που μπορεί να λατρέψουν τα σκυλάκια ενώ εμείς τα έχουμε ξεχασμένα σε κάποια αποθήκη, οτιδήποτε πιστεύει ο καθένας! Λαδομπογιές, συρματόπλεγμα, τσιμέντο, ασβέστης, ράφια, ντουλάπια, παλιά τάπερ, σακούλες από τα ψώνια σας, παλιά σφουγγάρια πιάτων, κουρτινόξυλα, χλωρίνες, παλιά στόρια, ατελείωτος ο κατάλογος και φυσικά εργαλεία, κατσαβίδια, πένσες, κόφτες, τσάπες που φεύγοντας θα τα ξαναπάρουμε μαζί μας.

ΥΓ: Ελπίζω να το ανέβασα στο σωστό τομέα και ελπίζω να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας!
ΥΓ2: Δείτε το και σαν μια ευκαιρία να με γνωρίσετε, εγώ θα πάω :pPP

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.261
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσω να πάω, εάν κάποιος προτίθεται να του "φορτώσω" ότι πράγματα μπορέσω να πάρω θα ήθελα πολύ να στείλω ότι μπορώ.

• Like
Reactions: mareco

undead

Active Member
29 Μαρτίου 2014
31
51
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσω να πάω, εάν κάποιος αναλάβει να του "φορτώσω" ότι πράγματα μπορέσω να πάρω θα ήθελα πολύ να στείλω ότι μπορώ.
κοίτα, επειδή και εγώ δεν έχω αμάξι και θα πάω με το αστικό με τσάντες κλπ, αν πιστεύεις ότι κουβαλιούνται αυτά που θα βρεις με 1-2 σακούλες, θα τα πάρω εγώ! Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω

• Like
Reactions: mareco

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.261
κοίτα, επειδή και εγώ δεν έχω αμάξι και θα πάω με το αστικό με τσάντες κλπ, αν πιστεύεις ότι κουβαλιούνται αυτά που θα βρεις με 1-2 σακούλες, θα τα πάρω εγώ! Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω
Oκ, αν μη τι άλλο θα κοιτάξω να βρω ελαφριά πράγματα για την ώρα και μιλάμε αν μπορέσεις τελικα να τα πάρεις μαζί σου, ευχαριστώ!

• Like
Reactions: undead

ChineseCrested

Well-Known Member
7 Απριλίου 2014
89
39
Παιδια αυτή η ''συνάντηση'' θα είναι την Κυριακή 11 Μα'ι'ου 2014 ετσι ..?? και που είναι το γήπεδο Μίκρα ..??