Όυρα πάνω στο κρεβάτι / καναπέ

odin79

Member
28 Αυγούστου 2012
12
0
Γεια σας παιδια με λενε γιαννη και εχς ενα μαλτεζ ενως ετους εχω ενα θεματακι με την καθαριοτητα ενω εχει μαθει να τα κανει εξω μερικεσ φορες οταν βγω ωρα που συνιθως ειμαι στο σπιτι ανεβαινει στο κρεββατι και τα κανει εκει,το χει κανει αρκετες φορες αν την αφισω στο σαλονι θα τα κανει στον καναπε και θα μασουλισει καλωδια και τετοια δεν ξερω τι να κανω αλλαξα ηδη ενα στρωμα..της εχω παιχνιδια.δεν θελς να την αφισω στο μπαλκονι η να την δενω οταν λειπω αλλα δεν ξερω τι να κανω...

odin79

Member
28 Αυγούστου 2012
12
0
καταρχας ποσταρα σε λαθοσ κατηγορια οποτε αν μπορει ενασ μοντ ασ το μεταφερει σορρυ...λειπω απο τις 9 μεχρι τις 2 και 5 με 8 το απογευμα μηπως ειναι πολλες οι ωρες για κρειτ?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν χρειάζεται κρέιτ τόσο μικρό σκυλάκι, πάρε ένα μεγάλο πάρκο και έχε του εκεί νεράκι παιχνίδια και καμία πάνα και θα είναι ασφαλής και δεν θα τα κάνει και πάνω σε κρεβάτια. Αγχώνεται όταν είναι ελεύθερο και ολομόναχο σε πολύ μεγάλο μέρος, περιορισμένο θα νοιώσει περισσότερο ασφαλές.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν χρειάζεται κρέιτ τόσο μικρό σκυλάκι, πάρε ένα μεγάλο πάρκο και έχε του εκεί νεράκι παιχνίδια και καμία πάνα και θα είναι ασφαλής και δεν θα τα κάνει και πάνω σε κρεβάτια. Αγχώνεται όταν είναι ελεύθερο και ολομόναχο σε πολύ μεγάλο μέρος, περιορισμένο θα νοιώσει περισσότερο ασφαλές.
ενος ετους ειναι, τι μικρό?
υπαρχουν κρέιτ στο μεγεθος τους μια χαρα! χτες χαζευα ενα της midwest...
με το παρκο υπάρχει ο "κινδυνος" να πηδηξει από πανω σκαρφαλώνοντας σε πράγματα, όπως το κρεβάτι κλπ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
ενος ετους ειναι, τι μικρό?
υπαρχουν κρέιτ στο μεγεθος τους μια χαρα! χτες χαζευα ενα της midwest...
με το παρκο υπάρχει ο "κινδυνος" να πηδηξει από πανω σκαρφαλώνοντας σε πράγματα, όπως το κρεβάτι κλπ
Μικρόσωμο παιδί μου εννοώ! :p
Προτείνω πάρκο για να είναι πιο άνετο το σκυλάκι τόσες ώρες.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μικρόσωμο παιδί μου εννοώ! :p
Προτείνω πάρκο για να είναι πιο άνετο το σκυλάκι τόσες ώρες.
μπασμένο θα λές... :rolleyes:

αυτά να τα φοβάσαι... εξαφανιζονται από το παρκο και δεν παιρνεις χαμπάρι πώς....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Crate λέω κι εγώ. Κι αν το θέλεις άνετο, μεγαλύτερο νουμεράκι. Τα πάρκα δεν τα εμπιστεύομαι. Αν θέλουν, μπορούν εύκολα, να πηδήξουν έξω.

odin79

Member
28 Αυγούστου 2012
12
0
σημερα το ξαναεκανε...ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια εχω κρειτ αλλα τοσες ωρες εκει μεσα?δεν ξερω σκεφτομουν το μπαλκονι οσο λειπω απο το σπιτι..τι λετε?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Υπαρχουν καποια σπρει αλλα δε κανουν τιποτα. Αλλωστε θα...ψεκαζεις εκει που κοιμαστε; Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα, οταν εκλεινα τον μεγαλο στο σαλονι καθως ειχα ιδιαιτερα. Απο τα νευρα του ανεβαινε στον καναπε και κατοθραγε, μεχρι που ...απλωναμε περιοδικα πανω στον καναπε για να μην ανεβαινει! Τελικα περασα στο πανεπιστημιο , σταματησα τα ιδιαιτερα , στειρωθηκε κιολας και εληξε το θεμα :p

Μακαρι τοτε να ηξερα το crate και τη χρηση του! Παρε ενα οπωσδηποτε

Sent from my iPad using Tapatalk HD

miguel

Member
28 Σεπτεμβρίου 2013
12
0
Χαϊδάρι
www.karaxoundris.gr
Γεια σας παιδια με λενε γιαννη και εχς ενα μαλτεζ ενως ετους εχω ενα θεματακι με την καθαριοτητα ενω εχει μαθει να τα κανει εξω μερικεσ φορες οταν βγω ωρα που συνιθως ειμαι στο σπιτι ανεβαινει στο κρεββατι και τα κανει εκει,το χει κανει αρκετες φορες αν την αφισω στο σαλονι θα τα κανει στον καναπε και θα μασουλισει καλωδια και τετοια δεν ξερω τι να κανω αλλαξα ηδη ενα στρωμα..της εχω παιχνιδια.δεν θελς να την αφισω στο μπαλκονι η να την δενω οταν λειπω αλλα δεν ξερω τι να κανω...
Καλησπέρα. Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι από πόσο μηνών έχει αυτή την συνήθεια; Επίσης το χειμώνα το έκανε και στα χαλιά και αν αυτό το έχει κάνει και όταν εσύ είσαι μέσα στο σπίτι;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97