Χαχαχαχ.. το κανα εικόνα!Αλλά φαντάσου την άμμο της...
Πρώτη φορά το ακούω αυτό το "είδος"...! (Τo googlara ήδη) Και το μόνο που έχω να πω είναι..wtf?!?!ζευγαρώνουν με λιοντάρια για να κάνουν ligerς
Εχασες την εκπομπη με το ζευγάρι ψευτοινδιάνων που ειχαν εναν βούβαλο... και μάλιστα ελεγαν ότι όταν ειναι εκτος σπιτιου ειναι αγριος και μόλις μπει στο σαλόνι ειναι γλυκος και τρύφερος....αν ειναι δυνατον!Κατοικιδιο τιγρης??Το μονο θετικο που μπορω να βρω στην ιστορια ειναι οτι δεν θα πλησιαζει κλεφτης σε αποσταση χιλιομετρου..Τωρα που το σκεφτομαι κανενας δεν θα πλησιαζει γενικοτερα!Το πιο γελοιο που εχω δει σε κατοικιδιο ειναι σε μια εκπομπη στο animal planet που ενας τυπος ειχε εναν γαιδαρο να γυρνοβολαει στο σαλονι του.Ελεγε μαλιστα οτι ο γαιδαρος γουσταρει πολυ να βλεπει τηλεοραση .Πολυ παρανοια σε αυτο τον πλανητη
εκτος απο τα λαιγκερ υπαρχουν και τα ταηγκον , οπου οι γονεις ειναι αντιστροφοι σα ειδος απο οτι τα λαηγκερ . Ασε που λαηγκερ και ταηγκον βγαινουν διπλασια απο οτι τα λονταρια και οι τιγρεις . Συμβαινει σπανια βεβαια να υπαρχουν τετοια υβριδια στην φυση , αλλα επειδη η φυση εχει προβλεψει για την ισορροπια της τετοια ζωα λογω μεγεθους δεν μπορουν να κυνηγησουν και να επιζησουν και ουτε μπορουν να αναπαραχθουν .Πρώτη φορά το ακούω αυτό το "είδος"...! (Τo googlara ήδη) Και το μόνο που έχω να πω είναι..wtf?!?!
Άσε που πρώτη φορά ακούω για παχύσαρκες τίγρεις, ότι το Harrods πουλάει άγρια ζώα για κατοικίδια, ότι παίζει όντως τέτοιο θέμα με collectors άγριων ζώων συστηματικά - έχουν τόσοι τόσα λεφτά να τα συντηρούν και έχουν κάνει και συνομοταξία?! Πάω να δω κανά ντοκυμαντέρ να ξεστραβωθώ..
Βέβαια τώρα που σκέφτομαι υποθέτω ότι και τα πιο σχετικά μας θέματα μάλλον κάπως έτσι κάποτε θα ξεκινήσανε.. :-\"
Όχι τα σκυλιά!!! Δε φταίνε, δεν τον φέρανε αυτά στο σπίτι!! Ας φάει τα αφεντικά!εγώ θέλω να τους φάει όλους
Ενας οταν τον ρώτησαν γιατι: είπε ότι το κάνει για να δειξει ότι η τιγρης και το λιοντάρι προέρχονται από την ιδια δεξαμενη γονιδίων. Μακακιες... θα ελεγα, δικαιολογίες για τον φρανκεστάιν που θελουν να κάνουν....Όχι τα σκυλιά!!! Δε φταίνε, δεν τον φέρανε αυτά στο σπίτι!! Ας φάει τα αφεντικά!
Σίρκος ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες, thanks!
Ρε παιδιά όμως πήγα και τα googlara και τα δυο και βρήκα στα υβρίδια στη wikipedia ένα κάρο ότι να ναι συνδυασμούς, γάιδαρο με ζέβρα και δε συμμαζεύεται. Και στα περισσότερα έλεγε bred since the 19th-20th century! Εντάξει... για ποιό λόγο, πραγματικά, τι? Τι να πω... Για άλλη μια φορά μόνο η μαμά φύση διορθώνει τη ζημιά από τα ανθρώπινα "πειράματα".. Καημένα ζωντανά, καημένη φύση...