Όνομα σκύλου

28 Ιουνίου 2011
9
0
η επιλογη ονοματος ενος σκυλου εχει να κανει αποκλειστικα με την βουληση του ιδιοκτητη.πεστε μου ομως βρε παιδια,γινετε σε εναν ιμιαιμο αρσενικο rottwailer να δωσεις ονομα MIKY? φαγωθεικε η γυναικα μου με αυτο το ονομα οποτε και υπεκυψα...

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Δεν ξέρω αν και ο Μίκυ ήταν... ημίαιμος ποντικός! χαχα
Αστειεύομαι φυσικά.
Ναι μωρέ γιατί όχι; Υπάρχει κανόνας που τα ροττ πρέπει να έχουν επιβλητικά ονόματα;

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Τα ροτ ειναι :ο Μικυ για τα αφεντικα και ο ζορο, μπατμαν κλπ για τον εχθρικο ξενο. Αρα, ναι, μια χαρα ονομα ειναι και μην σου πω ακρως αντιπροσωπευτικο . Θελει ομως ιδιαιτερη προσοχη πιστευω στο θεμα συμβιωσης. Τρωτε πρωτοι εσεις, μετα ο μΙκυ,δεν δινετε απο το φαγητο σας, πριν το φαγητο να δινετε παντα μια εντολη να εκτελεσει, δεν τον αφηνετε σε καναπε κλπ , ηρεμια χωρις φωνες και μαλωματα και γενικα προσεχετε με επιμονη το θεμα αρχηγιας. Οσο ημιαιμο κ να ειναι το κουκλι (κουκλι θα ειναι βαζω και στοιχημα) σας, εχει στο αιμα του τη διεκδικηση και ΔΕΝ το θελετε να γινει αρχηγος.

28 Ιουνίου 2011
9
0
ναι πραγματι υπαρχει προβλημα με το θεμα της αρχηγιας γιατι ο μικρος μας εχει βγει πολυ τσαμπουκας :p
προσπαθουμε να του επιβληθουμε αποκληστικα ανεβαζοντας τον τονο της φωνης μας αλλα αυτος περα βρεχει...
οταν ειναι η ωρα του παιχνιδιου γινετε αρκετα αγριος(δαγκωνει ανεξελεγχτα) και αγριευει με το παραμικρο
ευχομαι να ειναι κατι παροδικο λογο ηλικιας ωστε να μην συνεχισει να ειναι τοσο αγριος.εμεις κανουμε οτι μπορουμε για να τον ηρεμουμε αν και μεχρι στιγμης αυτο δεν ειναι εφικτο...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οχι! Το ΜΙΚΥ, δεν ειναι ονομα για αρσενικο ροτβαϊλερ...
Να πατησεις ποδι!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
χαχαχαχα καλο :D εμενα μου αρεσει :p

παντως το θεμα "ονομα σκυλου"
ειναι καθαρα υποκειμενικο
και εχει να κανει με εμπειριες βιωματα και αλλα πολα ετσι το μυαλο διαλεγει ποιο ονομα του ακουγεται ποιο ομορφα γενικα...

εγω για παραδειγμα ποτε δεν θα εδινα σε κανενα μα κανενα πλασμα αρχαιο Ελληνικο ονομα
εδω ξερω ενα αδεσποτακι 6 κιλα
με το ονομα "μπαμπης" χαχαχαχαχαχαχαχα
οποτε το βλεπω θυμαμαι τη φραση "μπαμπης ο σουγιάς " και λοιωνω στα γελια :p

Last edited:

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
φαντασου ομως να εισαι σπιτι και να φωναζεις μιιικυυυ ελα εδωωωω και να γελανε ολοι...και να σκαει ο μικυςςςςςς απο την γονεια..θα κοβονται τα γελια ή οχι

28 Ιουνίου 2011
9
0
οπως ειπα στην αρχη το σκυλακι ειναι ημιαιμο.ο πατερας ειναι ροτβαιλερ και ι μανα (δεν ειμαι σιγουρος) μοιαζει με λαγωνικο.ειναι κοντη με λιγο μακρυα αυτια.ο μικης λοιπον μοιαζει τον πατερα στο χρωμα και την μανα στο αναστημα
τωρα που ειναι μονο 2 μηνων,οσοι το βλεπουνε το περνανε για καθαρο ροτβαιλερ
εφοσον λοιπον δεν θα γινει μεγαλοσωμο ζωο, επαναπαυομαι με το ονομα που εχει :)