Όλο κοιμάται... θέλω τη γνώμη σας!

giavasim

New Member
9 Ιανουαρίου 2011
3
0
Παιδιά καλησπέρα και απο μένα και τον Τζο μου..Ο Τζο είναι ένα σιχ τσου 6 μηνών.Τον πήρα πρίν από δύο εβδομάδες από ιδιώτη.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κοιμαται συνέχεια!!!Δεν παίζει με κανένα παιχνίδι και όλη την ώρα είναι ξαπλωμένος στα πόδια μου..Τι μπορεί να συμβαίνει??:confused:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μιά χαρά τον βρίσκω
τα σκυλιά κοιμούνται πολύ - γενικά

όταν λείπεις κοιμάται?
όταν κοιμάσαι?

giavasim

New Member
9 Ιανουαρίου 2011
3
0
ναι κοιμάται και όταν λείπω και όταν κοιμάμαι νομίζω πως είναι η καλύτερή του!!Μου κάνει εντύπωση γιατί το προηγούμενο σκυλάκι μου ήταν ένα γιόρκι και δεν καθόταν ποτέ σε ησυχία...και ο Τζο δεν ασχολείται με κανέναν..ούτε καν με τους γιούς μου που είναι 7 χρόνων και προσπαθούν να παίξουν μαζί του..σηκώνεται για λίγο, κάνει μια βόλτα και ξανά στα πόδια μου..Α και δεν είπα πως όταν δεν κοιμάται κάθεται με τις ώρες και με κοιτάει..

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
άρα δεν κοιμάται 24ώρες το 24ωρο
μέχρι και 16 ώρες ύπνος καλά είναι......
τρώει με όρεξη?

giavasim

New Member
9 Ιανουαρίου 2011
3
0
Ναι. Τον είχαν μάθει να τρώει 2 φορές την μέρα και ακολουθώ και εγώ το ίδιο πρόγραμμα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Στη βόλτα πώς είναι? Πόσο συχνά τον βγάζεις? Πώς εκτονώνεται έξω? Τρέχει?
Ο δικός μου είναι 13 ετών κανίς. Μέχρι έξι μηνών έπαιζε με διάφορα παιχνίδια. Από 6 μηνών και μετά έχασε κάθε μα κάθε ενδιαφέρον για παιχνίδια, μασουλητήρια, μπαλάκια και λοιπά. Δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ. Ωστόσο, απολάμβανε πάντα να παίζει μαζί μας κρυφτό, κυνηγητό και άλλα τέτοιου τύπου παιχνίδια πνευματικής και σωματικής άσκησης. Επίσης, tricks :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97