Όλοι είμαστε ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

Rottweiler.

Banned
Banned
14 Ιουνίου 2010
64
0
Γεια σας και πάλι !!!!!

Εχω την εξής πρόταση :

Προτείνω να κατέβουμε όλοι Σύνταγμα με τα σκυλιά μας στο πλευρό των Αγανακτισμένων...

Στην τελική όλοι υποφέρουμε απο τα αδυσώπητα μέτρα που παίρνουνε !!!!

Έχουμε αλλάξει την ξηρά μ εάλλη πιο φθηνή , έχουμε κόψει τις εκπαιδεύσεις , έχουμε σταματήσει να του παίρνουμε με τόση συχνότητα παιχνίδια και κόκκαλα ... και πολλές άλλες περικόπές....

Να συγκεντρωθούμε να πάμε ΣΥΝΤΑΓΜΑ με τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Μεσα.... αλλα μηπως μπορεις να καθυστερησεις λιγο την σκυλομαζωξη για να ολοκληρωσει τα εμβολια το σκυλακι μου?

Επισης θετεις υποψηφιοτητα για προεδρος και αντοπροσωποσ τοων πανταχου σκυλαδων Ελλαδος...εαν ναι ...εχεις την πρωτη ψηφο

Rottweiler.

Banned
Banned
14 Ιουνίου 2010
64
0
Μεσα.... αλλα μηπως μπορεις να καθυστερησεις λιγο την σκυλομαζωξη για να ολοκληρωσει τα εμβολια το σκυλακι μου?

Επισης θετεις υποψηφιοτητα για προεδρος και αντοπροσωποσ τοων πανταχου σκυλαδων Ελλαδος...εαν ναι ...εχεις την πρωτη ψηφο
χαχαχαχα....γεια σου κιουσση με τα ωραια ροτβαιλερ

thp

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
101
3
Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα, εδώ οικογένειες δεν έχουν να φάνε. Άμα γινόταν ποτε μάζωξη επειδή το σκυλί μας δεν μπορεί να κάνει εκπαίδευση ή να φάει καλύτερη τροφή μονο ειρωνικό θα ήταν απέναντι σε ανθρώπους που έχουν όντως σοβαρά προβλήματα.

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Καλημερα!

Ενταξει ενταξει,μεταξυ σοβαρου και αστειου ειναι το θεμα.Σε forum για σκυλια ειμαστε :)

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
χμ
πλακα πλακα.... αυτο θα εχει αποτελεσμα 1000%
για φαντασου εκει εξω
100 λυκοσκυλα
100 ντομπ
100 ροττ
και παει λεγοντας?
οσο να ναι... ειναι ενα μεσο "πιεσης" αρκετα πειστικο θα ελεγα....
χαχαχαχαχαχαχα

(μικροτες φυλες θα χρισημοποιηθουν για βουλευτες κατω του 160 υψος) :D
xaxaxa

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Εγω παντως που εχω παει εχω δει αρκετες φορες τυπους-τυπισες με τα σκυλουνια τους και οχι τπτ 5κιλα..
Μεσα να κανονισουμε στο επομενο γενικευμενο ΝΤΟΥ να κατεβουμε με δυο προυποθεσεις ομως:
1) Θα ειμαστε εφοδιασμενοι με αντιασφυξιογονες μασκες για χειριστες και σκυλους
2)Ολοι οι σκυλοι θα πρεπει να ξερουν το ''attack''..:D:D:D:D:p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εμένα πάντως αν δει τον Πάγκαλο με καμιά κασερόπιτα στο χέρι θα ορμήσει σίγουρα και χωρίς εντολή!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Εμένα πάντως αν δει τον Πάγκαλο με καμιά κασερόπιτα στο χέρι θα ορμήσει σίγουρα και χωρίς εντολή!
Λαθος...αν παρεις την κασεροπιτα απο τον Παγκαλο....εχεις δει να επιτιθεται Γοριλας τσαντισμενος;(μονο για φαγητο ομως ο εδω "Γοριλας"):D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Λαθος...αν παρεις την κασεροπιτα απο τον Παγκαλο....εχεις δει να επιτιθεται Γοριλας τσαντισμενος;(μονο για φαγητο ομως ο εδω "Γοριλας"):D
Ωχχ ωχ δεν την σκέφτηκα την παράμετρο αυτή, θα ξαπλώσει ο Πάγκαλος πάνω στην κασερόπιτα με στυλ "over my dead body"!