Ήταν ποτέ αγέλη?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εδώ και μερικούς μήνες είχαμε υιοθετήσει ένα γατί. Είχε βρεθεί αδέσποτο στην Αθήνα, όταν ήταν περίπου δυο μηνών και λίγες μέρες μετά το πήραμε εμείς.

Εκείνο τον καιρό η Μάσκα ήταν όχι και τόσο τακτικός επισκέπτης, οπότε είχαμε μόνο το Ρας για να ανησυχούμε. Μας πήρε περίπου δύο βδομάδες,να γνωριστούν σιγά σιγά, με το σπίτι χωρισμένο στη μέση (σαν το "Κωνσταντίνου κι Ελένης), να μην έχουμε "αγριοκοιτάγματα" κι από τις δύο πλευρές και κανένα μήνα ακόμα που ενώ έδειχναν φιλικές διαθέσεις κι άνετα, εμείς τα είχαμε υπό στενη παρακολούθηση. Μετά φάνηκε να δημιουργούν αγέλη, εντάχθηκε και η Μάσκα στο πρόγραμμά μας (και μάλιστα πιό εύκολα απ'ότι περιμέναμε) κι όλα καλά.

Τις τελευταίες μέρες όμως αμφιβάλω πολύ για το ότι όντως είχαν σχηματίσει αγέλη τα τρία τους. Η γάτα λείπει και δεν μοιάζουν να την αναζητούν, ενώ αν λείπει κάποιο από τα σκυλιά ή εμείς πέφτει κάποιο ελάχιστο κλαψούρισμα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στις βόλτες μας δεν μοιάζει κανένα από τα δύο να "πιάνει" τη μυρωδιά της... Κάτι, βρε παιδί μου, ένα σημάδι ότι τους λείπει κάτι και το αναζητάνε. Τελικά μήπως δεν ήταν ποτέ αγέλη?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σιγά, 2 μέρες έλειψε ο Prince από το σπίτι και δεν φάνηκε κανένας από τους 2 εναπομείναντες να τον αναζητά.
Λες να μην τον αγαπάνε? :(

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ειναι σα ννα λες τωρα οτι θα φυγει η αουρα κ ο μπαμπης θα την αναζητησει.
αγελη ειναι κ με το γατο απλα εφυγε ο ισχυροτερος.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μήπως απλά σκέφτονται Ρας και Μάσκα "κάνε το μακακα μπας και δεν μας ξαναφέρουν γάτα"?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν ξέρω... με μπερδεύουν τα ζωντανά μας... Ίσως μου φταίει που θα ήθελα να προσπαθούν έστω να πιάσουν τη μυρωδιά της... Άλλη μια από τις φορές που θα ήθελα να ξέρω τί συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλό τους και τί σκέφτονται και πώς...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά, σιγά μη δεν την έψαχνε η Αουρα! Ήμουν σίγουρη! Και σε πάω και στοίχημα ότι ο γάτος δεν την ψάχνει καθόλου!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97