To θέμα ειναι πως κάθονται να τους βάλουμε αντηλιακό.
Χτες κατεβηκε για πρώτη φορά η δικιά μου στην παραλία (με πετρες, όχι αμμο). Εξερευνησε, βουτηξε πόδια μέσα και αραξε σε μια μαξιλάρα που της κατεβασα από το σπιτι για να μην καθεται στις πέτρες. Πάω και εγώ να μπω να δροσιστώ λίγο και δεν την παίρνω μαζι.΄Ημουν και μόνη μου στην παραλία, οπότε λέω και να κλάψει ποιος θα παραπονεθεί? Πού να ηξερα..! Εκει που ειμαι ως την κοιλια μέσα, παει και ανεβαίνει σε προβλήτα τσιμεντένια παραδίπλα να με παρακολουθεί. Σημειωτεον ειναι χαμηλή και βρέχονται τα πόδια όποιου ειναι πανω. Πάω παραμέσα και μπαίνω στο νερό, και αντί να κλάψει το κουτάβι, ρίχνει σάλτο και βουτάει να μου ερθει. Μενω να την κοιτάω σαν χαζή και τρέχω να την προλάβω μην πιει νερό. Αλλά δεν χτυπουσε τα ποδια εξω από το νερό να πλατσουρίζει, τα χτυπούσε από μέσα οπως τα περισσότερα σκυλια.
Από το φόβο μου μην τρομάξει από την πρώτη εμπειρία με τη θαλασσα πήρα τηλ εκπαιδευτή και μου είπε ότι αφού τα χτυπούσε μέσα τα πόδια και όχι υστερικά έξω από το νερό, δεν αποκλείει στο τέλος να κολυμπάμε και μαζι!!!