Βρε παιδιά διαβάζοντας στο φόρουμ ετσι πολλά θέματα παρατήρησα οτι πολλοί δίνουν στα κουτάβια ασβέστιο πρωτενες συμπληρώματα τροφής..και εγώ δεν έχω ασχοληθεί με αυτά ποτέ?δηλαδή δεν έχω ιδέα και μου δημιουργήθηκε απορία πρέπει να δίνεις τέτοια στα κουτάβια τα βοηθάς σε κάτι??είδα π.χ στα λθκόσκυλα άμα δεν σηκώνονται αυτιά δίνεις ασβέστιο να σηκωθούν πράγμα που με απλή λογική καταλαβαίνεις οτι κάτι τέτοιο δεν παίζει με την καμία..αλλα ξέφυγα πρέπει να δώσω τίποτα στο κουτάβι??εγώ αυτό που έκανα παλιά με τα σκυλιά μου απο ότι θυμάμαι τους έδινα αυγά βραστά κάθε 15 μέρες περίπου και μια φορά την βδομάδα έβαζα λάδι στην τροφή για την τρίχα..τώρα τι παίζει???
Βρε παιδιά κάτι ακόμα η τροφή που της δίνω είναι h purina η μπλέ για κουτάβια είναι καλή? αυτή μου πρότεινε ο πετ σοπ και τις δίνω 200 γραμμάρια την μέρα χωρισμένη σε γεύματα πρωί μεσμερι απογευμα-βραδακι
Άγγελος
Βρε παιδιά κάτι ακόμα η τροφή που της δίνω είναι h purina η μπλέ για κουτάβια είναι καλή? αυτή μου πρότεινε ο πετ σοπ και τις δίνω 200 γραμμάρια την μέρα χωρισμένη σε γεύματα πρωί μεσμερι απογευμα-βραδακι
Άγγελος
Last edited: