Έχω μείνει πίσω; - (Συμπλήρωμα Ασβεστίου)

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Βρε παιδιά διαβάζοντας στο φόρουμ ετσι πολλά θέματα παρατήρησα οτι πολλοί δίνουν στα κουτάβια ασβέστιο πρωτενες συμπληρώματα τροφής..και εγώ δεν έχω ασχοληθεί με αυτά ποτέ?δηλαδή δεν έχω ιδέα και μου δημιουργήθηκε απορία πρέπει να δίνεις τέτοια στα κουτάβια τα βοηθάς σε κάτι??είδα π.χ στα λθκόσκυλα άμα δεν σηκώνονται αυτιά δίνεις ασβέστιο να σηκωθούν πράγμα που με απλή λογική καταλαβαίνεις οτι κάτι τέτοιο δεν παίζει με την καμία..αλλα ξέφυγα πρέπει να δώσω τίποτα στο κουτάβι??εγώ αυτό που έκανα παλιά με τα σκυλιά μου απο ότι θυμάμαι τους έδινα αυγά βραστά κάθε 15 μέρες περίπου και μια φορά την βδομάδα έβαζα λάδι στην τροφή για την τρίχα..τώρα τι παίζει???

Βρε παιδιά κάτι ακόμα η τροφή που της δίνω είναι h purina η μπλέ για κουτάβια είναι καλή? αυτή μου πρότεινε ο πετ σοπ και τις δίνω 200 γραμμάρια την μέρα χωρισμένη σε γεύματα πρωί μεσμερι απογευμα-βραδακι

Άγγελος

Last edited:

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
αμα δινεις μια καλη ξηρα τροφη δεν χρειαζονται ουτε βιταμινες ουτε παραπανω ασβεστιο εκτος και αν εχουν γινει εξετασεις και εχει καποια ελλειψη μονο τοτε, τωρα για τα αυτια χαμος γινεται αλος ετσι αλος πρεπει να δωσει ασβεστιο λεει ακρη δεν βγαζεις,δωσε μια καλη τροφη και δεν θελει πολλα πολλα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ένας σκύλος που τρέφεται με σωστή τροφή δεν χρειάζεται κανένα συμπλήρωμα διατροφής ή πρόσθετο!

Συμπλήρωμα θα δωθεί μόνο και εαν το επιτρέψει ο γιατρός ο οποίος θα πρέπει να είναι υπεύθυνος, να έχει προβεί σε εξέτάσεις και έπειτα εφόσον οι εξετάσεις δείξουν κάτι να χορηγήσει συμπλήρωμα!
Έτσι ελαφρά τη καρδία που δίνουν πολλοί γιατροί είναι εως και επικίνδυνο!

Το μη σήκωμα των αυτιών οφείλεται κυρίως σε 2 παράγοντες, τον γονιδιακό και τον πιθανό τραυματισμό του χόνδρου σε μικρή ηλικία!

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
κάντε έναν κόπο ρε παιδιά να μου πείτε μια καλή τροφή για κουτάβια και πόσο να την κρατήσω γιατί να πώ την αλήθεια δεν έχω ιδέα ο γιατρός δεν μου είπε μάρκα μου είπε απλά να δίνω 200 γραμάρια τώρα ειναι 3 μηνών

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
ανλογα και ποσα χρηματα μπορεις να δινεις, τροφες πολλες υπαρχουν

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Groenendael κάνε ένα κόπο να διαβάσεις την ενότητα Διατροφή & Άσκηση!

Θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα θέματα για πάρα πολλές ξηρές τροφές καθώς και γνώμες των ιδιοκτητών που τις δοκίμασαν!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog