Έχω θέμα με την..... από κάτω!!!!!!!!!

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
εχω θεμα με την απο κατω μου, για την ακριβια.... με την απο κατω της απο κατω μου
μενω στον τεταρτο και εχω θεμα με τον δευτερο, το ζευγαρι στον τριτο δεν μου εχει πει ποτε τιποτα
εχω δυο παιδια και ενα σκυλι οτι και να κανω καποιος περπαταει, τρεχει, φωναζει ή γαυγιζει
και δεν μιλαμε για υπερβολες, μιλαμε για λογικα καθημερινα πραγματα
δεν ειμαστε απ αυτους που ακουνε τερμα ενταση μουσικη ή την τηλεοραση και σε γενικες γραμμες προσπαθουμε να μην ενοχλουμε ουτε τις ωρες κοινης ησυχιας, ουτε τις υπολοιπες
εχει χηρεψει κανα 6αμηνο τωρα και ολα της φταινε, λες και πριν δεν της εφταιγαν
και να σου καθε τρις και λιγο χτυπαει το κουδουνι
ενταξη ξερω οτι δικαιουμε να εχω δυο σκυλια στο διαμερισμα αλλα.... μπορει να μου δημιουργισει θεμα???
ειμαι πολυ αγχωμενη γιατι οποια εμπλεξε μαζι της απο την οικοδομη.... καποια στιγμη της χτυπισε την πορτα η αστυνομια

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μα καλά περπατάτε στον 4ο και ακούγεστε στο 2ο? ...τι αυτί η γυναίκα...!!!
Κοίτα αν ο άλλος έχει θέματα...ότι και να κάνεις θα εξακουλουθεί να έχει. Προσωπικά δεν θα την άφηνα κάθε λίγο και λιγάκι να έρχεται να χτυπάει την πόρτα μου. Αν είναι έτσι τα πράγματα ..προετοιμάσου και για να σου χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία. Αν εσύ είσαι εντάξει με τις ώρες της κοινής ησυχίας και γενικά δεν υπάρχουν υπερβολές απο πλευράς σου...άστη να χτυπιέται!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τυπωσε το Νομο και την επομενη φορα καντης τον δωρο λέγοντας της οτι την επομενη φορα θα πας στην Αστυνομια εσυ πρωτη να κανεις μηνυση για παρενοχληση της οικογενειακης σου εστιας αφου δεν εχει το δικαιωμα καθε λιγο και λιγακι να ερχεται να σου χτυπαει την πορτα... ολα αυτα με την προυποθεση οτι εσυ εισαι οκ βεβαια.

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
Τυπωσε το Νομο και την επομενη φορα καντης τον δωρο λέγοντας της οτι την επομενη φορα θα πας στην Αστυνομια εσυ πρωτη να κανεις μηνυση για παρενοχληση της οικογενειακης σου εστιας .....
αν και... δεν ειναι του τυπου μου.....
ας εχω εγω το νομο ετοιμο και τυπωμενο....

ειναι ευκολο να μου βαλεις λινκ του νομου γιατι οτι κι αν διαβασα εχει να κανει με τα δικαιοματα του ζωου και οχι του ιδιοκτητη

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εφόσον ο σκύλος διαμένει μέσα στο διαμέρισμα και εφόσον τηρείται ησυχία(όσο μπορείτε) τις ώρες κοινής ησυχίας τότε κανείς δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα!
Και κοίταξε να σκληρύνεις την στάση σου και να απαιτήσεις τα δικαιώματα σου σαν ιδιοκτήτης σκύλου και γενικά σαν ένοικος γιατί σε βλέπω να σε "πατάει"!

Κανενός δεν είναι του τύπου του να κάνει τέτοια πράγματα αλλά αναγκάζεται όταν παρεμβαίνουν στην ζωή του, εφόσον βέβαια είναι σωστός έτσι?

Εφόσον είσαι σωστή με τα παιδιά σου και με τον σκύλο σου δεν μπορείς να σε κουνήσει κανείς!

Επικαλέσου ή κάντο πράξη και φώναξε την αστυνομία ή πήγαινε από το τμήμα για παρενόχληση και συστάσεις στην κυρία!Μην δεχθείς ούτε παρατήρηση από αστυνομικό αν πάει να σου πει τίποτα!

Αν είσαι σωστός/ή και ξέρεις πως να κινηθείς τέτοιοι είναι ψωμοτύρι!

Δεν ενδιαφέρει κανέναν σε τι κατάσταση είναι ο οποιοσδήποτε!Δεν κάνουμε πίσω επειδή ο άλλος χήρεψε ή έχει προβλήματα!Αν θέλει να πάει στο βουνό να ζήσει...
Τέλος η ανοχή...και μην "ωχαδερφίσεις" και λες "έλα μωρέ δεν πειράζει", το έχασες το παιχνίδι...

Καλή συνέχεια...

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Αγαπητη Thanoria να σου παραθεσω το δικο μου θεμα καθως βλεπω οτι εχουμε κ το ιδιο σκυλακι εμενα το θεμα το ειχε η απο κατω των διπλανων δηλαδη το διαμερισμα μου δεν παταει πανω στο δικο της τεσπα!!Η κυρια ειναι γεροντοκορη κ στο παρελθον ειχαμε προβληματα για ολα!!Τις πρωτες 3 εβδομαδες με την Λιλυ στο σπιτι δεν ακουγοταν κιχ την ωρα κοινης ησυχιας μια φορα ακουστηκαμε στις 7 που παιζαμε μου ειπε οτι αν δεν σκασει θα μου το σκοτωσει,επειδη τυχαινει ο φιλος μου να ειναι αστυνομικος κ μετα απο φιλικη συμβουλη ενος γνωστου πηγαμε στο τμημα κ καναμε φακελο σε περιπτωσει που το σκυλι μου φαει καμια φολα να ξερω απο ποιον ηρθε,το μονο που μπορεσε να μου κανει ειναι να μην πηγαινουμε πλεον στην ταρατσα να παιζουμε κατι που να καναμε το πρωτο διαστημα λεγοντας πως εχει αλλεργια!Αλλα μικρο το κακο να ξερεις παντως οτι νομικα εισαι καλλυμενη αντιθετα εκεινη σε παρενοχλει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ