Έχω δοκιμάσει τα πάντα... δεν γίνεται τίποτα!!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Ανοίγω το θέμα και αν με πιάσεις από την μύτη αυτή τη στιγμή θα σκάσω!!!:mad:
Απόψε έχασα πρώτη φορά την ψυχραιμία μου με την Δάφνη! Δεν χειροδίκησα μα την κράτησα από το περιλαίμιο αρκετά δυνατά με την μούρη στο χώμα ενώ της φώναζα δυνατά!
Όταν θέλει να φάει κάτι από κάτω, δεν ακούει τίποτα!!! ΚΟΥΦΗ τελείως!! Αυτό ισχύει για τα πάντα αλλά αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι με τα κακά από γάτες! Αφηνιάζει μόλις τα δει και δεν με ακούει καθόλου! Τίποτα λέμε, σαν να μην υπάρχω!!!
Την βγάζω στον κήπο να κάτσω να πιω την μπυρίτσα μου και ψάχνει μόνο για γατοκουράδες! Σαν τρελή κάνει να βρει και βρίσκει μια και γίνεται χαμός! Όποια γάτα περνάει μας αφήνει το κατιτίς της!
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Στεναχωρήθηκα σήμερα που έφτασα σε αυτό το σημείο αλλά εκείνη τίποτα!!! Μόλις την άφησα πήγε σφαίρα στο σημείο που την μάλωνα και έφαγε και τα υπόλοιπα!!!
Μα τόσο ζώον?
Δεν ξέρω πόσο επικίνδυνο είναι για την υγεία της ή τι ακριβώς βρίσκει σε αυτό που κάνει, αλλά πιστεύω πως κάτι συμβαίνει. Σχεδόν πάντα ακούει στο "ΜΗ" εκτός αν πρόκειται για γατοκούραδο και στα δαγκωματάκια (ελαφριά βέβαια)!
Η Δάφνη είναι έξι μηνών, τρέφεται με orijen puppy large και γενικά σύμφωνα με την γιατρό και τον εκπαιδευτή μας είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αύριο έχουμε μάθημα με τον δεύτερο και ντρέπομαι να του πω για το περιστατικό (εννοώ πάντα για το σημείο που με έφερε η Δάφνη να ασκήσω βία επάνω της) αλλά μάλλον θα πρέπει να το αναφέρω.
Ουφ! Ηρέμησα λιγάκι πάντως!
God Bless Our Forum!:)

Υ.Γ Δάφνη μου, συγνώμη μωρό μου!!!:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
χαχα...βρε Παναγιώτη...πως κάνεις έτσι για ένα μάλωμα...σιγά :)
Μην σκας και μην αγχώνεσαι.
Οταν μου δώσει ο Θεός την ενέργεια να γράψω τα αντίστοιχα κατορθώματα του Μάρκου, θα γελάς μέχρι δακρύων, με τα δικά σου "προβλήματα". Και εννοείται, τα απαρριθμούμε αναλυτικά και ένα-ένα, στον εκπαιδευτή μας, χωρίς καμμία μα καμμία ντροπή. Γιατί...πως αλλιώς θα βοηθήσει; :rolleyes:

dimosthenispr

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2011
83
0
Athens
Μην αγχώνεσαι ρε συ δεν έκανες και τίποτα το τρομερό!και εμένα ο Romeo τα ίδια κάνει όταν βρίσκει γατοκούραδα!με τα κακά των άλλων σκυλιών μπορεί να τα μυρίζει και ένα τέταρτο αλλα δεν τα ακουμπάει κάν!το θέμα μας και εμάς ειναι τα γατοκούραδα!εγω όποτε τον δω στην βόλτα να ετοιμάζεται να αρπάξει το γατοσκατό τον τραβάω απότομα και του φωνάζω!βλέπω μια πρόοδο αλλα μικρή!τώρα για το οτι την έπιασες απο το περιλαίμιο και της έβαλες το κεφάλι κάτω μην τρελένεσαι!το έκανα και εγώ πριν κανα μήνα αλλα για πολύ σοβαρό λόγο!αυτος τρόμαξα και αιφνιδιάστηκε!εγω μετάνιωσα κατευθείαν και πηγα να βάλω τα κλάματα!αυτός όμως κατάλαβε οτι έκανε μαλακία και ήρθε και μου έγλειφε τα χέρια!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.416
10.619
Athens
panagiotisgp
Δεν βλέπεις μου φαίνεται master chef ...σκύλων!
Οι γατοκουράδες, τα προβατοκούραδα και οι αλογοκοπριές είναι οι πιο μεγάλες γουρμεδιές για το σκύλο! Τις προτιμούν κι από ένα καλοψημένο ζουμερό παϊδάκι! :lol:
Αν σε παρηγορεί πάντως: μια μέρα ακούμπησα για λίγο στο πάτωμα την τουαλέτα της γάτας (κλειστού τύπου). Ξαφνικά βλέπω το κουτί να ταρακουνιέται και παίρνω χαμπάρι ότι η Pepper έχει μπει μέσα και είναι μπουκωμένη - τα μάγουλα σαν μπαλόνια. Την τραβάω έξω κι αρχίζει να τρέχει γύρω-γύρω με γεμάτο στόμα για να μην της πάρω τη γκουρμεδιά...:-&

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Οι γάτες δε θάβουν τα κακάκια τους; Άσχετη απορία, αλλά πώς τα βρίσκουν και πώς ξέρετε ότι είναι κακάκια γάτας;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.416
10.619
Athens
Οι γάτες δε θάβουν τα κακάκια τους; Άσχετη απορία, αλλά πώς τα βρίσκουν και πώς ξέρετε ότι είναι κακάκια γάτας;
Στο χώμα τα ξαμολάνε και τα ψιλοθάβουν - μην φανταστείς όμως βαθιά... Η μυρωδιά τους όμως χτυπάει κόκκινα λαμπάκια στο σκύλο. Εσένα δεν σου τρέχουν τα σάλια όταν ψήνει ο διπλανός σου; :lol:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στο χώμα τα ξαμολάνε και τα ψιλοθάβουν - μην φανταστείς όμως βαθιά... Η μυρωδιά τους όμως χτυπάει κόκκινα λαμπάκια στο σκύλο. Εσένα δεν σου τρέχουν τα σάλια όταν ψήνει ο διπλανός σου; :lol:
Δεν φτάνει που είναι εντελώς σκατοσυζήτηση, δεν φτάνει που εχω σμπαραλιασμένο στομάχι... το κάνεις και χειροτερα με το ψήσιμο...

μη στριβεις το μαχαίρι στην πληγη...

btw η Σελιν ΠΟΤΕ δεν εδωσε σημασία σε γατοκουραδα, και εδώ εχουμε απειρες γάτες!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ελα ντε χαχαχαχαχ

mareco... δεν πιστευω να θες και εσύ να κλεψεις τη μικρή μου και να σε ξεμπροστιασε ο Παναγιώτης...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.690
4.331
43
www.proudtobegreek.eu
Αυτό με τις γατοκουράδες το κάνει και η δικιά μου όταν βρεί ευκαιρία στον κήπο...τρελλαίνονται... μπλιάχ..!Όσο και να φωνάζω δεν..αν δε πάω κοντά να την σταματήσω ή αν δε της πετάξω καμιά παντόφλα:lol: δε σταματάει με τίποτα....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτό με τις γατοκουράδες το κάνει και η δικιά μου όταν βρεί ευκαιρία στον κήπο...τρελλαίνονται... μπλιάχ..!Όσο και να φωνάζω δεν..αν δε πάω κοντά να την σταματήσω ή αν δε της πετάξω καμιά παντόφλα:lol: δε σταματάει με τίποτα....
Τώρα το καλοκαίρι που οι σαγιονάρες ειναι ελαφριες, πιάνει???

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δεν χειροδίκησα μα την κράτησα από το περιλαίμιο αρκετά δυνατά με την μούρη στο χώμα ενώ της φώναζα δυνατά!...........
Μόλις την άφησα πήγε σφαίρα στο σημείο που την μάλωνα και έφαγε και τα υπόλοιπα!!!
Παναγιώτη ελπίζω να μην εννοείς το παλαιομοδίτικο μάλωμα που κολλάμε την μούρη στο χώμα-σκατά...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97