Έχει το μυαλό της συνέχεια στο φαΐ!

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Λοιπόν που λέτε, η Λήδα ήταν εξαπανέκαθεν :)D) λιχούδα αλλά τον τελευταίο καιρό έχει παραγίνει!!! Αναζητά συνεχώς φαγητό, μόλις πας να φας έρχεται και σε κοιτάει παρακλητικά (δεν της δίνουμε ποτέ) και βέβαια πλέον δεν τολμάμε να αφήσουμε τίποτα φαγώσιμο σε σημείο που να το φτάνει (η βασιλόπιτα άνοιξε το κουτί της Πανδώρας). Χτες της άφησα τροφή-δόλωμα με πιπέρι και φρίκαρε αλλά θα δούμε αν θα συμμορφωθεί καθόλου.

Τέλος πάντων σήμερα στη βόλτα μας συναντάμε μια κυρία με έναν λαμπραντοράκο κι εκεί που παίζανε της έδωσε η κυρία μια κροκέτα που είχε μαζί της...Καλά μιλάμε οτι άλλαξε η συμπεριφορά της τελείως...Τον λαμπραντοράκο τον έφτυνε και μάλιστα του αγρίευε κιόλας όταν αυτός έμπενε ανάμεσα σε αυτήν και στην κυρία με τις κροκέτες (εννοείται οτι τη διόρθωνα)! Γενικά φαινόταν οτι το μόνο που την απασχολούσε ήταν πώς θα φάει κι άλλο, τίποτα άλλο.:( Δεν είναι υπερβολική τόση λύσσα για φαΐ;
Και κάτι άλλο που σκέφτομαι είναι οτι εγώ τόσο καιρό χρησιμοποιούσα αυτή τη λύσσα της για φαγητό για να την επιβραβεύω στην εκπαίδευση αλλά μήπως έτσι τη χειροτερεύω;

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Ο Ντιέγκο σου γίνεται κολλιτσίδα στην προσπάθειά του να γλείψει το χέρι σου επειδή μαγείρευες και μυρίζει φαΐ;;;; Σα στερημένη κάνει! Μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό μήπως δεν τρώει αρκετά, αλλά είναι μια χαρά στα κιλά της! Μήπως είναι αυτό που λένε για τους σκύλους οτι μοιάζουν με τα αφεντικά τους;:D

Υ.Γ. Λαμπραντοράκο η Λήδα δεν είναι λαμπραντόρ (μη γλείφεσαι :D), λαμπραντοφέρνει βέβαια οπότε μπορεί να την πήρε από κει τη λαιμαργία!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ο Ντιέγκο σου γίνεται κολλιτσίδα στην προσπάθειά του να γλείψει το χέρι σου επειδή μαγείρευες και μυρίζει φαΐ;;;;
Ο Ντιέγκο δεν το γλύφει απλώς...... αν δεν προσέξεις μπορεί και να το χάσεις!!:rolleyes::rolleyes::D

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Ο Ντιέγκο σου γίνεται κολλιτσίδα στην προσπάθειά του να γλείψει το χέρι σου επειδή μαγείρευες και μυρίζει φαΐ;;;; Σα στερημένη κάνει! Μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό μήπως δεν τρώει αρκετά, αλλά είναι μια χαρά στα κιλά της! Μήπως είναι αυτό που λένε για τους σκύλους οτι μοιάζουν με τα αφεντικά τους;:D

Υ.Γ. Λαμπραντοράκο η Λήδα δεν είναι λαμπραντόρ (μη γλείφεσαι :D), λαμπραντοφέρνει βέβαια οπότε μπορεί να την πήρε από κει τη λαιμαργία!
Ωχ!!!!Χαχαχαχαχαχαχα,αφηρημενα το ειπα!:pΗξερα μια κοπελα σε παρομοια κατασταση με εσενα με Λαμπραντορ,και πως να το πω...σε "μπερδεψα" κατα καποιο τροπο με εκεινη :eek:
Θελω γιατρο :rolleyes:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ο Ντιέγκο δεν το γλύφει απλώς...... αν δεν προσέξεις μπορεί και να το χάσεις!!:rolleyes::rolleyes::D
Yπερβολές! Στοχεύει στο φαγητό και αφήνει το χερι ο καλός μου:D

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Τι πιθανότητα έχει να είναι έγγυος και να μην το πήρες γραμμή;
Μπα, καμμία (εντάξει όχι και καμμία, δεν είναι στειρωμένη)! Μ έβαλες σε σκέψεις όμως μη πάει για καμμιά ψευδοκύηση! Θα την έχω στο νου μου για περίεργη συμπεριφορά!

Αν υποθέσουμε πάντως οτι πρόκειται για θέμα συμπεριφοράς-χαρακτήρα, πιστεύετε οτι είναι σωστό να το χρησιμοποιώ στην εκπαίδευση ή την "εθίζω" περισσότερο;

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Φυσικα΄να το χρησιμοποιήσεις στην εκπαίδευση. Το γονίδιο της πείνας είναι τρομερά σημαντικό

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Υπάρχει σκυλί που να μην πεινάει μονίμως ή να μην κατσικώνεται μπροστά από το ψυγείο όταν ανοίγεις την πόρτα του?
Δεν ξέρω, λέω εγώ τώρα...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
ή στα πόδια σου όταν μαγειρεύεις και δεν μπορείς να κάνεις βήμα μην το πατησεις.. :D
Ακριβώς. :D Γενικά στην κουζίνα πρέπει να είσαι κάπου τσιμεντωμένος για να μην πατήσεις σκυλί. Επίσης πρέπει να κάνεις άλματα και άλλες ασκήσεις για να πιάσεις κάτι που είναι π.χ. 1 μέτρο πιο πέρα αλλά μεσολαβεί σκυλί. Εγώ έχω εκπαιδευτεί και στο κουτσό.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ναι, αλλα έστω παιρνεις κι ενα γλειψιμο στα πόδια οσο κάθονται κάτω κι αμα σηκωθουν αναλογα το υψος παιρνεις απο πατηματα στον πωπο μέχρι αγκαλιτσα! :D Ευγνωμοσύνη απο το σκυλο θα βρεις μόνο! χαχαχχα

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Ποιά κουζίνα ρε παιδιά, εδώ λέμε κάθομαι στον καναπέ και με το που της μιλάω με κοιτάει και γλείφεται! Αφού φοβάμαι οτι με βλέπει σαν κοτόπουλο (βλέπε καρτούν)!:D
Πάντως αν και δεν μπορώ να το περιγράψω, είναι πολύ πιο λιχούδα από το μέσο σκύλο! Όταν με το καλό βρεθούμε στην επόμενη συνάντηση θα σας κάνουμε μια επίδειξη!:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπάρχει σκυλί που να μην πεινάει μονίμως ή να μην κατσικώνεται μπροστά από το ψυγείο όταν ανοίγεις την πόρτα του?
Δεν ξέρω, λέω εγώ τώρα...
Το να μην πειναει συνεχεια δεν διορθωνεται αλλά το κατσικωμα ειναι ευκολο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97