Έχει γίνει παράξενος! (σιχαίνεται τους σκύλους)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ο λόγος για το Πάντα-Πάντα. Το είχα υιοθετήσει ενάμισυ έτους κουτάβι όταν το Μουφ ήταν 10 χρονών για να αποφύγω την καρδιακή προσβολή όταν θα πέθαινε το Μουφ. Δεν είμαι σίγουρη τι σχέση είχαν. Το Μουφ ζήλευε στην αρχή, μετά τον είχε για υπηρέτη του, ο άλλος τον ακολουθούσε, κάνα-δυο φορές πιαστήκανε στο ξύλο διότι το Μουφ ομολογουμένως του τα 'πρηζε και μετά το Μουφ πέθανε. Εκεί το Πάντα-Πάντα έπαθε τρελή κατάθλιψη! Χειρότερα κι από μένα που είχα πάρει ηρεμιστικά! Στην αρχή με προσπερνούσε στο διάδρομο χωρίς να μου δίνει σημασία και πήγαινε και φύλαγε τις στάχτες του Μουφ από κάτω από την τεφροδόχο. Ακόμα και σήμερα, αν βρω το κολάρο του Μουφ και ακούσει τις κονκάρδες να κάνουν γκλαν-γκλουν, σπεύδει τρέχοντας να δει μήπως και επανεμφανίστηκε ο άλλος!

Από την πανδημία και πέρα, το Πάντα-Πάντα έχει μισήσει όλους τους σκύλους. Αφού δεν τον πάω πλέον στο σκυλόπαρκο μην έχουμε ιστορίες γι' αγρίους. Για κάποιο λόγο όμως αγαπάει τις γάτες! Κάποια στιγμή, καθότι ζω ανάμεσα στα καλαμπόκια, το χωριό κατακλύστηκε από τα ποντίκια. Μπήκαν στη σοφίτα μου, που δεν είναι δωμάτιο αλλά η οδός προς τους αεραγωγούς του σπιτιού για θέρμανση και αρκουδίσιο, έφαγαν τη μόνωση, καταλέρωσαν το σύμπαν και την βγάζανε εκεί μέσα πασαλίδικα κι ωραία. Στο τέλος μάλιστα τους τοίχους του γραφείου μου τους κάνανε νεκροταφείο και δεν μπορούσα από την μπόχα να μπω μέσα έξι μήνες! Να εξηγήσω εδώ ότι οι Αμερικάνοι χτίζουν τα σπίτια τους με φτερά και πούπουλα και οι τοίχοι είναι κούφια γυψοσανίδα. Όταν δε. έφερα εταιρεία, μου είπαν ότι δεν μπορούν να σπάσουν τους τοίχους και επομένως να κάνω υπομονή μέχρι να λιώσει το πτώμα ανάμεσα στους τοίχους!

Έφερα λοιπόν την εταιρεία απολύμανσης για μυοκτονία, διαπίστωσε ότι βασικά είχαν πέσει μέσα 9000 δολάρια (τόσα θέλανε), καθάρισαν τους αεραγωγούς, απολύμαναν το σύμπαν και έβαλαν καινούρια μόνωση. Φέρανε ειδικές παγίδες και με συμβούλεψαν να πάρω γάτα. Τι να έκανα; Ήξερα ότι το Πάντα-Πάντα τουλάχιστον αγαπούσε τις γάτες. Πήγα σε ένα καταφύγιο, μου είπαν ότι είχαν την κατάλληλη και μου παρουσίασαν ένα μικροσκοπικό (δεν θα μεγαλώσει περισσότερο) μανιακό κατά συρροήν δολοφόνο, μισή σιαμέζα και μισή, λέει, αμερικανική οικιακή κοντότριχη. Την είχαν βρει, λέει, σε ελεεινή κατάσταση στο δρόμο, έγκυο, κοκκαλιασμένη και με εγκαύματα στα πατουσάκια από την άσφαλτο, έκανε τα γατάκια στο καταφύγιο, τα μεγάλωσε και έτσι την πήρα.

Μιλάμε τώρα το Πάντα-Πάντα τρελάθηκε από τη χαρά του! Βουτάει συνεχώς τον κατακρεουργέα (κατά κόσμον Σάνι) και την γλύφει. Κάθεται προσοχή και τις τρώει κανονικά διότι ο δολοφόνος βαράει άσχημα άμα την πρήζουμε. Δεν γρατζουνάει, απλώς ρίχνει φάπες, ή μάλλον γροθιές. Και ναι μεν ο στυγερός φονιάς μας αγαπάει (και το σκύλο), αλλά δεν ανέχεται ανοησίες ή ζήλιες του Πάντα αν κρίνει ότι της δίνω υπερβολικά πολλή προσοχή. Και γλιτώσαμε κι από τα ποντίκια! Με το που μπήκε σπίτι, πήγε και το μούφιασε (το παρατσούκλι της είναι Μουφίκια Γουρουνίκια αφού στο μεταξύ πάτησε τα αγριομπούκια και τώρα της κάνω δίαιτα), βρήκε ΕΝΑ ποντίκι, το αποκεφάλισε, μετά το έκοψε εγκάρσιες φέτες, το άφησε στη μέση για να τρομοκρατήσει τα υπόλοιπα (ΔΕΝ τρώει ποντίκια καθότι εκλεκτική στο φαΐ) και τα ποντίκια το βάλανε στα πόδια τρεχάτε ποδαράκια μου να μην κλπ. κλπ.

Το ζήτημα τώρα είναι ότι το Πάντα-Πάντα έχει γίνει παραξενιάρικο καθότι αυτός είναι τώρα 10 χρονών και περίεργος με τα αρθριτικούλια του, τις ανασφάλειες και τις φοβίες του. Τον πηγαίνω σε κανονική σκυλοψυχολόγο που τον διέγνωσε με σοβαρή anxiety και αρθριτικά (είναι κτηνίατρος αυτή), οπότε παίρνει τριών ειδών φάρμακα καθημερινά. Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει κανονικότατος σκύλος, αλλά ακόμα μισεί τους άλλους σκύλους. Έχουμε μέλλον με εκπαίδευση μπας και γίνει πιο κοινωνικός, για την ώρα όμως βγαίνουμε βόλτα το βράδυ και με ένα μεγάλο φίμωτρο.

Λέτε να παίζει να ξανασυμπαθήσει τους σκύλους ή γιόκ; Ο κανονικός του κτηνίατρος λέει ότι μπορεί να άλλαξε διότι πήρε να γερνάει και αποφάσισε να μην ανέχεται πολλά-πολλά ή να προσπαθεί να ευχαριστεί συνέχεια τους άλλους. Τουλάχιστον αγαπάει το στυγνό και ειδεχθή αντεροβγάλτη που ομολογουμένως δεν αντέχει χωρίς αυτόν και τον περιμένει με καημό στο παράθυρο άμα βγαίνει προς νερού του ο άλλος ή πάμε βόλτα. Κάποια στιγμή λέω να μάθω του φονιά να περπατάει με λουρί να έρχεται και αυτή μαζί.

326220083_1108744113156412_6219969281667176357_n.jpg

Last edited:

bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
459
289
dog-place.blogspot.com
αμα εχει αρθριτικα και ποναει, μαλλον δεν θελει αλλους σκυλους γιατι λεει οι αλλοι θα θελουν να παιξουν και θα πηδανε απανω μου και θα με τραβολογανε και θα ποναω. αν ισχυει αυτο, τοτε αστον με την γατοφονια.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Παίρνει ήδη φάρμακα, αλλά το πρόβλημα μάλλον είναι βαθύτερο. Και γενικά το πρόβλημά του είναι ότι δεν ξέρει να παίζει. :(

bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
459
289
dog-place.blogspot.com
τα φαρμακα μπορει να βοηθανε, αλλα δεν θα ναι 100% οκ. το οτι δεν ξερει να παιζει θα χει ως αποτελεσμα τα αλλα σκυλια να μην θελουν να παιξουν μαζι του και οχι αυτος με αυτα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Γειά σου Σάρα!!! Καλώς ήρθες μας έλειψες με τις τρελές ιστορίες του Καλαμποκιστάν και τα μουφιάσματα! Δύσκολο το Πάντα να ξαναγαπήσει τους σκύλους στην τρίτη ηλικία. Αλλά μην σκας και μην τον στέλνεις στους ψυχολόγους τι πειράζει που δεν θέλει τους σκύλους; Έχει γάτα!
(θα στο πω αν και ξέρω ότι ίσως το πάρεις βαριά. Το Πάντα είναι κούκλος πιο όμορφος από το Μουφ. Αλλά μην με ακούς εμένα είχα πάντα αδυναμία στα μαυρόασπρα).

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.342
8.081
Νομιζω το Παντα Παντα εχει διαλεξει τη φιλη του. Και ο δικος μου, 7,5 ετων , δε παιζει με κανενα, ουτε καν με τα δυο κοριτσια που υιοθετησαμε ,η μια σαν τα φρεσκα τα νερα και ολη την ωρα του κανει ναζια και τσαλιμια και τον παρακαλαει. Ειναι σαν να μη τις βλεπει σαν να ειναι αόρατες , η μονη σημασια που τους δινει ειναι κανα βαρυ γκρ αμα τον ενοχλησουν στον υπνο.
Παιζει μονο με τον γατο, εναν νανο 2,5 κιλα θεοτυφλο μυξιασμενο. Τον αρπαζει απο το λαιμο τον σερνει μες το σπιτι, τον γλυφει , τον καθαριζει, χοροπηδανε (για την ακριβεια το γκρεμλιν χοροπηδαει γυρω του απορω πως δε τον εχει ποδοπατησει). Την αλλη γατα στο φτυσιμο και εκεινη. Τι να κανουμε αδυναμιες ειναι αυτες.

ΥΣ, Η μουφικια γουρουνικια κίλερ... ωραια τυπισα :ROFLMAO:

Last edited:
  • Haha
Reactions: FrankieChris

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Το πρόβλημα με το Πάντα-Πάντα είναι πολύ σοβαρό. Το άγχος το είχε από την αρχή, αλλά είχε χειροτερέψει σοβαρά. Π.χ. με σκύλους πάντοτε πιάνεται στο ξύλο. Γρυλίζει στους πάντες σκύλους και δεν θέλω να επιτεθεί σε κανέναν και μετά να έχω ιστορίες, κυρίως αν μπει στη μέση ο ιδιοκτήτης και τον δαγκώσει. Εδώ έχει δικαστήρια, πρόστιμα και ευθανασίες. Επιπλέον μου έφαγε και δυο παράθυρα από το κακό του έτσι και βλέπει οποιονδήποτε να περνάει απέξω. Χτυπιέται σαν μουρλό. Μια φορά που είχε χαλάσει η πόρτα του γκαράζ, πήγα να μπω από την μπροστινή και χωρίς να με έχει δει, άρχισε να ουρλιάζει σαν τρελός. Ανοίγω την πόρτα του βάζω τις φωνές "τι φωνάζεις, ρε μ@λ@κα;" οπότε ηρέμησε αυτομάτως. Το πρόβλημα είναι όμως ότι υποφέρει. Π.χ. όταν είχε καταιγίδα, ερχόταν στο κρεβάτι μου, ήθελε σφιχτές αγκαλιές και κάθε φορά που άκουγε κεραυνό, έτρεμε λες και τον είχε πιάσει και τον ταρακούναγε βίαια! Άλλες φορές με ξύπναγε για αγκαλιές διότι είχε δει εφιάλτη. Και μια φορά σταμάτησε με δύναμη το αρκουδίσιο και επειδή ήταν δίπλα, πήδηξε κατευθείαν ολόκληρος απάνω μου όπως καθόμουν στον καναπέ. Το πιο παλαβό ήταν πέρσι που πέσανε πέντε ανεμοστρόβιλοι στο Καλαμποκιστάν ενώ ήμουν έξω πρωί και ψώνιζα, καταστράφηκαν δεν ξέρω πόσες κολόνες του ηλεκτρικού και επομένως κλειδώθηκα έξω από το σπίτι και δεν μπορούσε ούτε κλειδαράς να έρθει, άσε που δεν άνοιγε καμιά πόρτα. Έμεινα 24 ώρες στο αυτοκίνητο και μάλιστα τους άφησα μέσα και έφυγα από το χωριό διότι ήταν επικίνδυνο για μένα να είμαι απέξω. Το πρωί βρήκα κλειδαρά και τον έβαλα να τρυπήσει και να διαρρήξει την πίσω πόρτα για να μπω μέσα. Τα βρήκα και τα δυο να κλαίνε, κατατρομαγμένα και πεινασμένα. Πέρασα μια ώρα επιδιορθώνοντας την πίσω πόρτα, πακέταρα, τα βούτηξα και τα δυο και πήγα γραμμή στον Άγιο Λουδοβίκο.

Εκεί έγινε Ο ΧΑΜΟΣ! Διότι είχε βραδιάσει και η καταιγίδα είχε φτάσει από Νότιο Ιλινόις μέχρι το Μιζούρι! Μέχρι και ο Μισισιπής πλημμύρισε! Και να οδηγώ στην εθνική οδό μέσα στον ανοιχτό κάμπο, να ρίχνει κάτι αστραπές χιλιόμετρα ύψος και να έχω τη γουρούνα στο καλάθι της να κλαίει γοερά και το Πάντα-Πάντα στο πίσω κάθισμα να έχει πάθει στηθάγχη από το κακό του! Την βγάλαμε σε ξενοδοχείο για μια βδομάδα, όπου έβρεχε ελεεινά όλη την ώρα, διότι πήρε τους Καλαμποκιστανούς μια βδομάδα να ξαναστήσουν τους στύλους και τις κολόνες που είχαν πέσει. Πώς άντεξαν όσοι μείνανε πίσω με την υγρασία και τη ζέστη και χωρίς αρκουδίσιο ούτε ξέρω.

Γενικά το Πάντα πάθαινε παροξυσμούς με τα γαυγίσματα και τώρα έχει γίνει με τα φάρμακα άλλος άνθρωπος. Πηγαίνουμε στην ψυχολόγο να τον σουλουπώσει λίγο. Στην αρχή την φοβόταν κι αυτήν και είχαν γίνει λέει οι κόρες των ματιών του μεγάλες σαν πιάτα! Τώρα την συνήθισε και επειδή τον ταΐζει, πάει και της κολλάει για φαΐ. Πρέπει κάτι να του κάνω πάντως, τουλάχιστον να μην γίνεται επιθετικός.

Με τη γάτα είναι περίεργη κατάσταση. Η γάτα τον θέλει πάντοτε στο σπίτι. Επίσης δεν νιαουρίζει φυσιολογικά αλλά τιτιβίζει και λέει-λέει-λέει συνέχεια διάφορα. Το πλησιέστερο που έχει σε νιαούρισμα είναι γκρίνιες και κάτι κραυγές που βγάζει όταν παίζει. Το Πάντα-Πάντα της έμαθε ότι εδώ τρώνε με δώδεκα μασέλες και να φοβάται τη σκούπα, τη στιγμή που το γιο της τον Ανγκους Μου, που τον υιοθέτησε η κυρία που μου έδωσε τη Μουφίκια Γουρουνίκια, δεν τον σκιάζει η φοβέρα και σηκώνεται τρεις το πρωί να θέσει σε λειτουργία τη σκούπα ρομπότ ώστε να κάνει σέρφινγκ! Επίσης η γουρούνα τον φωνάζει να φάει τα κακάκια της ο σιχαμερός διότι ξέρει ότι του αρέσουν! Έβαλα ειδικό σύρτη στην πόρτα ώστε να μπαίνει μόνον η γάτα και έμαθε να τον ανοίγει αρκετά ώστε να μπαίνει! Η κτηνίατρος-ψυχολόγος μου είπε ότι θα πρέπει να σταματήσω να πιστεύω ότι μπορώ να παραβγώ στην εξυπνάδα με Αυστραλέζο Ποιμενικό και να αφήσω το σιχαμερό να κάνει ό,τι θέλει διότι αυταπατώμαι αν νομίζω ότι δεν τα κάνει και στον κήπο όπου κυκλοφορούν και αφοδεύουν άγριοι λαγοί και αγριόγατες! Θυμάμαι όταν πήγαμε να πάρουμε τη γάτα, ήταν και μια κυρία με σκύλο που ο καημένος ήθελε να γνωρίσει το Πάντα-Πάντα. Του γρύλισε λοιπόν αυτός μέχρι που του είπανε "να, ρε, δες μια γάτα" και ηρέμησε αυτομάτως! Της έχει δώσει όλα του τα κρεβάτια και ο ίδιος κοιμάται στο πάτωμα σαν γουρούνι. Η πλάκα είναι ότι ανακάλυψαν ότι τους αρέσει και των δυο ο Μπετόβεν, οπότε είτε ακούν συμφωνίες, είτε παίζω εγώ πιάνο, έρχονται και αποχαυνώνονται.

Ακολουθούν φωτογραφίες των δυο τους, όπου η γάτα απαιτεί να μπει ο σκύλος μέσα στο σπίτι άμεσα, κοιμάται στο κρεβάτι του και ο ίδιος την φυλάει τρώγοντας κόκκαλο. Επίσης φωτογραφία των τριών γατακίων της Μουφίκιας Γουρουνίκιας που ακούν στα ονόματα Peter, Wednesday "Wendy" και Angus-Moo! Όταν το καταφύγιο τα έδωσε για υιοθεσία έγιναν το σουξέ του Καλαμποκιστάν. Ο Angus-Moo είναι τελείως μουρλάρας και μοιάζει φατσικώς και στα χούγια με τη μάνα του, που είναι μεγάλη τζαναμπέτω, αλλά είναι πιο ατρόμητος. Επίσης έχει αναδειχθεί σε μεγαλύτερο μανιακό δολοφόνο από δαύτηνα. Βγαίνει, λέει, στον κήπο της κυρίας που τον έχει και σκοτώνει και της φέρνει δώρο τουλάχιστον έξι ποντίκια την ημέρα!!

452696661_2412351812295568_3223238629315880735_n.jpg

313410525_1995755370621883_2998950548431910986_n.jpg

377843541_2214494478747970_4240072608972381660_n.jpg

358559937_2172799976250754_1574370854332280557_n.jpg

321615684_533997728787382_4653187928158979319_n.jpg

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
994
803
Το πρόβλημα με το Πάντα-Πάντα είναι πολύ σοβαρό. Το άγχος το είχε από την αρχή, αλλά είχε χειροτερέψει σοβαρά. Π.χ. με σκύλους πάντοτε πιάνεται στο ξύλο. Γρυλίζει στους πάντες σκύλους και δεν θέλω να επιτεθεί σε κανέναν και μετά να έχω ιστορίες, κυρίως αν μπει στη μέση ο ιδιοκτήτης και τον δαγκώσει. Εδώ έχει δικαστήρια, πρόστιμα και ευθανασίες. Επιπλέον μου έφαγε και δυο παράθυρα από το κακό του έτσι και βλέπει οποιονδήποτε να περνάει απέξω. Χτυπιέται σαν μουρλό. Μια φορά που είχε χαλάσει η πόρτα του γκαράζ, πήγα να μπω από την μπροστινή και χωρίς να με έχει δει, άρχισε να ουρλιάζει σαν τρελός. Ανοίγω την πόρτα του βάζω τις φωνές "τι φωνάζεις, ρε μ@λ@κα;" οπότε ηρέμησε αυτομάτως. Το πρόβλημα είναι όμως ότι υποφέρει. Π.χ. όταν είχε καταιγίδα, ερχόταν στο κρεβάτι μου, ήθελε σφιχτές αγκαλιές και κάθε φορά που άκουγε κεραυνό, έτρεμε λες και τον είχε πιάσει και τον ταρακούναγε βίαια! Άλλες φορές με ξύπναγε για αγκαλιές διότι είχε δει εφιάλτη. Και μια φορά σταμάτησε με δύναμη το αρκουδίσιο και επειδή ήταν δίπλα, πήδηξε κατευθείαν ολόκληρος απάνω μου όπως καθόμουν στον καναπέ. Το πιο παλαβό ήταν πέρσι που πέσανε πέντε ανεμοστρόβιλοι στο Καλαμποκιστάν ενώ ήμουν έξω πρωί και ψώνιζα, καταστράφηκαν δεν ξέρω πόσες κολόνες του ηλεκτρικού και επομένως κλειδώθηκα έξω από το σπίτι και δεν μπορούσε ούτε κλειδαράς να έρθει, άσε που δεν άνοιγε καμιά πόρτα. Έμεινα 24 ώρες στο αυτοκίνητο και μάλιστα τους άφησα μέσα και έφυγα από το χωριό διότι ήταν επικίνδυνο για μένα να είμαι απέξω. Το πρωί βρήκα κλειδαρά και τον έβαλα να τρυπήσει και να διαρρήξει την πίσω πόρτα για να μπω μέσα. Τα βρήκα και τα δυο να κλαίνε, κατατρομαγμένα και πεινασμένα. Πέρασα μια ώρα επιδιορθώνοντας την πίσω πόρτα, πακέταρα, τα βούτηξα και τα δυο και πήγα γραμμή στον Άγιο Λουδοβίκο.

Εκεί έγινε Ο ΧΑΜΟΣ! Διότι είχε βραδιάσει και η καταιγίδα είχε φτάσει από Νότιο Ιλινόις μέχρι το Μιζούρι! Μέχρι και ο Μισισιπής πλημμύρισε! Και να οδηγώ στην εθνική οδό μέσα στον ανοιχτό κάμπο, να ρίχνει κάτι αστραπές χιλιόμετρα ύψος και να έχω τη γουρούνα στο καλάθι της να κλαίει γοερά και το Πάντα-Πάντα στο πίσω κάθισμα να έχει πάθει στηθάγχη από το κακό του! Την βγάλαμε σε ξενοδοχείο για μια βδομάδα, όπου έβρεχε ελεεινά όλη την ώρα, διότι πήρε τους Καλαμποκιστανούς μια βδομάδα να ξαναστήσουν τους στύλους και τις κολόνες που είχαν πέσει. Πώς άντεξαν όσοι μείνανε πίσω με την υγρασία και τη ζέστη και χωρίς αρκουδίσιο ούτε ξέρω.

Γενικά το Πάντα πάθαινε παροξυσμούς με τα γαυγίσματα και τώρα έχει γίνει με τα φάρμακα άλλος άνθρωπος. Πηγαίνουμε στην ψυχολόγο να τον σουλουπώσει λίγο. Στην αρχή την φοβόταν κι αυτήν και είχαν γίνει λέει οι κόρες των ματιών του μεγάλες σαν πιάτα! Τώρα την συνήθισε και επειδή τον ταΐζει, πάει και της κολλάει για φαΐ. Πρέπει κάτι να του κάνω πάντως, τουλάχιστον να μην γίνεται επιθετικός.

Με τη γάτα είναι περίεργη κατάσταση. Η γάτα τον θέλει πάντοτε στο σπίτι. Επίσης δεν νιαουρίζει φυσιολογικά αλλά τιτιβίζει και λέει-λέει-λέει συνέχεια διάφορα. Το πλησιέστερο που έχει σε νιαούρισμα είναι γκρίνιες και κάτι κραυγές που βγάζει όταν παίζει. Το Πάντα-Πάντα της έμαθε ότι εδώ τρώνε με δώδεκα μασέλες και να φοβάται τη σκούπα, τη στιγμή που το γιο της τον Ανγκους Μου, που τον υιοθέτησε η κυρία που μου έδωσε τη Μουφίκια Γουρουνίκια, δεν τον σκιάζει η φοβέρα και σηκώνεται τρεις το πρωί να θέσει σε λειτουργία τη σκούπα ρομπότ ώστε να κάνει σέρφινγκ! Επίσης η γουρούνα τον φωνάζει να φάει τα κακάκια της ο σιχαμερός διότι ξέρει ότι του αρέσουν! Έβαλα ειδικό σύρτη στην πόρτα ώστε να μπαίνει μόνον η γάτα και έμαθε να τον ανοίγει αρκετά ώστε να μπαίνει! Η κτηνίατρος-ψυχολόγος μου είπε ότι θα πρέπει να σταματήσω να πιστεύω ότι μπορώ να παραβγώ στην εξυπνάδα με Αυστραλέζο Ποιμενικό και να αφήσω το σιχαμερό να κάνει ό,τι θέλει διότι αυταπατώμαι αν νομίζω ότι δεν τα κάνει και στον κήπο όπου κυκλοφορούν και αφοδεύουν άγριοι λαγοί και αγριόγατες! Θυμάμαι όταν πήγαμε να πάρουμε τη γάτα, ήταν και μια κυρία με σκύλο που ο καημένος ήθελε να γνωρίσει το Πάντα-Πάντα. Του γρύλισε λοιπόν αυτός μέχρι που του είπανε "να, ρε, δες μια γάτα" και ηρέμησε αυτομάτως! Της έχει δώσει όλα του τα κρεβάτια και ο ίδιος κοιμάται στο πάτωμα σαν γουρούνι. Η πλάκα είναι ότι ανακάλυψαν ότι τους αρέσει και των δυο ο Μπετόβεν, οπότε είτε ακούν συμφωνίες, είτε παίζω εγώ πιάνο, έρχονται και αποχαυνώνονται.

Ακολουθούν φωτογραφίες των δυο τους, όπου η γάτα απαιτεί να μπει ο σκύλος μέσα στο σπίτι άμεσα, κοιμάται στο κρεβάτι του και ο ίδιος την φυλάει τρώγοντας κόκκαλο. Επίσης φωτογραφία των τριών γατακίων της Μουφίκιας Γουρουνίκιας που ακούν στα ονόματα Peter, Wednesday "Wendy" και Angus-Moo! Όταν το καταφύγιο τα έδωσε για υιοθεσία έγιναν το σουξέ του Καλαμποκιστάν. Ο Angus-Moo είναι τελείως μουρλάρας και μοιάζει φατσικώς και στα χούγια με τη μάνα του, που είναι μεγάλη τζαναμπέτω, αλλά είναι πιο ατρόμητος. Επίσης έχει αναδειχθεί σε μεγαλύτερο μανιακό δολοφόνο από δαύτηνα. Βγαίνει, λέει, στον κήπο της κυρίας που τον έχει και σκοτώνει και της φέρνει δώρο τουλάχιστον έξι ποντίκια την ημέρα!!

View attachment 78094

View attachment 78095

View attachment 78096

View attachment 78097

View attachment 78098
Της φαινεται παντως οτι ειναι δολοφονος κατι εχει στο βλεμμα :LOL:

• Haha
Reactions: l.Kyveli and Sara

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Ένας γιατρός μου είχε πει κάποτε "ό,τι δουλεύει το κρατάμε". Οπότε, αφού τα φάρμακα βοηθάνε το Πάντα-Πάντα καλά κάνεις και τα δίνεις. Το ότι δεν γουστάρει άλλους σκύλους συμβαίνει σε όλους μας αλλά καταλαβαίνω ότι εκεί λόγω νομοθεσίας νιώθεις πιο εκτεθειμμένος με το θέμα του dog aggression. Eίναι καλό πάντως το ότι γρυλλίζει και προειδοποιεί γιατί ξέρω κάτι άλλα κουμάσια που βουτάνε ύπουλα κατευθείαν στο σβέρκο του άλλου σκύλου χωρίς προειδοποίηση.

Τα σέβη μου στη γάτα, είναι κίλλερ όπως πρέπει να είναι μια γάτα που σέβεται τον ευατό της και κουμαντάρει το σκύλο, όπως πάντα συμβαίνει άλλωστε. Ο σκύλος είναι το δουλάκι της γάτας, τελεία και παύλα. :LOL:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Της φαινεται παντως οτι ειναι δολοφονος κατι εχει στο βλεμμα :LOL:
Ο αδερφός μου συμβουλεύτηκε πάντως τη νύφη μου που είναι Ιταλίδα και δηλώσανε ότι η Μουφίκια Γουρουνίκια μοιάζει στη φάτσα σαν να έχει σχέσεις με την ιταλική μαφία! Πέρσι που της κάναμε εγχείρηση να της βγάλουμε ένα σπασμένο και κάτι σάπια δόντια, την βάρεσε (το καλάθι της βασικά βάρεσε) ο γάτος του κτηνιάτρου της. Μπήκε χειρουργείο, βγήκε και μετά, μόλις είδε το συγκεκριμένο γάτο, άρχισε να βγάζει κάτι τρομακτικά σφυρίγματα, κάτι ανάμεσα σε φίδι, στον Γκόλουμ από την ταινία Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών και του εξωγήινου τέρατος στην πρώτη ταινία με τον τίτλο Alien. Αφού τρόμαξα εγώ και ρώταγα τη νοσοκόμα αν θα είμαι ασφαλής στο σπίτι μαζί της. Μου είπανε ότι αυτά τα κάνει από νεύρα και από την αναισθησία και όντως δεν την έχω ξανακούσει να κάνει έτσι από τότε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@Sara κι εγώ όσο γερνάω, σιχαίνομαι τους σκύλους. Δεν τους αντέχω πχια :mad:
Ασε τον υπερκούκλο, να έχει όσα ψυχολογικά θέλει και ασχολείσου μόνο με τα παθολογικά του.
Εχει τα ένσημα, να σιχαίνεται όποιον θέλει! (y)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
@Sara κι εγώ όσο γερνάω, σιχαίνομαι τους σκύλους. Δεν τους αντέχω πχια :mad:
Ασε τον υπερκούκλο, να έχει όσα ψυχολογικά θέλει και ασχολείσου μόνο με τα παθολογικά του.
Εχει τα ένσημα, να σιχαίνεται όποιον θέλει! (y)
Πάντως τα ψυχολογικά του υπερκουκλου είναι σοβαρότατα. Για να του κόψουν τα νύχια ή να τον χτενίσουν/ξυρισουν, πρέπει να είναι χαπακωμένος και να του ανεμιζω μπροστά από το φίμωτρο μια μπανάνα, ενώ τον κρατάνε δυο και εγώ του υπόσχομαι επιπλέον τυρί! Προηγουμένως, όταν δεν ήμουν εκεί, είχε πάθει παροξυσμό και γλώσσα του έγινε μπλαβια! Μου είπαν ότι θα πάθει εγκεφαλικό αν δεν πάρει ηρεμιστικά όταν του κάνουν τα παραπάνω.

Η ψυχολογα κτηνίατρος του μαθαίνει να λιμάρει μόνος του τα νύχια του και τον χτενίζουμε χαϊδεύοντας τον με διαφορά απαλά μαραφετια. Και εννοείται τον μπουκωνουμε.

• Like
Reactions: marytherion

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κάπως γατάκια τους ακούω τους εκεί επαγγελματίες σας!
Οι δικοί μας εδώ, δεν καταλαβαίνουν από τέτοια νάζια.
Μπαμ και κάτω, είναι το σύστημα το τίμιο!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Κάπως γατάκια τους ακούω τους εκεί επαγγελματίες σας!
Οι δικοί μας εδώ, δεν καταλαβαίνουν από τέτοια νάζια.
Μπαμ και κάτω, είναι το σύστημα το τίμιο!
Μην ξεχνάμε όμως ότι εκεί είναι αμέρικα, με ό,τι αυτό σημαίνει σε ακρότητες.
Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια μία αμερικάνα που έκανε μήνυση στη microsoft επειδή το ποντίκι της δημιούργησε πρόβλημα τύπου σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και τους τράβηξε κάτι ξεγυρισμένες μηνύσεις και την πληρώνουν αδρά εφόρου ζωής. Για φαντάσου να τραβήξει ο γκρούμερ εκεί καμια τρίχα του Πάντα Πάντα και να του αφαιρέσουν την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
...no comment :ROFLMAO:

υγ: Θα τους στείλω τον Μπέμπη. Από την γκαρίδα του βλάκα, θα με πληρώνουν για κακοποίηση, για 3 ζωές :LOL:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
...no comment :ROFLMAO:

υγ: Θα τους στείλω τον Μπέμπη. Από την γκαρίδα του βλάκα, θα με πληρώνουν για κακοποίηση, για 3 ζωές :LOL:
Επικίνδυνο. Παίζει να σε καταγγείλουν ότι κάνει έτσι επειδή τον κακοποιείς, ότι του δημιουργείς ψυχολογικά προβλήματα ή δεν τον ταίζεις μπέργκερ με με μπανάνα-μπέικον και μπάρμπεκιου σως. Και να σε χώσουν μέσα. Δεν μπλέκεις μ' αυτούς.

• Haha
Reactions: GRDANE and mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν με χώσουν μέσα ΚΑΙ συγχρόνως τον κατασχέσουν, προτίθεμαι να το ρισκάρω! :cool:

• Haha
Reactions: vrmode

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, αλλά η ψυχολόγα κτηνίατρος είπε ότι άμα μπλαβιάσει η γλώσσα του Πάντα-Πάντα, αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνει οξυγόνο και θα πεθάνει.

Τη φάση με το Μακντόναλντς που έδωσε έναν καφέ σε μια τύπισσα, εκείνης της χύθηκε διότι ήταν απρόσεκτη στο αυτοκίνητο, κάηκε, τους μήνυσε και την πλήρωσαν 600 χιλιάρικα την έχετε ακούσει; Από τότε τον καφέ μας τον δίνουνε πολύ χλιαρό.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog