Καλησπέρα! Κάποιοι ενδεχομένως να θυμάστε την πρόσφατη ιστορία με τη Lucy μου που πιθανόν να γκαστρώθηκε και τη στείρωσα εσπευσμένα εν τέλει... Μετά τη στείρωση λοιπόν το κορίτσι μου έχει γίνει ασυγκράτητο με....το φαγητό!! Σε σημείο που δεν μπορώ να τη σταματήσω,τις πέρνω το μπολ απ'το στόμα! Μου είχε πει ο κτηνίατρος και είχα διαβάσει και εδώ ότι ίσως πάρει μερικά κιλάκια μετά τη στείρωση και δεν σας κρύβω ότι χάρηκα διότι η ψιλομύτα μου κροκέτες δεν έτρωγε ποτέ και αναγκαστικά η διατροφή της ήταν κοτόπουλο με ρύζι το οποίο δεν είναι τόσο θρεπτικό όσο η κροκέτα... Πήραμε λοιπόν τα κιλάκια μας και εμείς,όχι πολλά αλλά έγινε μια ωραιότατη κούκλα και σταμάτησαν να φαίνονται τα πλευρά της που τοσο με εκνεύριζαν.
Έλα όμως που δεν έχουμε σταματήσει εκεί. Η Lucy που λέτε συνέχισε ακριβώς την ίδια διατροφή σε ίδιες ποσότητες και η μόνη διαφορά που υπήρξε είναι ότι σταμάτησα στο Μπέμπη το μαγειρευτό και του άρχισα κροκέτα (Purina pro plan),ώσπου μια μέρα ανακάλυψα ότι η κυρία τρώει κροκέτες από το πιάτο του Μπέμπη τόσο λαίμαργα που του αγριεύει όταν πλησιάζει και ο καημένος έχει φοβηθεί και βλέπει μπωλ και κόβει πέρα.
Πραγματικά τρώει ότι βρεί,από φαγητό δικό μας μέχρι ξηρά που δεν έτρωγε ποτέ! Να φανταστείτε προσπαθούσα πάντα να της δώσω φρούτα που ποτέ δεν έφαγε στη ζωή της και προχθές που έβαλα για μένα φρουτα έφαγε ρόδια,μανταρίνια και μήλο!!
Τι να την κάνω;;;;Είναι λογικό;;
Έλα όμως που δεν έχουμε σταματήσει εκεί. Η Lucy που λέτε συνέχισε ακριβώς την ίδια διατροφή σε ίδιες ποσότητες και η μόνη διαφορά που υπήρξε είναι ότι σταμάτησα στο Μπέμπη το μαγειρευτό και του άρχισα κροκέτα (Purina pro plan),ώσπου μια μέρα ανακάλυψα ότι η κυρία τρώει κροκέτες από το πιάτο του Μπέμπη τόσο λαίμαργα που του αγριεύει όταν πλησιάζει και ο καημένος έχει φοβηθεί και βλέπει μπωλ και κόβει πέρα.
Πραγματικά τρώει ότι βρεί,από φαγητό δικό μας μέχρι ξηρά που δεν έτρωγε ποτέ! Να φανταστείτε προσπαθούσα πάντα να της δώσω φρούτα που ποτέ δεν έφαγε στη ζωή της και προχθές που έβαλα για μένα φρουτα έφαγε ρόδια,μανταρίνια και μήλο!!
Τι να την κάνω;;;;Είναι λογικό;;