Έφυγα για διακοπές!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Χαιρετώ την παρέα την καλή και την ωραία :D

Αποφασίσαμε με την κοπέλα μου να παμε διακοπές στην Χαλκιδική- Πολύγυρο(Καλύβες) που εχει ενας φιλος διαμερίσματα για διακοπές !!

Υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να παρω και τον σκυλο μαζι λογο του οτι αμα μείνει με τη μαμα θα μένει πολλες ωρες μονος του και δεν μου αρεσει καθολου ουτε σαν ιδεα !!!

Ακομα δεν εμπιστεύομαι τον αδερφο μου οτι θα τηρήσει το πρόγραμμα του ακομα και το εκπαιδευτικό. Δεν θελω να γυρίσω και να βρω αλλο σκύλο !!!

Οποια συμβουλή δεκτη ( εννοώ αν τον παρω μαζι μου "Φαρμακείο, γενικώς απαραίτητα πράγματα) !

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ακομα θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει καποιον καλο κτηνίατρο εκει προς τα μερη που παω για να μπορω να επισκεφτώ η να παρω τηλέφωνο αν χρειαστεί !!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
διακοπές????
ρεύματος?
όλο άγνωστες λέξεις διαβάζω..............

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Νομίζω ότι από τη Χαλκιδική είναι το μέλος DogzLover (δεν είμαι σίγουρη για το όνομα...πάντως ξέρω ότι έχει μια ημίαιμη τσοπάνα την Γκρέτα...).

Και...εννοείται....ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...!!!!!:p:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ευχές για διακοπές ρεύματος ??? τι γλωσσα μιλάτε?

καλά να περάσεις βέβαια φίλε μου-αλλά απορώ πραγματικα.........

ένας άλλος μου έλεγε κάτι για "άδεια"
αλλά δεν εννοούσε εκείνα που ρίχνεις για να πιάσεις γεμάτα
μυστήρια πράγματα...........και που να πιάσουν και οι ζέστε...........

τι?
έχουν πιάσει ήδη????

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καλές διακοπές και μην παραλείψεις να μας πεις πολλές πληροφορίες για το πως ήταν με το σκύλο όταν γυρίσεις γιατί σκεφτομαι κι εγώ την Χαλκιδική, αλλά για Σεπτέμβριο!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ευχαριστώ παιδια για τα καλα σας λογια !!

Θα σας πω φυσικά τα παντα αν και δεν ειμαι ο καλύτερος στον γραπτό λογο :( ! Θα βγάλω και πολλες φωτογραφίες :D

Μαρακι ευχαριστω πολυ για το ονομα της κτηνιάτρου !!! Την ξέρεις οτι ειναι καλη ή απο γοογλαρισμα ? Βασικα βρηκα και εγω διάφορους απλα ρωτησα μηπως ξερεις κανεις καποιον που τον εχει δει προσωπικά και εχει παει τον σκυλο του !!

Καποιος απο Θεσσαλονίκη που εχει εξοχικό(Ολοι εκει πανω εχετε απο ενα :D) και εχει χρειαστεί να παει σε κτηνιατρο εκει κοντα !! Αλλιως αν χρειαστεί θα βρω απο ίντερνετ εναν τυχαία :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Οχι βρε, που να την ξέρω προσωπικά. Ο Χρυσός Οδηγός να είναι καλά ;)
Κάνε κι εσύ μια τέτοια έρευνα στο ιντερνετ, γιατί μπορεί να μην βρεθεί κανένας να σε πληροφορήσει.
Αντε, καλά να περάσεις :)

bytzamas

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
123
0
Ακομα θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει καποιον καλο κτηνίατρο εκει προς τα μερη που παω για να μπορω να επισκεφτώ η να παρω τηλέφωνο αν χρειαστεί !!
Εγώ πηγαίνω σε μία κτηνίατρο στα Ν. Μουδανιά και είμαι ευχαριστημένη. Θα σου στείλω p.m. με τα στοιχεία της. Καλές διακοπές!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εγώ πηγαίνω σε μία κτηνίατρο στα Ν. Μουδανιά και είμαι ευχαριστημένη. Θα σου στείλω p.m. με τα στοιχεία της. Καλές διακοπές!
Ευχαριστω και εκει με βολευει πρεπει να ειναι και πιο κοντα;;

bytzamas

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
123
0
Ευχαριστω και εκει με βολευει πρεπει να ειναι και πιο κοντα;;
Η απόσταση από Πολύγυρο και Μουδανιά είναι περίπου η ίδια, νομιζω γυρω στα 10-15 χλμ., αλλά η διαδρομή από Καλύβες για Μουδανιά είναι μια ευθεία, ενώ προς Πολύγυρο είναι λίγο πιο ζόρικα αν συναντήσεις κίνηση

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Η απόσταση από Πολύγυρο και Μουδανιά είναι περίπου η ίδια, νομιζω γυρω στα 10-15 χλμ., αλλά η διαδρομή από Καλύβες για Μουδανιά είναι μια ευθεία, ενώ προς Πολύγυρο είναι λίγο πιο ζόρικα αν συναντήσεις κίνηση

Ευχαριστω πολυ !!! Οτι αλλο χρειαστώ θα ρωτησω τους ειδικούς εσας δλδ στο φορουμ :D !!!

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
Στα μέρη μου!!:)
Πολυγυρο μένω φιλε! δυστυχώς ομως φεύγω διακοπές απο Δευτέρα..η κτηνίατρος που γράφτηκε παραπάνω ειναι οντως στον Πολύγυρο και ειναι σχετικά καλη..το μονο μειονέκτημα οτι ΔΕΝ ειναι παντα εδω..εχει ωράριο..για να σε βοηθήσω σε περίπτωση που την χρειαστείς το ιατρείο της ειναι στην περιοχη του νοσοκομείου(σίγουρα θα το βρεις-δεν ειναι δύσκολο)
Ο,τι χρειαστεις ρωτα!:)