Έφτιαξα μόνη μου αρκουδάκι για το σκύλο!!!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
θέλετε να δείτε;
Είναι πολύ εύκολο!!!
Να φτιάξετε κι εσείς! ! !
Χάρηκα πάρα πολύ όταν το μύρισε και το άρπαξε αμέσως για να παίξει!!!
Το ονόμασα Shockie γιατί είναι φτιαγμένος από... κάλτσα!!!!!!! είναι και λίγο τρομακτικός που είναι γκρίζος!

Παίρνετε μία κάλτσα, κόβετε το μέρος που τη φοράμε (το ανοιχτό) στα 2, ράβετε γύρω γύρω για να κάνετε τα ποδαράκια και βάζετε μέσα γέμιση (εγώ είχα αυτό το πράγμα που μοιάζει με βαμβάκι. Μπορείτε και με υφάσματα που δεν θέλετε να τα κόψετε μικρά και να τα χώσετε μέσα. και μετά έβαλα 2 κουμπιά για μάτια. Αφού βεβαιώθηκα ότι δεν βγαίνουν με τίποτα.
Θα έβαζα και χέρια, αλλά μου τελείωσε η γέμιση! ! !
Πολύ οικονομική λύση (μιας και μου έχει καταστρέψει 10 αρκούδια ακριβοπληρωμένα από το πετ σοπ που υποτίθεται δεν σκίζονταν με τίποτα!!!) και πολύ συναισθηματική θα έλεγα... Νιώθω πολύ όμορφα που έκανα κάτι τέτοιο για το σκύλο μου!!!
Ήδη έχει πεταχτεί ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τοίχους του δωματίου!!!!!!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Πλακα εχει! Μπραβο σας που ασχολειστε με τετοια,τις προαλλες ειδα και ενα θεμα της Sara που εφτιαχνε μαξιλαρα! Αξιες !!!!!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Και το έκανα και πολύ γρήγορα! μέσα σε μισή ωρίτσα είχα τελειώσει -θα είχα τελειώσει νωρίτερα αν δεν το είχα ράψει στην αρχή ανάποδα και σίγουρα γρηγορότερα αν είχα μηχανή. το έκανα με το χέρι τελείως. Του έβγαλε το ένα μάτι γιατί πιάστηκε στο κρεβάτι. :p
τώρα φαίνεται να κουράστηκε και το παράτησε και ξάπλωσε! :p

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Μπραβο σου!!! επιτρεψε μου μονο μια συμβουλη..βγαλε τα ματακια-κουμπια γιατι μπορει να τα καταπιει!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Μπραβο σου!!! επιτρεψε μου μονο μια συμβουλη..βγαλε τα ματακια-κουμπια γιατι μπορει να τα καταπιει!
αυτό θα κάνω.
γιατί το ένα πιάστηκε στο κρεβάτι και από το τράβηγμα βγήκε. Οπότε φοβάμαι και για το άλλο.
Στο επόμενο που θα κάνω, απλά θα κάνω ραφή για μάτια :p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
μόλις μου το έφερε για να του το πετάξω! χαχα! κάντε κι εσείς! Είναι φανταστικό συναίσθημα !!!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
μόλις μου το έφερε για να του το πετάξω! χαχα! κάντε κι εσείς! Είναι φανταστικό συναίσθημα !!!
Εγω δεν μπορω να φτιαξω δυστυχως...:sad:Διοτι μολις το μυρισει θα λιγοθυμησει...κάλτσα βλεπεις:cool:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εγω δεν μπορω να φτιαξω δυστυχως...:sad:Διοτι μολις το μυρισει θα λιγοθυμησει...κάλτσα βλεπεις:cool:
χχαχαχααχαχαχαχαχαχα!
Παίρνεις μία καινούρια! Απ'αυτές τις αντρικές τις αθλητικές για να 'χει χώρο να πιάνει το παιδί! :p
Τώρα θα φτιάξω και μια κουκουβάγια! :p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μπραβο σου...αντε καλα παιχνιδια!!Ααα να δουμε και την βελτιωμενη εκδοση!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πολύ ωραία η κάλτσα/αρκούδι καλέ! Και μετά μου λες εμένα ότι είμαι δημιουργική που θέλω τυφλοσούρτη για το κρεβάτι του Μουφ?!:p:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Μπράβο printsie , πολύ δημιουργικό! (tip: αν δεν ήταν καινούρια η κάλτσα θα του άρεσε περισσότερο!) :p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η επισης αν δεν ηταν καλτσα και ηταν καλτσον. Θα του αρεσε περισσοτερο(υποθετω)...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Η επισης αν δεν ηταν καλτσα και ηταν καλτσον. Θα του αρεσε περισσοτερο(υποθετω)...

Το γράφεις σοβαρά ή για πλάκα; Να ξέρω τι θα σου απαντήσω :rolleyes:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το γράφεις σοβαρά ή για πλάκα; Να ξέρω τι θα σου απαντήσω :rolleyes:
Χαχα, και μονο που απορεις εμενα μου φτανει!
Απαντησε εσυ. Εισαι 50-50, οχι και ασχημα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Τι να σου κάνω...ας όψονται οι φίλοι...:rolleyes::)
Θα σε πάρω στα σοβαρά λοιπόν και θα πω, ότι τόσο οι κάλτσες, όσο και πολύ περισσότερο τα καλσόν, είναι από τα συνήθη αντικείμενα που καταλήγουν στα σκυλοστομαχάκια και οδηγούν σε επώδυνες καταστάσεις. Γι' αυτό καλό είναι να φροντίζουμε, να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά, τα καμάρια μας. Ιδίως αν έχουν την τάση να τα μασουλάνε. Δεν μιλάω βέβαια, για την παραγεμισμένη κάλτσα του θέματος...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Χαχα. Ευτυχως που υπαρχουνε και αυτοι οι φιλοι! ;-) Ουτε ενα αστειο δεν μπορουμε να γραψουμε...

Υ. Γ. Πολυ σωστη η επισημανση για τον πιθανο κινδυνο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros