Έφαγε τις Ακαθαρσίες της Γάτας!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Τι άλλο θα κάνει αυτό το σκυλί παναγία μου?
Σήμερα εξαφάνησε τις ακαθαρσίες μιας άγνωστης γάτας από το χώμα!!!
Μια ξένη γάτα είχε εισβάλει στο κήπο και "τα έκανε" μέχρι να πάω να φέρω κάτι να τα μαζέψω η Δάφνη (Γ.Π, 2+ μηνών χωρίς το τελευταίο εμβόλιο) μου τα εξαφάνισε - έφαγε!
Δεν πρόλαβα να αντιδράσω καθόλου!
Θα πρέπει να περιμένω κάτι κακό;:(

Last edited:

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.121
1.392
όχι τίποτα απλά έχει το νου σου ποτε έδωσες drontal να το ξαναδώσεις πάνω στο τρίμηνο...
δεν μεταφέρονται ασθένειες από γάτα σε σκύλο εκτος από έξω και ενδοπαράσιτα.

ωραία γούστα το σκυλί σου!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα κοπρανα της γάτας εχουν περισσότερη πρωτεινη από την τροφή των σκυλιών και τα σκυλιά το βλέπουν σαν ...λιχουδιά!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ακριβώς. Είναι εκλεκτός μεζες. Drontal.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
μη φρικαρεις ,ειχα το ιδιο προβλημα με τον δικο μου. το σιχαμενο ετρωγε τα καλουδια της γατας και ξερογλυφοταν με απολαυση.αλλα του πηρα το πιατο με το μεζε .τη σηκωσα την αμμο ψηλα και δε τη φτανει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Φίλη αναγκάστηκε να βγάλει το σκατό από το στόμα του κουταβιού της αφού δεν το πρόλαβε...
Εγώ ακόμα θα εψαχνα γάντι μιας χρήσης.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Α κι εμείς το έχουμε αυτό το πρόβλημα οπου σταθεί κι όπου βρεθεί είναι να μη τα πάρει χαμπάρι!!! Κατευθείαν πέφτει στο...."μπεκρή μεζέ"!!!:rolleyes:

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
Ξέρω ότι τα κακάκια της γάτας είναι νόστιμα για τα σκυλιά (έλεος παναγία μου). αλλά η δικιά μου τρώει του αλόγου μου! Είναι δυνατόν; Κι όμως ναι! Κι αυτό που μου κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι τα σκυλιά τρώνε και οπλές αλόγων. (Για όσους δεν ξέρουν... όταν έρχεται ο πεταλωτής να αλλάξει πέταλα σε ένα άλογο, κόβει και λίγο την οπλή που μεγαλώνει όπως τα νύχια των ανθρώπων φανταστείτε. Ε, όλα τα σκυλιά μαζεύονται, βουτάνε ένα κομματάκι και όπου φύγει φύγει :Ρ Ανωμαλίες).

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
αν η γάτα ήταν οικόσιτη θα έλεγα ότι είχε φάει friskies λίγο πιο πριν:p
το λέω αυτό γιατί είχα διαβάσει κάπου ότι σκύλος το είχε γυρίσει στην κοπροφαγία, και μόλις του άλλαξαν τροφή (απο friskies σε άλλη) κόπηκε αυτή η συνήθεια κατευθείαν. ακόμα δεν μπορώ να φανταστώ τι βάζουν μέσα σε αυτή την τροφή:/

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Τυχεροι ειστε με τα κακακια. Μην σας τυχει ψοφιμι....Εκει να δεις γελια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ