Έσωσαν σκυλί από παράπηγμα λαθρομεταναστών

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK

Αυτό το σκυλάκι βρέθηκε σήμερα 9/7/12, σε παράπηγμα Λαθρομεταναστών Αλγερινών - Nιγηριανών στην Βυλαρά 9, πίσω απο το εγκαταλελειμμένο Ξενοδοχείο ΑΘΗΝΑΙΑ, στην Ομόνοια.

Στο συγκεκριμένο παράπηγμα γίνονται συνέχεια καταγγελίες για αρπαγές ζώων όπου και χρησιμοποιούνται για διακίνηση ναρκωτικών και όχι μόνο !

Για δεύτερη φορά στο σημείο έσπευσε εθελοντής, Ενεργό μέλος της Ομάδας μας και με την συνοδεία 8 ανδρών της ομάδας Ζήτα οπου τους ευχαριστούμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, κατάφερε να απεγκλωβίσει και να σώσει το σκυλάκι.

Να ενημερώσουμε δέ πως μέσα σε εναν μήνα εχουν εξαφανιστέι 7 ζώα ανάμεσα σε αυτά το ένα ήταν η Μπέτυ(Κυψέλη) , που σώθηκε και τώρα το κουταβάκι.

Ενδεχομενως το σκυλάκι αυτό να έχει κλαπεί !Το γνωρίζετε - Το αναζητά κανείς ? Ειναι ένας ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ κούταβος και δυστηχώς αν δεν βρεθεί ο Ιδιοκτήτης του ή Οικογένεια για Υιοθεσία θα παραμείνει στους δρόμους.

Το σκυλάκι αυτην την στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση Σόκ μιάς και τα ουρλιαχτά του ξεσήκωσαν και ευαισθητοποιήσαν κάτοικο της περιοχής όπου και έτσι επικοινώνησε μαζί μας.

Ενημέρωση: Ο κούταβος υιοθετήθηκε!

DogWorld: Αθήνα: Έσωσαν σκυλί από παράπηγμα Λαθρομεταναστών

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δυστυχως ακούμε παααρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις, καθημερινα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Το σκυλάκι αυτην την στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση Σόκ μιάς και τα ουρλιαχτά του ξεσήκωσαν και ευαισθητοποιήσαν κάτοικο της περιοχής όπου και έτσι επικοινώνησε μαζί μας.

Αν ακούσετε πάντως το δικό μου κουτάβι να ουρλιάζει σπαρακτικά επειδή...έτσι γουστάρει...σίγουρα θα πείτε ότι κακοποιείται βαναυσότατα :rolleyes:

Γενικώς...έχω μάθει, απ'όσα ακούω και διαβάζω, να μην πιστεύω πλέον, σχεδόν τίποτα :rolleyes:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν νομιζω οτι χωρανε και πολλες αμφιβολιες για το τι ηθελαν το σκυλι...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Θα συμφωνήσω με τη Mareco. Πολλές φορές βλέπω τέτοιες δημοσιεύσεις που περισσότερο σε κάνουν να μισείς την εθνικότητα του άλλου παρά την πράξη καθαυτή. Αν και δε φαίνεται τι ακριβώς έγινε με το συγκεκριμένο σκυλάκι, όλα εικασίες είναι.

Μακάρι τουλάχιστον να είναι σε ένα όμορφο σπίτι τώρα το γλυκούλι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν νομιζω οτι χωρανε και πολλες αμφιβολιες για το τι ηθελαν το σκυλι...
Εμένα πάντως δεν μου είναι και πολύ ξεκάθαρο.

Το σημαντικότερο της υπόθεσης είναι ότι υιοθετήθηκε. Ελπίζω σε καλό σπίτι.

Ολα τα άλλα είναι γαρνιτούρα.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Και καλά. Ξέρεις, αν σε σταματήσει αστυνομία στο δρόμο δε νομίζω να ψάχνουν και το σκύλο σου. Οπότε μπορεί να γίνει εύκολα αυτό.
Απλά το συγκεκριμένο δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο.