Έπνιξε ένα κουνέλι για να τον αφήσουν να ταξιδέψει

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Έπνιξε ένα κουνέλι για να τον αφήσουν να ταξιδέψει

10 Μαϊου 2010, 22:05

Την οργή των φιλοζωικών οργανώσεων στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει η ενέργεια ενός 63χρονου να πνίξει ένα κουνέλι μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, προκειμένου να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.

Ο 63χρονος οδηγήθηκε στην αποτρόπαια αυτή πράξη όταν βρέθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου να μεταφέρει στις χειραποσκευές του ένα κουνέλι και 10 αβγά.

Οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος με το κουνέλι.

Όταν η ώρα άρχισε να περνάει και επομένως να γίνεται ορατός ο κίνδυνος να χάσει την πτήση του, ο 63χρονος άρπαξε το κουνέλι και το έπνιξε με τα χέρια του.

Όσοι είδαν το θέαμα έπαθαν σοκ ενώ κάποιοι του επιτέθηκαν φραστικά και ζήτησαν να συλληφθεί και να τιμωρηθεί.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομικός, στη θέα του οποίου, όμως, ο 63χρονος κατέρρευσε και χρειάστηκε να κληθεί ο γιατρός του αεροδρομίου.

Όπως προέκυψε, ο άνδρας θα ταξίδευε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς με το κουνέλι και τα αβγά να είναι το δώρο που θα έκανε στον γιατρό που θα τον χειρουργούσε.

Ο ίδιος όταν συνήλθε υποστήριξε ότι δεν έκανε κάτι κακό αφού, όπως είπε, «το κουνέλι θα πήγαινε για σφάξιμο, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό»!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος αλλά να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία.

Ο ηλικιωμένος τελικά ταξίδεψε για την Αθήνα, για να υποβληθεί στη σοβαρή επέμβαση.

Πηγή: 2810.gr

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Το κουνελι αυτο ειχε πολυ ανωδυνο θανατο σε σχεση με αυτα που καταναλωνουμε... earthlings.
Οι ανθρωποι της επαρχιας ειναι πολυ ψυχροι με τα ζωα που αποτελουν τροφη. Και η γιαγια μου το ιδιο εκανε οταν ειμασταν μικρα...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κάποτε είχα πάει στο Αίγιο.., εκεί ο ιδιοκτητης του σπιτιού που μας φιλοξενούσε την άλλη μέρα θα έκανε στιφάδο.., με πήρε από το χεράκι να μου δείξει τα ζώα του (ήμουν περίπου 10 ετών). Μου λέει ποιο κουνελάκι θέλεις να σφάξω για να φάμε αύριο?
Εκείνη την ώρα ο αγαπητός φίλος των γονιών μου έγινε στα ματια μου το κακό τέρας και απειλή για όλο το ζωικό βασίλειο..
Φυσικά δεν επέλεξα κανένα μελλοθάνατο κουνελάκι και επίσης δεν έφαγα παρα μονο σαλάτα την επομενη μέρα..

Βάζω στοίχημα πως το ίδιο θα έκανε στην θέση του ο φίλος των γονιών μου εφόσον δεν θα μετέφερε κατά αυτόν.. ένα ζωάκι, αλλά ένα φρέσκο φαγητό..απλά.

Το πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την διαφορα, δεν νιώθουν ότι νιώθουμε εμείς απόλυτα.., δεν δένονται με τα ζώα, είναι καθαρά θέμα πολιτισμού, εθίμων και παιδείας.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ευτυχώς που το έπνιξε να μην έχει και το μαρτύριο της αναμονής και του αεροπορικού ταξιδιού.....

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
το οτι το ΄φακελακι ΄του καρδιοχειρουργου ηταν ενα κουνελι και μια ντουζινα αυγα δεν το σχολιάζει κανεις ???????

( καταραμενη κρίση )

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το οτι το ΄φακελακι ΄του καρδιοχειρουργου ηταν ενα κουνελι και μια ντουζινα αυγα δεν το σχολιάζει κανεις ???????

( καταραμενη κρίση )
αχαχαχαχαχαχαχ σωστα!!!!!!!:maria::maria::D:D:eek:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπα...δεν φταίει η κρίση...πορτοκάλια, αυγά, σφαχτά κτλ πάνε σύννεφο στα νοσοκομεία της επαρχίας!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
χαχα!
Δίκιο έχεις!
Τι να κάνει ο άνθρωπος...έτσι συνήθησε με τον αγροτικό του, έτσι πάει κι εκεί!:D

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι ο αγροτικός ζητάει φακελάκι....

Last edited:

SamBorder

Member
9 Μαϊου 2010
8
0
Thessaloniki
ε καλα το ακούσαμε και αυτο! καλα σε ποιά εποχή ζούμε;
συγνώμη αλλα στις υπόλοιπες χώρες δεν συμπεριφέρονται
ετσι με τα ζώα! που ζουμε; στην Aφρική;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ε καλα το ακούσαμε και αυτο! καλα σε ποιά εποχή ζούμε;
συγνώμη αλλα στις υπόλοιπες χώρες δεν συμπεριφέρονται
ετσι με τα ζώα! που ζουμε; στην Aφρική;
Kαλά μην ανοίξουμε αυτό το θέμα τώρα.., πάλι..

Πάντως αν ήμουν κουνέλι θα προτιμούσα να με σκότωναν ακαριαία και χωρίς ταλαιπωρία, παρα να είχα άλλη τύχη που έχουν αλλα κουνέλια..και άλλα ζώα..

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
δεν το εσφαξε το επνιξε. ας μην τρελενομαστε τωρα τοσοι και τοσοι το πνιγουν το κουνελι στην ελλαδα αυτος μας πειραξε?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αυτο ειναι αλήθεια

απο κουνελοπνίχτες αλλο τιποτα στην Ελλάδα .......

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Χαχα!!!!Αυτή είναι μια νέα τροπή στην ιστορία!!!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
να ξεκινησω να λεω παλι περι πολιτισμου αφρικης ασιας κτλ ??? χαχαχα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Παρεπιπτοντως το στιφαδο μου αρεσει παρα πολυ!!!