Έπεσε μέσα στα βρωμόνερα!

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Πρίν απο λίγο που ήμασταν στη βόλτα η δικία μου άρχισε να παίζει με ένα γιόρκι στη παραλία...Έλα ντε όμως που μπήκαν σε ένα πάρκο με νερά...Έκει που παίζανε με το γιόρκι βλέπω το δικό μου το αστέρι να βουτάει στο νερό!Πλουφ και μου έρχετε!Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι απο τα νερά?Σήμερα είχαμε βάλει αμπούλα αν της βάλω και άλλη τώρα θα πάθει κάτι???

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Αν ήπιε από το νερό υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κάποιο μικρόβιο ή βακτήριο. Και ο δικός μου ο έξυπνος το είχε κάνει αυτό και είχε 2 βδομάδες διάρροιες και εμετούς από τα βρωμόνερα...αλλά μπορεί να μην συμβεί και τίποτα. Μη αγχώνεστε...βλέποντας και κάνοντας. Το πολύ πολύ να πάρει αντιβίωση. Για την αμπούλα πρέπει να περιμένετε μια βδομάδα και να βάλετε μετά καινούργια.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και γω δεν νομιζω να παθει κατι! Τα σκυλια δεν είναι παιδιά! Έχουν πολύ δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα! Εδω τρώνε ακαθαρσίες, πίνουν απο λακούβες στο δρόμο νερο και δεν παθαίνουν τπτ! Μια χαρά θα είναι.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Και γω δεν νομιζω να παθει κατι! Τα σκυλια δεν είναι παιδιά! Έχουν πολύ δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα! Εδω τρώνε ακαθαρσίες, πίνουν απο λακούβες στο δρόμο νερο και δεν παθαίνουν τπτ! Μια χαρά θα είναι.
Ενίοτε και τα παιδιά τρώνε ακαθαρσίες και βουτάνε σε βρωμόνερα. Κι εμείς καλό ανοσοποιητικό έχουμε, αρκεί να μην κάνεις το τόσο -, τόσο ---------- κάθε φορά που γίνεται κάτι καινούριο.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ενίοτε και τα παιδιά τρώνε ακαθαρσίες και βουτάνε σε βρωμόνερα. Κι εμείς καλό ανοσοποιητικό έχουμε, αρκεί να μην κάνεις το τόσο -, τόσο ---------- κάθε φορά που γίνεται κάτι καινούριο.
Ναι σωστα, απλα σε σύγκριση με εμας τα σκυλιά έχουν πιο δυνατο ανοσοποιητικό! Και αυτό το ανέφερα για να μην φοβόμαστε κάθε φορά που ο σκύλος μας ασχολείται με κάτι που μας φαίνεται βρώμικο και επικίνδυνο για τη δική μας υγεια!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το μόνο που θα παθαινε το σκυλι αν επεφτε σε λασπόνερα, θα ήταν "τιμωρία" αν ερχόταν να τιναχτεί δίπλα μου!
Παντως νομίζω άδικα αγχωνεσαι. Μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτά, καλώς ή κακώς!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Θα συμφωνήσω ....Τα σκυλιά δεν είναι από πορσελάνη...!!! Μη κάνετε σαν υστερικοί κάθε φορά που ο "Μπούμπης" φέρεται σαν σκύλος...:):):)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ποσο βρωμικα ηταν αυτα τα βρωμονερα; Παρακαλω απαντηστε:

Α. Ελαχιστα
Β. Ελαχιστα εως λιγο
Γ. Αρκετα βρωμικα
Δ. Βρωμικα
Ε. Πολυ βρωμικα
Ζ. Απεριγραπτα βρωμικα
Η. "Δεν υπαρχουν" αυτα τα βρωμονερα

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Ποσο βρωμικα ηταν αυτα τα βρωμονερα; Παρακαλω απαντηστε:

Α. Ελαχιστα
Β. Ελαχιστα εως λιγο
Γ. Αρκετα βρωμικα
Δ. Βρωμικα
Ε. Πολυ βρωμικα
Ζ. Απεριγραπτα βρωμικα
Η. "Δεν υπαρχουν" αυτα τα βρωμονερα

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ε. Πολύ βρώμικα!
Αλλά μια χαρά ζωηρή ζωηρή είναι δεν φαίνεται να έχει κάτι.Αν και σήμερα έτσι και αλλιώς θα κάναμε μία επίσκεψη στη κτηνίατρο για το θέμα του ταξιδιου μας.Να πω την αλήθεια εγώ γέλασα όταν το έκανε είχε πολύ πλάκα.Βασικά πρέπει να κυνηγουσε βατράχι γιατί δεν αφήνει το παιχνίδι τόσο εύκολα.Κόλλησε για λίγα δευτερόλεπτα κοιτούσε μέσα στο νερό έκανε 2 βήματα πίσω,πήρε φόρα πηδάει και πλουφ!Αλλά ο φίλος μου νευρίασε πολύ...

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
281334_232957903404014_2534895_n.jpgε...μην προβληματίζεσαι και τόσο..να ζήσει η λασπούρα η χαρά του σκύλου ....ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ!!!

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Αν ήταν λάσπη δεν θα έσκαγα και τόσο αλλα με τα βατράχια και τα λοιπά που ζούν εκει μέσα τρόμαξα λίγο...Βέβαια μόλις γυρίσαμε απο την κτηνίατρο μας και μου είπε οτι δεν παθαίνει τίποτα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αν ήταν λάσπη δεν θα έσκαγα και τόσο αλλα με τα βατράχια και τα λοιπά που ζούν εκει μέσα τρόμαξα λίγο...Βέβαια μόλις γυρίσαμε απο την κτηνίατρο μας και μου είπε οτι δεν παθαίνει τίποτα!
Απο τη στιγμη που υπαρχουν εκει ζωντανοι οργανισμοι, μην ανησυχεις.

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Συγγνώμη αλλά και εκεί που έπεσε ο δικός μου ψάρια κολυμπούσαν αλλά δύο βδομάδες περάσαμε χάλια με διάρροιες και εμετούς..! Μπορεί να μην είναι απο πορσελάνη οι σκύλοι αλλά μερικοί είναι πιο ευαίσθητοι σε μερικά πράγματα από άλλους...όπως και τα παιδιά. Τουλάχιστον για τα παιδιά μιλώ εκ πείρας:rolleyes: Καθώς και για τους σκύλους βέβαια..ας μην είμαστε και oblivious...Αν δεν πάθει τίποτα όλα καλά αλλά αν πιει δεν είναι ό,τι καλύτερο...δεν είμαστε στην άργια φύση όπου τρέχει καθαρό νερό..είμαστε εδώ που η "κυρά-Νίτσα" ρίχνει ό,τι περισσέψει από το σφουγγάρισμα στο δρόμο και στο διπλανό ποτάμι δυστυχώς.

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Δεν είχε πιεί νερό απλά έκανε βουτιά και κολύμπησε σε εμένα!Το θετικό είναι οτι της αρέσει περισσότερο το νερό τώρα τελευταία.Χθες μετά τη βουτιά έτρεχε και δροσιζόταν στα μπεκ του πάρκου.Στην αρχή γινόταν πόλεμος για να τη κάνουμε μπάνιο.Σταγόνα έπεφτε πάνω της και εξαφανιζόταν.Και λογικά τώρα που θα πάμε στη θάλασσα δεν θα έχουμε θέμα με το νερό.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Νομίζω είστε λίγο υπερβολικοί... η λώρα έχει πιει από κάθε ποτάμι, λίμνη, γούρνα, λακκούβα, θάλασσα... Χαλαρώστε λίγο καλέ.

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Νομίζω είστε λίγο υπερβολικοί... η λώρα έχει πιει από κάθε ποτάμι, λίμνη, γούρνα, λακκούβα, θάλασσα... Χαλαρώστε λίγο καλέ.
Τυχερή που έχει γερό στομάχι η Λώρα...:rolleyes:

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Κοίτα αφού δεν έπαθε κάτι δεν με απασχολεί κάτι άλλο πχ αν λερωθεί.Σκύλι είναι στο κάτω κάτω!Βέβαια μετά μύριζε λίγο σαν βόθρος αλλά με λίγο μυλόξυδο έφυγε η μυρωδιά.

Last edited: