Η Καλίσι στάθηκε άτυχη στην αρχή της ζωής της αλλά θέλω να ελπίζω ότι η τύχη της πλέον μόνο θα της χαμογελά. Βρέθηκε πεταμένη στο σκυλόπαρκο της γειτονιάς μου από τα πιο κατάλληλα άτομα που θα μπορούσε να βρεθεί. Ένα ζευγάρι που με το που την είδαν ξετρελάθηκαν και ιδιαίτερα λόγω του προβλήματος της αποφάσισαν ότι δεν θα την εγκαταλείψουν ποτέ.
Το καρμικό στην υπόθεση είναι ότι η κοπέλα που την υιοθέτησε έχει πέρασει ένα γολγοθά με ένα ορθοπεδικό πρόβλημα που προκλήθηκε από ατύχημα και έχει κάνει 18 χειρουργεία στο πόδι της και για το λόγο αυτό ταυτίστηκε απόλυτα με την μικρούλα.
Ο πρώτος κτηνίατρος που την εξέτασε είπε αβίαστα ότι το πόδι που λείπει από το γόνατο καλό θα ήταν να ακρωτηριαστεί εντελώς ώστε ο σκύλος να μην έχει αυτό το βάρος. Εδώ θα έπρεπε να πω όμως ότι και στο άλλο της ποδαράκι λείπει το πατουσάκι της. Επίσης ο γιατρός εκείνος είπε ότι γεννήθηκε έτσι η μικρή Καλίσι.
Σήμερα πήγαμε μαζί με τα παιδιά σε έναν ορθοπεδικό που εμπιστεύομαι πολύ γιατί έχει χειρουργήσει τον σκύλο μου πριν 4 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και έγιναν ακτίνες. Ο γιατρος αυτός λοιπόν είπε ότι δυστυχώς ο σκύλος δεν γεννήθηκε έτσι αλλά ακρωτηριάστηκε κατά τη γνώμη του. Τον ρώτησα αν έγινε χειρουργικά και μου απάντησε πως αν έγινε χειρουργικά δεν έγινε καλά.
Δεν είναι υπέρ του ακρωτηριασμού, είπε στη κοπέλα ότι θα περιμένουν το σκυλάκι να αναπτυχθεί και αν είναι μικρόσωμο όπως δείχνει όταν φτάσει 8-9 μηνών θα βάλουν προσθετικά πόδια.
Όταν θα γίνουν τα χειρουργεία εννοείται ότι θα σας βάλω βίντεο για να παρακολουθούμε την πορεία της.