Ένα αποτυχημένο μπάνιο..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Νιώθω πολύ χάλια.. :?
Πήγαμε σήμερα για μπάνιο και πήραμε και το σκυλί.

1ο πρόβλημα : Με τα πολλά έλα και τα μπαλάκια έκανε μια προσπάθεια να μπει αλλά της έσκασε το κύμα στη μούρη και έφυγε.

Μετά από λίγο μου ήρθε η φαεινή ιδέα στο μυαλό να την πάρω αγκαλιά μέσα και να την κρατάω..Την πήρα αλλά φοβότανε και γαντζωνόταν επάνω μου (με γέμισε παντού γραντζουνιές).

Μετά από λίγο ηρέμησε και είπα και εγώ να χαλαρώσω λίγο τα χέρια μου. Έφυγε τελικά κολυπμώντας και βγήκε έξω. Όταν βγήκα και εγώ μετά από κανένα δεκάλεπτο έπαθε αμόκ και χοροπηδούσε σαν το κατσίκι..Δεν ηρεμούσε με τίποτα..Στο αυτοκίνητο κοιμήθηκε.

Φοβάμαι ότι δεν θα μπεί ποτε στη θάλασσα μετά από αυτό που έκανα. :( :(

2ο πρόβλημα: Εκεί που καθόμασταν στην αμμουδιά ήρθε ένα άλλο σκυλάκι με λουράκι. Λέω και γω ωραία θα παίξει και η δικιά μου.
Μετά από λίγο κατάλαβα ότι ήταν ΓΕΜΑΤΟ τσιμπούρια..Μιλάμε είχε παντού..σαν μαύρα σπυριά. :shock: Το έδιωξα γιατί φοβήθηκα μην πάει κανένα στη δικιά μου.. :(
Νιώθω χάλια..Το σκέφτομαι συνέχεια τώρα..
Μακάρι να είχα κάτι να το ψέκαζα ..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δε νομίζω να της μείνει κανένα τραύμα, ούτε ότι το χειρίστηκες (πολύ) λάθος. Θέλω να πω... κακώς που την πήρες αγκαλιά να μπείτε μέσα, αλλά απ' την άλλη πολλά σκυλάκια φοβούνται το νερό. Δε χάνουν και τίποτα απ' τη χαρά της ζωής! Σιγά!
Όσο για το άλλο σκυλάκι...
Αυτό που έκανες ήταν αυτοάμυνα. Ποιος θα το άφηνε να παίξει με το σκύλο του? Ας το λυπηθεί το αφεντικό του αν έχει. Όλα οι οσιομάρτυρες θα τα κάνουν? Ούτε σ' αυτό άφησες κανένα τραύμα!
Τώρα ΑΝ είχες κάτι μαζί θα το ψέκαζες. Δε θα το άφηνες έτσι. Προς τι οι τύψεις?
Μη σκας παιδί μου!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Ναι σίγουρα δεν είναι και κάτι τρομερό αν δεν κάνει μπάνιο αλλά μπορει αυτό που έκανα να έχει προεκτάσεις..παράδειγμα να μην με εμπιστεύεται και πολύ.
Όσι για το άλλο σκυλάκι νιώθω άσχημα όχι για κάτι συγκεκριμένο..έτσι απροσδιόριστα.. :?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
vaso said:
παράδειγμα να μην με εμπιστεύεται και πολύ.
Όσι για το άλλο σκυλάκι νιώθω άσχημα όχι για κάτι συγκεκριμένο..έτσι απροσδιόριστα.. :?
Καλά εσύ είσαι χειρότερη κι από μένα :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βάσω ήταν λάθος που πίεσες το σκυλί να μπει στη θάλασσα με το ζόρι. Την επόμενη φορά άφησε την να ανακαλύψει μόνη της το νερό. :wink:
Χρειάζεται πολύ υπομονή και επίμονη. Είναι σαν να προσπαθείς να εξοικειώσεις ένα νήπιο με τη θάλασσα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Την επόμενη φορά φόρεσε της ένα λουρί 7-8 μέτρων (για να έχεις πάντα τον έλεγχο), μπες πρώτη στη θάλασσα και φώναξε την. Εάν δεν σε ακολουθήσει πέταξε της ένα μπαλάκι ή ένα ξύλο στα ρηχά (να πατώνει ο σκύλος) και προέτρεψε την να το κυνηγήσει. Εάν το κάνει επιβράβευσε την με ενθουσιώδη γλυκόλογα και χάδια. Μετά από μερικές επαναλήψεις πέτα το μπαλάκι πιο μακριά μέχρι να εξοικειωθεί η μικρή με το νερό.

Ο δικός μου πάντως μπήκε με την πρώτη στη θάλασσα! Αντί για μπαλάκι του ρίξαμε δόλωμα την Μαγια της Lone Wolf (ο μεγάλος του έρωτας) και έσπευσε από πίσω της! Ως γνωστόν, το "νινί" σέρνει καράβι! :lol: :lol: :lol:

8)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Αντί για μπαλάκι του ρίξαμε δόλωμα την Μαγια της Lone Wolf (ο μεγάλος του έρωτας) και έσπευσε από πίσω της! Ως γνωστόν, το "νινί" σέρνει καράβι
:lol: :lol: :lol:

Θα το παλέψω και την επόμενη φορά αλλά μάλλον θα πρέπει η θάλασσα να είναι λάδι γιατί φοβάται πολύ το κύμα που σκάει έξω..ευχαριστώ για τη βοήθεια!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτο με την παρεα κανει πολυ δουλεια ..και εγω τον δικο μου ετσι τον επεισα να μπει μεσα..με θυλικη υπαρξη στο νερο... :D :D

Αλλα μην ξεχναμε οτι οπως και οι ανθρωποι ετσι και τα σκυλια δεν ειναι ολα γεννημενοι κολυμβητες..,υπαρχουν ανθρωποι και σκυλια που απεχθανονται το νερο..,οπως και καποια που το λατρευουν..,το να το πιεσουμε παρα πολυ μονο αντιθετα αποτελεσματα μπορει να φερει..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Δε νομίζω ότι η δικιά μου θα έμπαινε ακόμα και αν έβλεπε άλλο σκυλί να μπαίνει..

το να το πιεσουμε παρα πολυ..
Πιστεύεις ότι την πίεσα πάρα πολύ??
Δεν την άρπαξα και την πέταξα στο νερό..Τότε ναι θα πάθαινε σίγουρα σοκ το σκυλί..

Θα δείξει..

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Μολονότι με στενοχωρεί λίγο που τα δικά μου δε λατρεύουν το νερό, δε θα τα πιέσω να κάνουν μπάνιο.

Άφησέ την να μπει όταν το θέλει η ίδια και απλά παρακίνησέ την να το κάνει. Ακόμα και αν τελικά δεν αναπτύξει και τις καλύτερες σχέσεις με τη θάλασσα δε χάθηκε και ο κόσμος.

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Eμενα μου φαινετε καπως περιεργο που φοβαται το νερο ενω ειναι Κοκερ..Που τα κοκερ ειναι σκυλια του νερου... :?

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
cocker-fan και εγώ με το σκεπτικό ότι θα χαρεί με τη θάλασσα την παρότρυνα πολύ έντονα και κατέληξα να κάνω αυτό που είπα παραπάνω..
Θέλω να πιστεύω ότι φοβόταν το κύμα που έσκαγε με δύναμη γιατί είμαστε και ασκετά φοβιτσιάρες.. :)

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Άρχισε στο σπίτι πάρε μια πλαστική παιδική πισίνα και γέμισε την νερό 5-6 πόντους βάλε μέσα τα παιχνίδια της και τροφή (λιχουδιά) αν το νερό δεν είναι πολύ θα βουτήξει την μύτη της μέσα να πιάσει την λιχουδιά αυτή είναι και η πρώτη εξοικίωση, μετά γέμισε την πισίνα με το διπλάσιο νερό και πάλι παιχνίδια και χαρές μόλις μπει μέσα σιγά σιγά θα το συνηθίσει και θα μόλις αυξήσεις αρκετά το νερό στην πισινούλα πήγαινε στην θάλασσα κάτσε (κυριολεκτικά) στα ρηχά και άφησέ την να παίζει γύρω σου μόλις εξοικιωθεί κάτσε λίγο πιο μέσα και σιγά σιγά θα το συνηθίσει... Περιμένω νέα..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πιστεύεις ότι την πίεσα πάρα πολύ??
Δεν την άρπαξα και την πέταξα στο νερό..Τότε ναι θα πάθαινε σίγουρα σοκ το σκυλί..
Eίμαι σίγουρη ότι δεν είχες αυτήν την πρόθεση..
Αλλα δεν είναι μωρό που θα το πάρεις αγκαλίτσα και θα μπείτε μαζί σιγά σιγά στο νέρο..
Το σκυλί θέλει χρόνο μονο του σιγά σιγά να προσαρμοστεί..
Αν κάνουμε κάτι απότομα δηλαδή ξαφνικά βρεθεί στα βαθιά χωρίς να πατώνει άσχετα αν είναι στην αγκαλιά μας θα στρεσαριστεί..
και αυτο δεν το θελουμε γιατί μπορει να φέρει αντίθετα αποτελέσματα..
Κανε αυτά που σου λέει η lone wolf και αν δεν πιάσουν τι να κάνουμε το παιδί σου δεν του αρέσει το μπάνιο.. :wink:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Lone wolf θα το προσπαθήσω!
Τις προηγούμενες φορές που είχαμε πάει θάλασσα έιχα κάτσει με τις ώρες στα ρηχά με μπαλάκια για να παίξουμε αλλά δεν πολύ ήθελε..

Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα!οταν και αν έχουμε εξελίξεις θα σας πώ! :D

ΥΓ. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά όταν την κάνω μπάνιο μια χαρά κάθεται ήσυχη, δεν φοβάται καθόλου..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Γέμισα με περίπου 3 εκ. νερό μια πισινουλα και να 'μαστε!

Την άλλη φορά θα βάλω παραπάνω κοκ..Ελπίζω να τα καταφέρουμε! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97