γεια σας!θελω να μοιραστω μαζι σας ενα προβλημα.Κατ'αρχας ειμαι 15 ετων και συνειδητοποιημενη για αυτο που ζηταω,δηλαδη ενα σκυλο!Ξερω οτι ειναι ευθυνη,οτι θελει φροντιδα,περιποιηση ,γιατρο κλπ.εχω διαβασει παρα πολλα πραγματα!ειμαι μοναχοπαιδι και θελω ενα σκυλακι για συντροφια.το πτοβλημα ομως ειναι οι γονεις μου,η μητερα μου συνφωνει με την προυποθεση οτι θα το φροντιζω εγω(που αυτο θελω κι εγω δλδ)αλλα ο πατερας μου δεν το θελει με τιποτα.Λεει τα συνηθισμενα δεν κανουν σε διαμερισμα,θα βρωμαει το σππιτι,κ που θα ειναι οταν λειπω για το σχολειο κλπ....Θελω ενα μικροσωμο π.χ ενα
Yorkshire Terrier .Εχω σκοπο αν ειναι να το παρω το καλοκαιρι ωστε να εχω χρονο ειτε απο αγγελια ειτε απο πετ σοπ.Τι μπορω ομως να πω στον πατερα μου ωστε να αλλαξει γνωμη?!Πραγματικα του το ζηταω εδω και χρονια,ειναι κτι που θελω παρα πολυ!
Yorkshire Terrier .Εχω σκοπο αν ειναι να το παρω το καλοκαιρι ωστε να εχω χρονο ειτε απο αγγελια ειτε απο πετ σοπ.Τι μπορω ομως να πω στον πατερα μου ωστε να αλλαξει γνωμη?!Πραγματικα του το ζηταω εδω και χρονια,ειναι κτι που θελω παρα πολυ!