Ένας χρόνος μακριά...

Paminho

Active Member
17 Αυγούστου 2009
33
0
Καλησπέρα παιδιά. Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο πέθανε το σκυλάκι μου τον Chico. Ήταν το πρώτο μου , και πολύ συχνά τον σκέφτομαι. Ήταν ένας πανέμορφος γερμανικός ποιμενικός και ζήσαμε μαζί για 12 χρόνια , περίπου την μισή μου ζωή. Σήμερα έχω μια αξιολάτρευτη λύκαινα την Chiquita με την οποία έχω ξετρελαθεί. Ωστόσο προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι και εκείνη , το πιθανότερο , θα την χάσω πριν πεθάνω και γω..
αυτά..ήθελα να μοιραστώ και τα συναισθήματα μου γιατί σε πολλούς που το λέω μου απαντάνε... σιγά ένα σκυλί ήταν.. και αυτό με τσαντίζει πιο πολύ...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα, Εύχομαι να χαίρεσαι την Chiquita σου, όσο μπορείς περισσότερο...
Και, ναι, εύχομαι να ζήσεις πολύ-πολύ περισσότερο από την Chiquita.

Οι περισσότεροι εδώ, στο dogforum (και όχι μόνο), που αγαπούν τα σκυλιά, έχουμε περάσει τη δική σου δοκιμασία. Πονάει πολύ...
Ομως, καλώς ή κακώς, ο Θεός μας "δανείζει" τα σκυλιά, για να μας δείξουν τι σημαίνει ειλικρινής σχέση, ανυπόκριτη αγάπη και απόλυτη αφοσίωση.
Φυσιολογικά, ένας άνθρωπος μπορεί να αποκτήσει και να χάσει αρκετά σκυλιά στη ζωή του, όμως το καθένα μας αφήνει μία ανάλαφρη αύρα, μία όμορφη αίσθηση και παίρνει στην ψυχή μας και στη μνήμη μας την ξεχωριστή του θέση.

Τελικά (όπως είχε πει κάποιο μικρό παιδάκι), εμείς ζούμε περισσότερο από τα σκυλιά μας, μιάς και έχουμε να μάθουμε τόσα πολλά πράγματα, που τα σκυλιά γνωρίζουν και, μάλιστα, δεν μαθαίνουμε τόσο γρήγορα όσο αυτά.

Υ.Γ. Οσο δε για το "σιγα, ένα σκυλί ήταν", μπορείς να βρεις πολλά θέματα μέσα στο forum, που θα σου απαλύνουν τα συναισθήματα

Last edited:

Paminho

Active Member
17 Αυγούστου 2009
33
0
Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι μάλλον δε θα βρω άνθρωπο να μου δείξει αισθήματα όπως ανυπόκριτη αγάπη και αφοσίωση..
Δυστυχώς οι σχέσεις μας πολλές φορές είναι τόσο υποκριτικές...
Με βοήθησε να ξεπεράσω μια ασθένεια χωρίς να μου ζητήσει τίποτα για αντάλλαγμα.. μόνο την αγάπη μου

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι μάλλον δε θα βρω άνθρωπο να μου δείξει αισθήματα όπως ανυπόκριτη αγάπη και αφοσίωση..
Δυστυχώς οι σχέσεις μας πολλές φορές είναι τόσο υποκριτικές...
Με βοήθησε να ξεπεράσω μια ασθένεια χωρίς να μου ζητήσει τίποτα για αντάλλαγμα.. μόνο την αγάπη μου
Ετσι...
Εμείς βρίσκουμε, σπάνιες φορές, παρόμοιες ανθρώπινες σχέσεις και το κάνουμε τεράστιο θέμα
Δεν θα μπορούσα να προσθέσω τίποτα άλλο σ' αυτά που έγραψες

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μακάρι να ξέραμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.....

Μην κάθεσαι και σκας....ευχαριστήσου την σκυλίτσα σου, τους φίλους σου, τα πάντα!
Όλα έχουν την ώρα τους και την αξία τους!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μακάρι να ξέραμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.....

Μην κάθεσαι και σκας....ευχαριστήσου την σκυλίτσα σου, τους φίλους σου, τα πάντα!
Όλα έχουν την ώρα τους και την αξία τους!
Πολύ σωστός, Φοίβο

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Φυσικά σε καταλαβαίνουμε όλοι..:)

Αλλά όπως είπε και ο Φοίβος ..μην σκας με αυτά..

Αν κοιτάς το αύριο.. χάνεις το σήμερα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα