Ένας σκύλος αν φύγει μπορεί να γυρίσει πίσω;

mousepad

New Member
16 Ιουλίου 2011
4
0
Καλησπερα,

Σήμερα έκανα λογαριασμό στο forum με αφορμή τη φυγή της σκυλίτσας μου από το σπίτι. Το σκύλι είναι pitbull και έφυγε από το σπίτι. Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει πισω; Έψαξα να τη βρώ αλλά δεν... Ειναι πρόσφατα (από τη δευτέρα) στειρωμένη. Η στείρωση παιζει κάποιο λόγο στη συγκεκριμένη φυγή. Επίσης μετά τη γεννα αγρίεψε πολύ.

Ευχαριστώ

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το ερώτημα δεν είναι αν θα γυρίσει πίσω αλλά για ποιό λόγο αποφάσησε να απομακρυνθεί απο σένα.

Γενικά τι σχέση είχατε?
Πόσο ετών είναι?
Πόσες γέννες έχει κάνει?
Τα κουτάβια που τα έκανε, στο σπίτι ή κάπου έξω?
Έχει ξαναφύγει?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δυνητικά μπορεί να γυρίσει.

Πως έφυγε;

Συνέχισε να ψάχνεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ βάλε αγγελίες με φώτο ΠΑΝΤΟΥ και έτσι πιθανώς να την βρεις.
Εγώ έτσι βρήκα την δικιά μου 14 μέρες μετά.

mousepad

New Member
16 Ιουλίου 2011
4
0
@ biggBilly:

Η σχέση μας ηταν αρκετα καλή (εχω άλλα 2 σκυλιά), είναι 2 χρονων, Έχει κάνει 1 γεννα το Μάρτιο (8 κουταβακια έζησαν τα 6) στην αυλή του σπιτιού αλλα μέσα στο σπιτάκι της που υπάρχει για το σκυλί, δεν έχει ξαναφύγει.

@ sofouli:

έμεινε για λίγο ανοιχτή η πόρτα της αυλής

@ mareco:
τσιπαρισμένη δεν είναι ούτε τα στοιχεία τα έχω πάνω στο περιλαίμιο ( δεν φαντάστικα ποτέ οτι θα την έχανα).

Αγγελίες έχω βάλει σε sites και ήταν και ο λόγος που έκανα εγγραφή εδω και σε καποιο άλλο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
@ mareco:
τσιπαρισμένη δεν είναι ούτε τα στοιχεία τα έχω πάνω στο περιλαίμιο ( δεν φαντάστικα ποτέ οτι θα την έχανα).
Δεν είναι θέμα φαντασίας. Είναι θέμα νόμου για το τσιπ [και όχι μόνο δηλαδή] και κοινής λογικής για το περιλαίμιο με τα στοιχεία της. Οπως τελικά αποδείχθηκε άλλωστε.

Και βεβαίως, πολύ κακώς την ζευγάρωσες...
Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μόλις έφαγα και είμαι περισσότερο υποτονικός θα συγκρατηθώ και θα ευχηθώ να βρεθεί σύντομα ο σκύλος

mousepad

New Member
16 Ιουλίου 2011
4
0
για το τσιπ και το περιλαιμιο έχεις δίκιο.

Το ένα απο τα άλλα 2 ειναι αρσενικό. Δεν κράτησα κανένα κουταβάκι ( είχα ήδη 3, 4ο δεν το χρειαζόμουν) και δεν τα πούλησα, τα έδωσα.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι δεν βαζετε 1 ταυτοτητα εστω στον σκυλο που κανει 2 ευρω και δινετε ανετα 4 ευρω για 1 καφε.Ενταξει,το τσιπακι ειναι ταριφα των κτηνιατρων και παιρνουν καπου 50 ευρω συν 20 για να δηλωθει αν δεν κανω λαθος.Εμενα ειχε τσιπακι και ο κτηνιατρος πηρε 20 ευρω για να το δηλωσει.Δεν ξερω αν καποιοι κτηνιατροι με 50 ευρω στο δηλωνουν κιολας.Θα ειχες αρκετες πιθανοτητες να το βρεις αν φορουσε ταυτοτητα γιατι ειναι και μεγαλοσωμος σκυλος,δεν ειναι μικροσωμος που θα τον κρατησει οποιοσδηποτε για δικο του και θα τον βαλει ευκολα στο σπιτι.Τωρα τι ελπιδες εχεις?Ευχομαι να τον βρεις με οποιονδηποτε τροπο.Οσο για το ζευγαρωμα ειναι 1 λαθος που το κανουν πολλοι.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εμείς έχουμε ξεχωριστό λουράκι με ταυτοτητούλα, συν τα στοιχεία στο στηθόλουρο για παν ενδεχόμενο...

Άμα καείς απ'τον χυλό... ;)

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
αν κρινω απο το οτι αγριεψε μετα τη γεννα..μαλλον δεν το βλεπω για πολυ ηρεμο οποτε και να το βρει καποιοσ σιγα μη παει να το πλησιασει για να το γυρισει(ποσο μαλλον αυτη τη ρατσα που την εχουν κ για φονια):mad:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Βάλε καμιά φωτογραφία μήπως κάποιος από το φόρουμ δει κάπου το σκυλί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97