Ένας Κυκλαδίτης στο σπίτι μας

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν από το νήμα Προς αναζήτηση Bullmastiff

-------------------------------------------------------------------

Τα εμβόλια δεν θα τα έχει κάνει όλα, οπότε θα είναι σε περιορισμό.
Αλλά καμιά βολτίτσα στη θάλασσα αργά το απόγευμα θα τον πηγαίνω.
Νομίζω είναι ασφαλές εε?
Ξέχασα να αναφέρω, μόνο η σημερινή μέρα έμεινε, αύριο είναι η απαγωγή..:cool::fan:

Last edited by a moderator:

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Ασφαλές είναι μόνο στην αγκαλιά σου!
Για μένα επιβάλεται να πάτε βόλτες παντού αλλά αγκαλιά και μόνο!
Ειδικά η άμμος μόνο ασφαλής δεν είναι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Από τις ειδήσεις θα μάθουμε "παρανοϊκος απήγαγε σκύλο στη γέφυρα πλοιου της γραμμης Πειραια-Σύρου.
Αναζητείται από τις αρχες ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες οι προσπαθειες εντοπισμού του. Άγνωστα τα κινητρα του δράστη."

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Γεια σου Αλικη :D:p:Dχαιρετισμους στον Ορεστη!
Γιωργο ο προεδρος ειναι στην διαθεση σου*demonio*, για οσο τον αντεξεις.:p

Ο φιλος μας ο Στρατος ειναι στην Τηνο , εχει παραλαβει και περναει ζωη χαρισαμενη με τον Yoshi και την οικογενεια.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Χμ , ωραια φαινεται, αλλα θελω να σε δω να χωρας την πατουσαρα του σκυλου στο pad και να μεινει και στην θεση του.:p

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Λοιπόν η απαγωγή πήγε όπως την σχεδίασα, η επιστροφή όμως μας δυσκόλεψε λίγο λόγω του ότι γυρίσαμε σπίτι εχθές και βρήκαμε χαλασμένο ψυγείο με κάποια τρόφιμα σε αποσύνθεση και μία ευωδία να περιπλανιέται σε όλο το σπίτι.
Ο Yoshi άρχισε να εξερευνεί το σπίτι και έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποια γλάστρα της γυναίκας μου με ροζ λουλουδάκια.
Ο χαρακτήρας του ακόμα δεν μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει και μάλιστα με έχει ψιλοπροβληματίσει.
Είναι το πρώτο κουτάβι που δεν γουστάρει να παίζει με αγνώστους και μάλιστα όταν βλέπει κόσμο φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Του βάζω λουράκι για βόλτα και δεν γουστάρει να βγει από το σπίτι.
Με την οικεγένεια τα πάει μια χαρά, όπως και με τα άλλα σκυλιά απ'ότι έχω καταλάβει.
Είναι βέβαια ακόμα μικρός 3,5 μηνών και ελπίζω να βελτιωθεί με τον κόσμο.
Στην ηλικία των 3 μηνών που πήγαμε κτηνίατρο ζύγιζε ακριβώς 12 κιλά.
Τώρα χωρίς να τον έχω ζυγίσει είμαι σίγουρος ότι έχει πάρει ακόμα 3-4 κιλά (μου έχουν πέσει τα χέρια από το κουβάλημα).
Φωτογραφίες και νεότερα όταν μπορέσω γιατί έχω βδομάδα προσαρμογής στη δουλειά.
Συμβουλές δεκτές!!!

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Δεν ειμαι και απο τους πιο εμπειρους αλλα θεωρω οτι ειναι μικρος ακομα, δωστου χρονο επισις να εξικιωθει στο σπιτι....Οταν τον πηρες απο το εκτροφειο πως ηταν, με τα αδερφακια του???Φιλικος, διστακτικος???

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Δεν ειμαι και απο τους πιο εμπειρους αλλα θεωρω οτι ειναι μικρος ακομα, δωστου χρονο επισις να εξικιωθει στο σπιτι....Οταν τον πηρες απο το εκτροφειο πως ηταν, με τα αδερφακια του???Φιλικος, διστακτικος???
Εγώ όταν τον είχα δει ήταν πολύ μικρός, ίσα που πάταγε στα πόδια του, κατά τον-την εκτροφέα όμως μου είχε πει ότι μεγαλώνοντας είχε δείξει κυριαρχικές τάσεις απέναντι στα αδερφάκια του.
Αυτό το είδα λίγο εχθές στο καράβι με ένα λαμπραντόρ 5 μηνών που τόλμησε να δοκιμάσει να πιει από το νερό του δικού μου.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Νομιζω είναι πολύ νωρίς να βγάλεις συμπερασμα για το χαρακτηρα του, δεδομένου ότι το σκυλι χτές εφτασε σε σταθερή βάση για να αρχίσει να ηρεμεί ουσιαστικά.

Απορία: γιατι θες σώνει και καλά να παίζει με τους αγνώστους? ή να του βγαίνει η ουρά από το κουνημα όταν βλέπει κόσμο? Εμένα με εκνευρίζει αυτό στη δικιά μου.

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Νομιζω είναι πολύ νωρίς να βγάλεις συμπερασμα για το χαρακτηρα του, δεδομένου ότι το σκυλι χτές εφτασε σε σταθερή βάση για να αρχίσει να ηρεμεί ουσιαστικά.

Απορία: γιατι θες σώνει και καλά να παίζει με τους αγνώστους? ή να του βγαίνει η ουρά από το κουνημα όταν βλέπει κόσμο? Εμένα με εκνευρίζει αυτό στη δικιά μου.
Καλά, δεν είπα να του βγαίνει η ουρά από το κούνημα, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι όταν βλέπει κόσμο να έρχεται προς το μέρος μας κοιτάει πως να φύγει.
Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει με κουτάβι.
Συνήθως τα κουτάβια πλησιάζουν πολύ εύκολα τον κόσμο για χαδάκια και παιχνίδια.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Καλά, δεν είπα να του βγαίνει η ουρά από το κούνημα, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι όταν βλέπει κόσμο να έρχεται προς το μέρος μας κοιτάει πως να φύγει.
Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει με κουτάβι.
Συνήθως τα κουτάβια πλησιάζουν πολύ εύκολα τον κόσμο για χαδάκια και παιχνίδια.
Έχεις δίκιο που σου κάνει εντύπωση αλλά περίμενε να ακούσεις και εμπειρίες από τα παιδιά μου μεγάλωσαν bullmastiff μήπως είναι τυπική συμπεριφορά.συζήτησε το και με τον εκτροφέα του .
Ακόμα περιμένουμε φωτορεπορτάζ!!!
Να σου ζήσει και να είναι καλότυχος, και πάρε καβάντζα και μια γλάστρα με ροζ λουλουδάκια για να γλυτώσεις τις παντοφλιές! :D

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Επίσης να διορθώσω ότι 3 μηνών ήταν 13 κιλά και όχι 12.
Η γλάστρα πήγε άκλαφτη αλλά τα λουλούδια τα έφαγε σχεδόν όλα.
Το χώμα της γλάστρας βοηθάει στη χώνεψη???
Τρώει τα πάντα, μου θυμίζει λαμπραντόρ η όρεξή του.
Μέχρι και τις κατουρημένες πάνες στο μπαλκόνι έχει δοκιμάσει.
Και μετά με κοιτάει με το γνωστό αθώο ύφος.

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Χθεσινό ζύγισμα με αναλογική ζυγαριά έδειξε 18 κιλά.
Επειδή δεν είμαι και πολύ κομπιουτεράισντ τύπος και δυσκολεύομαι εδώ με τις φωτογραφίες, όποιος ενδιαφέρεται ας μου κάνει αίτημα φιλίας στο FB και όταν μάθω θα ποστάρω και εδώ...:p

Όνομα στο FB με πμ.

Last edited: