Έμαθα και το παπιγιόν :)

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
...και ειχα απορια γιατι δεν εχει πολυ μαλλακι οπως τα πομερανιαν...

μετα απο μια επισκεψη στον κτηνιατρο ελυσα ολες μου τις αποριες για την σκυλιτσα μου!!!Εμαθα οτι ειναι διασταυρωση πομερανιαν με παπιγιον....γιάυτο εχει μεγαλα αυτακια και οχι τοσο τριχωμα οσο περιμενα σαν πομερανιαν που μας ειχαν πει!!
Χωρις να ξερω το λογο, τωρα νιωθω οτι το αγαπαω περισσοτερο! Δεν απογοητευτηκα καθολου και προς μεγαλη μου εκπληξη και ο γιατρος της ειπε οτι προτιμα που ειναι διασταυρωση!!!
Ετσι λοιπον εχω μια σκυλιτσα πομερανιαν με παπιγον που αυριο θα κλεισει τους 4 μηνες και οταν μεγαλωσει δεν θα γινει και πολυ πιο μεγαλη απο οτι ειναι τωρα που ζυγιζει μολις 1400 γραμμαρια...χιχιχιχι

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Αληθεια το σκυλάκι σου έχει ναιλον τυπου τριχώματος όπως πρέπει να έχει ενα epagniel nain continental και απο πιό , το papillon η το falaine? ενα πρώτυπο, δύο τα σκυλιά, τελικά τι είναι το μπασταρδεμα, ρώτα τον κτηνίατρό σου να σου πεί τίς διαφορές. με ενδειαφέρει πραγματικά η απάντηση του

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αγαπάς το σκυλί σου περισσότερο επειδή κάποιος σου είπε ότι έχει και από παπαγιόν?
Καλό κι αυτό...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Από ότι διάβασα την υιοθέτησες την μικρούλα και σου βγήκε και "γαλαζοαίματη" ε? Γι αυτό τόση χαρά φαντάζομαι :)
Μήπως ο γιατρός είπε ότι προτιμά που είναι "διασταύρωση" επειδή ακούγεται ότι τα ημίαιμα είναι πιο "ανθεκτικά" και ζουν περισσότερο;
Who knows?
Όπως και να έχει να σου ζήσει η μικρούλα! :)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
sindy
οι γιατροί δεν ξέρουν απο ράτσες !
Και το σκυλάκι σου θέλω να πιστεύω οτι θα το αγαπούσες και ράτσα αν ήταν αλλά και φάτσα ( που είναι ) .

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
όπως και να το κα΄νουμε ομως το παπιγιόν δίνει μια αίγλη ένα πράμα
παπιγιόν σαμπάνια φερέρο ροσέ ......:p

σε πειράζω σε πειράζω σε πειράζω
αν εμένα το σκυλάκι μου ήταν αυτές οι δυο ράτσες δεν θα εβγαζα τα χέρια μου απ τη γουνα του, εκει, λόγκο:D

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
ΤΟ "την αγαπαω περισσοτερο" το εννοουσα σαν προστασια...γιατιακουσα πολλα οταν μας ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι καθαροαιμη.Αν ηταν στο χερι μου δεν θα ειχα κανενα σκοπο να ψαχνω για ρατσα-μακαρι να μπορουσα να εχω ολα τα αδεσποτα-αλλα ψαχναμε για μικροσωμο!
Ο γιατρος δεν μου εξηγησε γιατι προτιμα τα ημιαιμα αλλα την επομενη φορα θα το συζητησω μαζι του!
οπως και να εχει....εχω μια γλυκιτατη σκυλιτσα με μελαγα αυτακια που με αγαπαει και την αγαπαω πολυ!και θα χαιρομαι να μοιραζομαι μαζι σας τις εμπειριες μου!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία σημερινή; Να δούμε τι είδε ο επιστήμων και βρήκε και τις ράτσες.
Πάντως σού είχα πει ότι δεν ειναι σπιτς και οι δυο γονείς. Ο δεύτερος μου έκανε για κάποιο μιξ με λίγο σγουρο μαλλάκι ή σπαστό.

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
Καλημερα!Το μαλλακι δεν ειναι σιγουρα σπαστο ή σγουρο!Θα την βγαλω φωτο και θα ανεβασω να την δειτε αλλα δεν διαφερει και πολυ απο αυτη που βλεπεις....μονο κατα λιγα γραμμαρια :)