Έλεος....

isipan

Member
1 Νοεμβρίου 2011
13
0
καλησπερα σας,
Λοιπον να σας μιλησω γι αυτο που ζω τις τελευταιες μερες...
Προκειται με το αγορι μου να αποκτησουμε ενα dogo argentino τον Ιουλιο... Ενιωθα τοση χαρα τις πρωτες μερες που μιλησαμε με τον εκτροφεα και συμφωνησαμε για το κουταβι και ηθελα να την μοιραστω με τους "φιλους" μου....
Τι το ηθελα? απο εκεινη την μερα το μονο που ακουω ειναι οτι εναν τετοιο σκυλο τον παιρνεις για να κανεις μοστρα και οτι καταδικαζω τα αδεσποτα και οτι κανουμε μ@@@@ς που δινουμε λεφτα για ενα σκυλο και διαφορα τετοια....
Αρχισα να απανταω, αλλα τιποτα...Δεν καταλαβαινουν, δεν θελουν να καταλαβουν, δεν ξερω...
ΕΛΕΟΣ

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τουλαχιστον ειναι παρηγορο που σου λενε για τα αδεσποτα. Οι περισσοτεροι θα σου λεγαν τι πας και δινεις τοσα λεφτα στον εκτροφεα αφου βρισκεις κουταβι με 200 Ε.

Μην νευριαζεις και μην δινεις λογαριασμο. Ο καθενας κουμαντο στην τσεπη του και στο σπιτι του. (Εφοσον οι ενεργειες του ειναι σωστες και ψαγμενες)

isipan

Member
1 Νοεμβρίου 2011
13
0
Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι μιλαμε για υποτιθεμενους φιλους μου και οτι με παρουσιαζουν μπροστα σε τριτους σαν καποιο τερας που καυαδικαζει αδεσποτα..Οσο και να μην θελω να δωσω σημασια δεν μπορω. Καθε φορα που βρισκομαστε η ιδια συζητηση....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Εφόσον γνωρίζεις για ποιό λόγο παίρνεις τον σκύλο τι σε νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι;
Ασε τον κόσμο να λέει, αφού είναι τέτοιοι θα λέγανε ούτως ή άλλως , απλά βρήκαν αφορμή.:p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ρε, μπας και σας ζηλευουνε οι φιλοι σας; :D
Μπορεις να λες οτι η επιλογη σκυλου, ειναι οπως η επιλογη συντροφου! Διαλεγουμε αυτον που μας αρεσει και μας ταιριαζει, και οχι οποιον μας υποδεικνυουνε οι φιλοι μας!

balaso

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
234
24
Συμφωνω με matilda ο καθένας κουμάντο σπίτι του.Εγω τους λέω ωραίες οι απόψεις σας,κρατήστε της για εσάς.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κι εγώ που τον πήρα απο φιλοζωική πάλι τ'άκουσα απο κάποιους "φίλους",αλλά δεν έδωσα σημασία!
Γι αυτό μην ακούς τι λέει ο καθένας,κάνε αυτό που έχεις αποφασίσει εσύ και άσε να λένε!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Το έχω πει τόσες φορές εδω μέσα, δικά σας είναι τα λεφτά, βάζετε φωτιά και τα καίτε αν θέλετε!
Με την ίδια λογική πες τους να μην ψωνίζουν απο μαγαζιά, να πηγαίνουν στην λαική. Γιατι να δίνουν τα λεφτα τους στα πολυκαταστήματα, απο τη στιγμη που τοσοι εμποροι εχουν ανάγκη? Ο καθένας ορίζει την τσέπη του όπως θελει, διαθέτει τα λεφτα του οπου και οπως θελει και τελειωσε το θεμα. Και αν σε ενοχλουν τοσο πολυ πια ξεκοψε τους το θεμα! Δεν αφορα κανεναν τι θα κανεις.-

akis79

Member
13 Ιανουαρίου 2012
11
0
Αυτοι στο σπιτι τους μεγαλωνουν αδεσποτα?Αν οχι δοκιμασε να περασεις καποια δικη σου συμβουλη, αν ειναι τοσο ανετοι ισως υιοθετισουν καποιο αμοιρο κουταβι απο το δρομο!!

isipan

Member
1 Νοεμβρίου 2011
13
0
Στο σπιτι εχουν ενα σκυλακι 8 ετων απο ζευγαρωμα που εκανε καποιος φιλος, το οποιο ειναι κολλημενο συνεχως στο αφεντικο του και δεν αφηνει κανεναν να το χαιδεψει, και μονο που το κοιταζεις η το πλησιαζεις γριλιζει. εδω και ενα μηνα εχουν και ενα κουταβι το οποιο το βρηκαν στον δρομο (και μπραβο τους γι αυτο) το οποιο βαδιζει ομως ακριβως στα ιδια χναρια με το μεγαλυταρο, η μονη διαφορα ειναι οτι αυτο ειναι επιθετικο και προς ολα τα αλλα σκυλια

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Γράψτους κανονικά, έκανες την επιλογή σου τέλος και σε όποιον αρέσει ο σκύλο σου, αν λυπούνται τα αδέσποτα ας κάνουν κάτι γι'αυτό από το να κατακρίνουν εσένα.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
α εμένα μ' αρέσει αυτού του είδους η κριτική, όλοι έχουμε απωθημένα απέναντι σε άλλους φίλους, ή μη και πολλές φορές ο τρόπος που τα εξωτερικεύουμε δείχνει αρκετά πράγματα. Επίσης, μ' αρέσει να παρατηρώ τους άλλους. Αυτή τη στιγμή έχω σπίτι μου μια Belcando Finnest Light που κοστίζει 51 ευρώ, μια Versele Laga Happy Life Adult Lump που κοστίζει 35 ευρώ.

Πρόσφατα ήρθαν φίλοι σπίτι, δεν είναι και πολύ εύκολο να κρύψεις δυο σακιά τροφή, αλλά δε θα τα έκρυβα ούτως ή άλλως. Αφού πρώτα με ρώταγαν πόσο έχουν, με ξινισμένο ύφος μου είπαν για τις κονσέρβες του καρφούρ με 1 ευρώ. Βάλθηκα να εξηγώ τι εξασφαλίζει μια καλή τροφή κι από πόσα άλλα γλιτώνει τα σκυλάκια μας κι εμάς.

Είναι δύσκολο κι ακόμη δυσκολότερο όταν πυρπολούμαστε διαρκώς απ' το τι είναι κρίση και τι όχι και κατά πόσον κατατρυπάει την Ελλάδα λιγότερο ή περισσότερο. Το να έχεις απέναντι σου ένα ζευγάρι που και οι δυο χάσανε τη δουλειά τους κι ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο Μάντσεστερ για να διασφαλίσουν ένα λίγο πιο σίγουρο αύριο, κάνει όποια προσπάθεια υπεράσπισης τραγική. Μα η αλήθεια είναι πως πάντα υπάρχει κάτι να πεις, ειδικά όταν στο παρελθόν όλοι κάναμε αλόγιστες σπατάλες και θα μπορούσα να τους τρίψω πολλά στη ''μούρη'', πολλές υπερβολές που κάνανε.

Συγκρατήθηκα γιατί στο τέλος της ημέρας θα ισχύουν πάντα δυο πράγματα, πρώτον θα είναι ακόμη φίλοι μου και το θέλω αυτό και δεύτερον, δεν τους αφορά και δε θα καταλάβουν.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Εγώ συμφωνώ με τους φίλους σου. Προσωπικά, δεν θα έδινα ποτέ μου χρήματα να πάρω έναν σκύλο συντροφιάς ενώ υπάρχουν τόσα που ψάχνουν σπίτι. Η διαφορά μας είναι, από την άλλη, ότι αυτή είναι η προσωπική μου στάση απέναντι στο θέμα απόκτησης σκύλου και δεν θα έκανα ποτέ τέτοιου τύπου υποδείξεις σε κανέναν. Δεν θεωρώ ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Αν είχα κάνει το λάθος να δώσω τέτοιο θάρρος σε κάποιο φίλο μου, θα φρόντιζα να το πάρω πίσω.

isipan

Member
1 Νοεμβρίου 2011
13
0
Εχω ηδη ενα αδεσποτο, εδω και ενα χρονο το οποιο δεν θα ζουσε αν δεν το ειχα φροντισει. Σε ολη μου την ζωη αδεσποτα ειχα...
Τωρα ομως διαλεξα εναν σκυλο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κα προτυπα. οκ καλο ειναι να σωζουμε αδεσποτα αλλα καλο ειναι οταν μπορουμε να εκπληρωνουμε επιθυμιες ετων, οπως ειναι η αποκτηση του συγκεκριμενου σκυλου, να το κανουμε, χωρις να λογοδοτουμε για τα λαθη αλλων που οδηγουν στην δημιουργια των αδεσποτων.Ο καθενας εχει δικαιωμα να πει την γνωμη του και την σεβομαι, δεν εχει ομως δικαιωμα να με κατηγορει και να με κατακρινει.

malamoutios

Member
24 Φεβρουαρίου 2012
9
0
καλησπερα και απο εμενα και μπραβο γιατι τα λετε πολυ σωστα τα πραγματα.εγω που ψαχνω για μαλαμουτ δεν εχεις ιδεα τι ακουω.
*τι θα δωσεις 1000ε για σκυλο?πας καλα?υπαρχουν αδεσποτα και εσυ κοιτας ρατσα?και οταν λεω οτι 1000ε για τετοιο σκυλι ειναι λιγα και απο εξωτερικο λιγοτερο απο 1800-2000 δεν το βρισκεις εκει να δεις τι ακουω...
*τι θα δινεις 60ε το μηνα σε φαι?αφου μπορεις και με 10?ολες ιδιες ειναι και τετοια εξυπνα.
*θα παρεις μαλαμουτ στην ελλαδα?θα το βασανηζεις θα σκαει απο τι ζεστη δεν θα την παλευει θα ειναι δυστιχισμενο πρεπει να σερνει ελκιθρα στα χιονια και τετοια.
*θα γεμιζει ολο το σπιτι τρυχες,δε θα θελει κανεις να ερχετε σπιτι σου θα το μετανιωσεις και εσυ ο ιδιος.
*οταν λεω οτι το μαλαμουτ δεν παει βολτες λυτο νομιζουν οτι θα παρω τιγρη.πας καλα?που το ξανακουσες το σκυλι συνεχεια δεμενο και αλλα τετοια.επεισης το οτι θελει καθε μερα τουλαχιστον 5χιλιομετρα βολτα τους φενετε εξωπραγματικο...τι δηλαδη θα βρεχει και θα εχει κρυο και εσυ θα βγαζεις το σκυλο βολτα???
οταν ακους τετοια πραγματα καταλαβαινεις οτι τον σκυλο τον θελουν για διακοσμιτικο της αυλης οι περισσοτεροι και κανεις δεν εχει κατσει να δει τι θελει η καθε ρατσα,μην ακους κανεναν παρα μονο αυτους που εμπιστευεσαι και ξερουν απο σκυλια.απο κει και περα οποιος δε γουσταρει ας κατσει να σε κραζει,εσυ θα εισαι χαρουμενος με το σκυλακι σου και αν το αγαπας και το εχεις οπως την οικογενεια σου θα εχεις και ενα πραγματικο φιλο.καλη επιτυχια με το σκυλαρο που διαλεξες και μακαρι να πανε ολα καλα.και στην τελικη αν βρεις ενα-δυο ατομα φιλους σου που γουσταρουν και ξερουν απο σκυλια να μιλας με αυτους και στους υπολοιπους ουτε κουβεντα.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
καλησπερα σας,
Λοιπον να σας μιλησω γι αυτο που ζω τις τελευταιες μερες...
Προκειται με το αγορι μου να αποκτησουμε ενα dogo argentino τον Ιουλιο... Ενιωθα τοση χαρα τις πρωτες μερες που μιλησαμε με τον εκτροφεα και συμφωνησαμε για το κουταβι και ηθελα να την μοιραστω με τους "φιλους" μου....
Τι το ηθελα? απο εκεινη την μερα το μονο που ακουω ειναι οτι εναν τετοιο σκυλο τον παιρνεις για να κανεις μοστρα και οτι καταδικαζω τα αδεσποτα και οτι κανουμε μ@@@@ς που δινουμε λεφτα για ενα σκυλο και διαφορα τετοια....
Αρχισα να απανταω, αλλα τιποτα...Δεν καταλαβαινουν, δεν θελουν να καταλαβουν, δεν ξερω...
ΕΛΕΟΣ
Δεν εισαι η μονη...Τα εχουμε περασει και εμεις αυτα ακριβως που λες, απο γνωστους, φιλους μεχρι και αγνωστους!
Και επειδη εγω προσωπικα δεν το εχω και πολυ με την ηρεμια, απαντουσα με λιγα λογια...
Μη φρικαρεις ειναι προβλημα τους! Για μερικους ειναι θεμα...Οσα δε φτανει η αλεπου κτλ κτλ
Και για αλλους ειναι προφανως οικονομικο του στυλ

''εδω εγω δεν εχω να παρω ουτε μεταχειρισμενο αυτοκινητο π.χ αυτοι πληρωνουν τοσα για ενα σκυλο''
''καλα μ@λ@κες ειναι;''
''Ολοι οι σκυλοι ειναι το ιδιο γιατι να πληρωσεις να παρεις εναν;''
''Εισαι τρελος; Θα δωσεις 1300 ευρω να παρεις σκυλο;''

Οπως και να εχει ομως, εσυ μη χαλας την χαρα σου και το ολο ευτυχισμενο σκηνικο. Κοιτα να το ζησεις, να το γουσταρεις και να μην ακους κανεναν!!! Κι εμας τα ιδια μας λεγανε, αλλα τωρα δεν τους χαλαει καθολου που βλεπω τους ιδιους ξανα και ξανα, εχοντας ομως εναν λυκο παραπανω... ;)

taxudromos

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2011
86
2
συμφωνω με ολους τους απο πανω... ας τους να λενε .... ο dogo δεν ειναι απλα ενας σκυλος.... μπορει να σου λενε φιλοι και γνωστοι οτι σου λενε , αλλα οταν παει 2 χρονων 8α σε κοιτανε με το στομα ανοιχτο.... εγω προσωπικα σε ζηλευω που 8α παρεις dogo και ελπιζω καποια μερα να ειμαι σε 8εση να εχω διπλα μου ενα dogo...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σε διαβάζω και χαμογελάω...γιατι θυμάμαι πριν από 2,5 χρόνια ότι ήμουν σε παρόμοια κατάσταση...

Ευτυχώς isipan ο σκύλος σου ανάμεσα σε πάρα πολλά πράγματα θα σου μάθει και θα σου διδάξει πράγματα και καταστάσεις που δεν τις φαντάζεσαι...

Να τον ακούς τον σκύλο σου isapan, θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις πολλά πράγματα και θα σου μάθει να αντιμετωπίζεις με άλλο τρόπο τις καταστάσεις θα σου έρχονται...

Σου εύχομαι να τον υποδεχθείς και να έχετε μια ζωή γεμάτη ισορροπία, αυτό μόνο...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Με το καλό να αποκτήσεις τον νέο σου φίλο και μην χαλιέσαι καθόλου με τα λόγια των φίλων σου..
Και εγώ ακούω καθημερινά απ' την παρέα μου..είτε για τις τροφές που μπορώ να πάρω τις φθηνές του σούπερ μάρκετ,είτε για το ότι αφιερώνω περισσότερο χρόνο στα "κωλόσκυλα" μου παρά σε αυτούς και γενικά πολλά άλλα τέτοια..Όμως απλά αδιαφορώ!Όποτε θέλουν με παρατάνε!Δική τους επιλογή!Αυτή είμαι! Μπαινάκης- Βγαινάκης ;):rolleyes:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Με το καλο να δεχτητε τον κουραμπιε σας... μην ακους τιποτα... Tη Μοιρα την προετοιμασατε οτι θα αποκτησει συγκατοικο ενα σιφουνα ? :)