Έλεος... Θα φωνάξω αστυνομία..

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Καλημερα..Αφορμη για το συγκεκριμενο θεμα σταθηκε το περιστατικο επιθεσης απο σκυλο..Για να τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη..Κοντα στο σπιτι μου υπαρχει ενα παρκο οπου καθε μερα παμε την βολτα μας.Διπλα στο παρκο υπαρχει μια μαντρα-αυλη με ενα πολυ αγριο λυκοσκυλο με τσοπανοσκυλο(κατι τετοιο)..Ο εν λογω κυριος;;;; το εχει συνεχεια εκει δεμενο και οποιος περναει τρελαινεται να τον γαυγιζει,προσπαθει να πηδηξει την πορτα κτλ..Ετυχε μια μερα πριν να τον βγαλει η μανα μου πρωινη βολτα και γυρισε φοβισμενη και τρομοκρατημενη λεγοντας μου οτι την πλησιασε στο μετρο,γρυλιζοντας και ηταν ετοιμος να την ανεβει πανω της..Ε παω και γω τωρα το πρωι να δω αν οντως γινεται ετσι..Και αμολυμενος καθως ηταν(ο ιδιοκτητης κοιταζε απο το μπαλκονι),ερχεται και μου κανει το ιδιο..Τελευταια στιγμη το απωθησα..Νευριασμενος παω στον τυπο και του λεω ΄΄σας παρακαλω η μαζεψτε το σκυλι σας η βγαλτε το εσεις με λουρι,δεν μπορει να ορμαει σε οποιονδηποτε,ειναι και η ωρα που παιδακια πανε στο σχολειο..Και τι μου λεει ο αθεοφοβος;;;Δεν μπορω,,εχει κρυο...Αν φωναξω αστυνομια εγω θα φταιω;;;Sorry για το μεγαλο ποστ αλλα καποιοι δεν βαζουν μυαλο με τπτ..

hachi

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
53
0
Να πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και να κανεις καταγγελια για να του κανουν συσταση.
Τι περιμενει ο τυπος δηλαδη? Να γινει πρωτα το κακο και μετα να μαζεψει το σκυλι του?
Σε ποια περιοχη μενεις αν επιτρεπετε?

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Θεσσαλονικη,σε ενα προστιο εκτος..Ναχαμε και αστυνομικο τμημα..καλα θαταν..αυριο αν μου ξανακανει το ιδιο θα παω,ειναι και γνωστος ο καραγκιοζης..

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Σκεφτηκα απο τη μια να βγαζω το σκυλο μου καμια ωρα πιο μετα για να μην συναντιουνται..αυτος ανοιγει τν πορτα του για 10 λεπτα,βγαινει ο σκυλος του κανει τι κανει και βουρ στο μαντρι παλι..Αλλα μονο και μονο απο αυτο που μου ειπε δεν θα του περασει..

hachi

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
53
0
Και γιατι να αλλαξεις εσυ το προγραμμα σου? Αν δεν γινει καταγγελια αυτος παντως θα κανει το χαβα του.
Ετσι τους αφηνουμε και μετα τρεχουμε και δεν φτανουμε δυστηχως

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Μου φενεται παγερα εως αναισθητα αδιαφορος ο τυπος..Αν σε επιτεθει ο σκυλος τι μπορεις να κανεις με την αστυνομια και ποια ειναι η ποινη;;(χτυπα ξυλο)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δεν χρειάζεται να ματώσει κάποιος για να κάνεις καταγγελία...
Διότι την επόμενη φορά μπορεί να είναι ένα παιδάκι...

Μπορείς να πας και τώρα να το καταγγείλεις.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σε κάποιο θέμα, χθες προχθές υπήρχε ένα link που εξηγούσε την διαδικασία κι έλεγε ότι είναι προτιμότερο αντί να πας εσύ στο ΑΤ της περιοχής σου να κάνεις καταγγελία να καλέσεις το 100 να έρθει γιατί έτσι το συμβάν καταγράφεται κι έτσι υπάρχει ως προηγούμενο, ενώ αν πας εσύ στο ΑΤ δεν καταγράφεται....

Όλα αυτά βέβαια την στιγμή του συμβάντος, γιατί εκ των υστέρων δεν νομίζω ότι μπορείς να καλέσεις το 100...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν χρειάζεται να γίνει κατι κακό για να βάλει μυαλό ο ανθρωπος.
Εφόσον είναι ανεύθυνος και αδιαφορεί για τον συνάνθρωπο του πρέπει να του γίνουν συστάσεις.

Μπορείς να πας στην αστυνομία και να τους πεις ότι κάθε μέρα αφήνει λυτό το σκυλί του ένας κύριος και πλησιάσει τρομοκρατόντας τους περαστικούς. Μη πεις ότι ήσουν με σκύλο.

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
Καλημέρα. Συμφωνώ θα πρέπει να πας στην αστυνομία εφόσον ο ιδιοκτήτης του δεν είναι συνενοήσιμος. Μου είχε τύχει κάτι αντίστοιχο σε μικρότερη ηλικία. Μία κυρία είχε τον σκύλο της ελεύθερο στο δρόμο (δεν ξερω ράτσα έμοιαζε με κυνηγόσκυλο). γαύγιζε και γρύλιζε. Η απάντηση της κυρίας ήταν οτί είναι άκακο και σκυλί είναι θα γαυγίσει να μένουμε ήρεμες. Το αποτέλεσμα; κάποιο πρωινό πηγαίνοντας τότε σχολείο όρμισε στη μία φίλη μου τη δάγκωσε στα πόδια προκαλώντας της τραύματα.

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Κοίτα και στην αστυνομία να πάς δεν νομίζω να σε βοηθήσει μια φορά που είχα πάει για παρόμοιο θέμα μου πήραν στοιχεία κλπ..και μετά βγαίνοντας μου λέει ένα νέο μπατσάκι εδώ δεν ασχολούνται με τα βαποράκια θα ασχοληθούν με τον σκύλο του τυπά νομίζεις??και τον πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα πήγα με τον σκύλο του ξαδερφου μου ένα ημίαιμο λυκόσκυλο με λουρί και περίμενα να βγεί απο το σπίτι και όταν βγήκε τον πλησίασα..και ο τύπος τρόμαξε..και του λέω κατα λέξη και πολιτισμένα αυτό το νιώθω κάθε φορά που αφήνεις τον κακο μεγαλωμένο σκύλο σου λυτό στον δρόμο άν δεν το καταλάβεις και τώρα,θα έχεις πρόβλημα..και μετά απο 2 μέρες πίναμε παρέα μπύρες και με τον σκύλο του ο οποίος άρχισε να το βγάζει βόλτες με το λουρί.. :p..κάνε την προσπάθειά σου και αν δεν..πήγαινε και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου κυριολεκτικά..δεν θα αλλάξεις εσύ τις συνήθειες σου και του σκύλου σου για τον κάνε ανεύθυνο..και όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω αφού δεν σε σέβονται θα σε φοβούνται..περιμένω νεότερα

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Αναμενω για αυριο το πρωι την πρωινη βολτα..Τωρα το μεσημερι που τον παρακολουθουσα πηγαινοντας βολτα στο παρκο μονος καταλαβα το ποσο βλημα μπορει ναναι.Κανει ΄΄ασκησεις΄΄ σωματοφυλακης στο σκυλο του..Ειδα τον τροπο και μου πεσανε τα μαλλια..Εδεσε ενα μεγαλο λαστιχενιο σκυλακι με ενα σκοινι και το εστελνε προς τον σκυλο του να το δαγκωνει και με πολυ περιφανεια του ελεγε μπραβο ρε τερας,μπραβο..Και νομιζετε οτι η αστυνομια θα του βαλει μυαλο τον γελοιο;;

maria-rocky

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
69
0
ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Nα πάς σίγουρα στην αστυνομία....Και να προσέχεις τον μικρό γιατί είναι και τσαμπουκάδες τα Τζακ.Απο εμπειρία μόλις πλησιάζει ο σκύλος και γρυλίζει,πάρε τον μικρό στην αγκαλιά σου και κλείστου τα μάτια να μην βλέπει και φορτώνει και αυτός και γινει καμια στραβή....Να πας και να τον μαζεψουν τον αλήτη!!!!

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Περιττο να σας πω οτι ο δικος μου οταν βλεπει σεληνιαζεται..Η τριχα καγκελο και θελειι να μαλωσει,και ειναι και 7 μηνων μονο..Απλα τον παιρνω,γυρναω πλατη και την κανω γιατι τον εχω ικανο να ορμηξει πανω μου..

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Παιδια για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα εχω και γω ενα παρομοιο θεματακι..Ειχα βγαλει το κουταβι σημερα για βολτα με το αυτοκινητο για να συνηθισει οταν θα πρεπει να τον παω σε κτηνιατρο κτλ...Λοιποοον ενας γειτονας μου εχει ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου οικοπεδο περιφραγμενο με σιτα η οποια κρατιεται με ξυλινα δοκαρια..Εντελως χυμα κατασκευη,μιας και εχει το οικοπεδο για να βαζει τον εξοπλισμο της δουλειας του..Πριν κανα 2μηνο εφερε ενα θυληκο πιτμπουλ το οποιο πριν καμια βδομαδα γεννησε..Περιτο να πω οτι τα μισα κουταβια τα εφαγε για αγνωστο για μας λογο μπροστα στα ματια του πατερα μου..Την σκυλα ο τυπας την εχει δεμενη και κανει σαν τρελη (με την κακη εννοια) μολις μας βλεπει..Δεν την εδωσα σημασια και παρκαρω το αμαξι μεσα στο γκαραζ..Αποσταση 7-8 μετρα απο το οικοπεδο του γειτονα..Με το που κατεβαζω το κλουβι με τον κουταβο μου μεσα,,παω να ανοιξω και το πορτμπαγκαζ να βγαλω κατι ψωνια,,και ακουω τρεξιμο απο την σκυλα του γειτονα και ηταν τοσο αγριεμενη που εσπασε την αλυσιδα και εσκασε πανω στην σιτα με αποτελεσμα να ριξει το ενα ξυλινο στηριγμα ωστε να σχηματισει η σιτα κλιση για να βγει..Με το που συνηδητοποιω τι εχει γινει ριχνω το κλουβι με το κουταβι στο πορτ μπαγκαζ πιανω ακριβως απο διπλα μια τζουγκρανα που εχουμε για τον κηπο και γονατιζω..Το σκυλι σταματησε κανα 2 μετρα μακρια μου και ποτε ζυγωνε λιγους ποντους ενω εχει σηκωσει ολη την γειτονια στο ποδι με τα γαυγισματα..Το περιστατικο κρατησε κανα λεπτο γιατι επιασα το λαστιχο του ποτισματος και του εριξα νερο με το πιεστικο και εφυγε τρεχοντας μεσα στη νυχτα..Πραγματικα δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν προλαβαινα να ριξω το κλουβι του δικου μου στο πορτμπαγκαζ...Ο δικος μου τα χρειαστηκε και καμια ωρα τωρα ειναι ζαρομενος και δεν βγαζει κιχ το καημενο και κοιταει δεξια αριστερα..Ειπα τον πατερα μου το περιστατικο για να μιλησει στο γειτονα γιατι αν τον πετυχω μπορει και να πιαστουμε και στα χερια..Εν τελει φωτια και πισσα στους μακακες ανευθυνους που παρατανε τα σκυλια τους με ενα ξεροκοματο και λιγο νερο με αποτελεσμα να τρεχουμε και να μην φτανουμε εμεις!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ