Καλημερα..Αφορμη για το συγκεκριμενο θεμα σταθηκε το περιστατικο επιθεσης απο σκυλο..Για να τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη..Κοντα στο σπιτι μου υπαρχει ενα παρκο οπου καθε μερα παμε την βολτα μας.Διπλα στο παρκο υπαρχει μια μαντρα-αυλη με ενα πολυ αγριο λυκοσκυλο με τσοπανοσκυλο(κατι τετοιο)..Ο εν λογω κυριος;;;; το εχει συνεχεια εκει δεμενο και οποιος περναει τρελαινεται να τον γαυγιζει,προσπαθει να πηδηξει την πορτα κτλ..Ετυχε μια μερα πριν να τον βγαλει η μανα μου πρωινη βολτα και γυρισε φοβισμενη και τρομοκρατημενη λεγοντας μου οτι την πλησιασε στο μετρο,γρυλιζοντας και ηταν ετοιμος να την ανεβει πανω της..Ε παω και γω τωρα το πρωι να δω αν οντως γινεται ετσι..Και αμολυμενος καθως ηταν(ο ιδιοκτητης κοιταζε απο το μπαλκονι),ερχεται και μου κανει το ιδιο..Τελευταια στιγμη το απωθησα..Νευριασμενος παω στον τυπο και του λεω ΄΄σας παρακαλω η μαζεψτε το σκυλι σας η βγαλτε το εσεις με λουρι,δεν μπορει να ορμαει σε οποιονδηποτε,ειναι και η ωρα που παιδακια πανε στο σχολειο..Και τι μου λεει ο αθεοφοβος;;;Δεν μπορω,,εχει κρυο...Αν φωναξω αστυνομια εγω θα φταιω;;;Sorry για το μεγαλο ποστ αλλα καποιοι δεν βαζουν μυαλο με τπτ..