Κάποια μηνύματα από το παρόν θέμα αντιγράφηκαν από εδώ
---------------------------------------------------------------------
με το λουρι δεν ελεγχεις το σκυλι αλλα στην ουσια τον περιοριζεις
Αν το σκυλι εχει θεμα με τις γατες π.χ ,δεν λυνεις το προβλημα της γατας με το λουρι ,απλα μηδενιζεις (προσωρινα παντα ) την πιθανοτητα μιας ασχημης καταστασης (που ομως θα ξαναπαρουσιαστει ).
... εχεις τον ελεγχο του σκυλου σου ?
Τρωει το σκυλι σου απο κατω και κινδυνευει?
Με το λουρι ,προσωρινα τον σωζεις απο τυχον φολα (χτυπα ξυλο),δεν λυνεις ομως το προβλημα ... εχεις τον ελεγχο του σκυλου σου ?
Ο σκυλος ,για μενα θεωρειται ελεγχομενος μονο οταν δεν ενοχλει (σε ολες τις προεκτασεις της ενοχλησης ) και εφοσον ειναι ελευθερος απο λουρι ,κατι που σημαινει οτι δειχνει τον πραγματικο του εαυτο και εφαρμοζει αυτα τα οποια θελει ο κατοχος του ...δηλ καλη συμπεριφορα και υπακοη σε τυχον εντολες ,εχοντας σαν δεσμευση μονο την ματια και τα νευσματα του κατοχου
Οταν ο σκυλος υπακουει κατω απο αυτες τις συνθηκες ,μονο τοτε ειναι ελεγχομενος..
ΥΓ .... Ελαχιστοι καταφερουν να εχουν ελεγχομενο σκυλο ... και προσωπικα εχω συναντησει μονο 5-6 ατομα ....απειροελαχιστοι ? ναι .... αλλα υπαρχουν
Θα ανοιξω ενα θεμα για περισσοτερα .....
---------------------------------------------------------------------
ICE ...Αρκετα "προχωρημενα" αυτα που διαβαζω... Προσωπικα ελεγχω τον σκυλο μου οταν τον εχω στο λουρι, και δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι θα τον ελεγχω λυτο. Και να με ρωτησει καποιος σε δυο υποθετικες περιπτωσεις δεμενου και λυτου ποιος ελεγχει τον σκυλο του, χωρις αμφιβολια θα απαντησω ο πρωτος.
Υ.Γ. Αν θελεις, ανοιξε ενα νεο θεμα με αυτο που λες για να το δουμε απο ολες τις πλευρες. Καλημερα.
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk
με το λουρι δεν ελεγχεις το σκυλι αλλα στην ουσια τον περιοριζεις
Αν το σκυλι εχει θεμα με τις γατες π.χ ,δεν λυνεις το προβλημα της γατας με το λουρι ,απλα μηδενιζεις (προσωρινα παντα ) την πιθανοτητα μιας ασχημης καταστασης (που ομως θα ξαναπαρουσιαστει ).
... εχεις τον ελεγχο του σκυλου σου ?
Τρωει το σκυλι σου απο κατω και κινδυνευει?
Με το λουρι ,προσωρινα τον σωζεις απο τυχον φολα (χτυπα ξυλο),δεν λυνεις ομως το προβλημα ... εχεις τον ελεγχο του σκυλου σου ?
Ο σκυλος ,για μενα θεωρειται ελεγχομενος μονο οταν δεν ενοχλει (σε ολες τις προεκτασεις της ενοχλησης ) και εφοσον ειναι ελευθερος απο λουρι ,κατι που σημαινει οτι δειχνει τον πραγματικο του εαυτο και εφαρμοζει αυτα τα οποια θελει ο κατοχος του ...δηλ καλη συμπεριφορα και υπακοη σε τυχον εντολες ,εχοντας σαν δεσμευση μονο την ματια και τα νευσματα του κατοχου
Οταν ο σκυλος υπακουει κατω απο αυτες τις συνθηκες ,μονο τοτε ειναι ελεγχομενος..
ΥΓ .... Ελαχιστοι καταφερουν να εχουν ελεγχομενο σκυλο ... και προσωπικα εχω συναντησει μονο 5-6 ατομα ....απειροελαχιστοι ? ναι .... αλλα υπαρχουν
Θα ανοιξω ενα θεμα για περισσοτερα .....
Last edited by a moderator: