Άτακτο pug

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
γεια σας
αγορασα crate εδω και 2 βδομαδες,βοηθησε πολυ στο θεμα που ειχα που λερωνε μεσα.παρ'ολα αυτα το σκυλι μου ποτε δε σταματαει να σκουζει να τρεχει να ειναι ανυπακουο και να ειναι εξαιρετικα hyper παρολο που βγαινει συχνες βολτες καθημερινα και τρεχει παιζει, τον αφηνω ελευθερο στη παραλια ωσπου να ξεπατωθει.μολισ γυρισουμε σπιτι καθεται 10 λεπτα πινει νερο και παλι τα ιδια δεν καθεται ποτε ησυχο.φταιω? #-o​

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Πόσο μηνών είναι?

Για ποιό λόγο το "αμολάς" και περιμένεις να κουραστεί απο μόνο του?
Αν είναι μικρό θα σε συμβούλευα να βρείτε δραστηριότητες για να κάνετε μαζί.

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
δεν περιμενω να κουραστει μονο του.τρεχουμε μαζι τον κυνηγαμε μασ κυνηγαει πεταμε μπαλες σκαβει παιζει με αλλα σκυλακια.αυτο γινεται για μια μιση ωρα τη μερα και τα σαββατοκυριακα παραπανω.του περνω συνεχεια καινουρια παιχνιδια για να μη βαριεται.ειναι μικρος το ξερω αλλα παρα πολυ ζωηρος και υπερκινιτικος.σε βαθμο υπερβολικο.εχω μεγαλωσει με σκυλια τετιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.το σκυλι λυσσαει.ακομη και η μητερα μου που δουλευει με ζωα δεν τον αντεχει στο σπιτι της.

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ξεχασα να πω ειναι 8 μηνω.απο εκπαιδευση οτι εχω κανει μονη μου και αυτα λιγα πραγματα.οπως κατσε κατω,πηγαινε στο κρεβατι σου,και ερχεται οταν τον φωναζω.ειδικα στη βολτα επειδη τον αφηνω δεν απομακρυνεται κ αν φωναξω ερχεται.αυτα.επισης δεν ανεβαινει στον καναπε αν και καποιεσ φορες κρυφα το κανει.γενικα ομως θελει να γινεται το δικο του.και στο μαλωμα ειναι αναισθητος δεν αντιδρα.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Νομίζω είναι ο χαρακτήρας του κ συ πρέπει να το τιθασευσεις. Διάβασα εδώ λίγο για τον χαρακτήρα της φυλής κ ο καλύτερος χαρακτηρισμός για την συμπεριφορά τους ήταν το Pugtona 500! Μάλλον κατά το Daytona 500, τον αγώνα NASCAR στην Αμερική. Χαχαχαχα!
Υπομονή, επιμονή και κρέιτ!

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
αχαχαχα ωραια.και γω πηρα παγκ για σκυλακι συντροφιας,να τον περνω μαζι ταξιδια και τετια και μεσα στο αυτοκινητο θελει να παιξει και μου ζαλιζει τον ερωτα.πηρα παγκ γιατι οσοι ειχαν μου ελεγαν ειναι τεμπελικα και ησυχα και γω κατεληξα με χαρακτηρα πιο ζωηρο και απο jack russel.μακαρι μεγαλωνοντας να ηρεμησει παντως οσο περνανε οι μηνες χειροτερευει η κατασταση

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Μην αγχωνεσαι με την παροδο του καιρου θα ηρεμησει αυτος και εσυ μαζι του.
Στο αυτοκινητο να τον εχεις σε μποξακι .Νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια και αυτος αλλα και εσυ.Ειναι και επικινδυνο να ειναι ελευθερος στο αυτοκινητο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97