Καλησπέρα, ειμαι καινούρια στο φόρουμ εχω γνώσεις για τα σκυλιά και θα μπορούσα και να συνεισφέρω σε διάφορα θέματα. Αυτον τον καιρο αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την σκυλίτσα μου, την Σαννυ. Ειναι ημίαιμο γιορξαιτ ηλικίας 4 και παει στα 5, την εχω απο μωρό και έχει μεγαλώσει με εμενα και την μητέρα μου μέσα στο σπιτι. Εχει στειρωθη, αλλα δεν έχασε ποτε την όρεξη της. Ειναι πολυ δραστήρια και πανέξυπνη. Βόλτες πηγαίνει 2 με 3 φορές την μέρα και την περίοδο που πήγαινα σχολείο και η μανα μου στην δουλειά την αφήναμε ανοιχτό το μπαλκόνι με πανα και πήγενε εκεί. Τον τελευταίο 1 χρόνο εχω γνωρίσει κάποιον και είμαστε μαζι, παίζει μαζι της, την περνει αγκαλιές, χαίρεται οταν έρχεται σπιτι, γενικα τα πανε καλα. Καμμια φορα αν κατσουμε στο δωμάτιο μου να δούμε ταινία έρχεται και κάθετε ανάμεσα μας. Τον τελευταίο μηνα μετακομίσαμε με το αγόρι μου μαζί. Η Σαννυ έμεινε με την μητερα μου μεχρι να φτιάξω το σπιτι ώστε να μπορεί να μείνει και αυτή μαζι μας (ειναι ανοιχτή η αυλή και μπορεί να φύγει στον δρομο). Τις πρώτες 3 μέρες ηταν καλα τα πράγματα εκανε τις βόλτες της, μέσα στο σπίτι ηταν οπως παντα, πήγαινα να την βλέπω να παίζουμε. Μετά ξεκίνησε να τα κρατάει στην βόλτα και όταν έφταναν σπιτι με την μητέρα μου περίμενε να φύγει από το σπίτι ή να κοιμηθεί και τα έκανε στο παλιό μου δωματιο, με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα και την πάνα της εξω. Πιστεύοντας ότι της λείπω και για αυτο τα κανει μεσα, άρχισα να την περνω στο καινούργιο σπιτι καποιες ωρες τωρα που δεν εχω σχολη.Το βράδυ έρχεται η μανα μου και την περνει, ενώ χοροπηδάει μεχρι το ταβάνι και τρέχει να μπει στο αμάξι στο σπιτι της ξανα κανει τα ίδια αργα το βράδυ που κοιμάται η μανα μου. Χθες το βράδυ την πήραμε να μείνει εδω, πριν παμε για ύπνο την πηγα την συνηθισμένη βολτα στο πάρκο που την παμε παντα, το παλιό μου σπιτι με το καινούριο ειναι 5 λεπτά απόσταση, έκανε μονο τσισα της την περπάτησα και πιο πανω αλλα τίποτα αλλο. Μύριζε και έφευγε, γυρναμε σπιτι μου, της βγάζω το λουρί κάθομαι λίγο στον καναπε και την παρατηρώ. Πήγενε στην πόρτα και με κοιτουσε με όρθια την ουρά.... οπότε της ξανα βαζω το λουρί και παμε ξανα βόλτα. Πηγαμε στο πάρκο,σε άλλο πάρκο, σε στενάκια, μονο μύριζε κάνα δυο σταγόνες εδω και εκει, τιποτα αλλο. Γυρναμε σπιτι,κοιμόμαστε και σήμερα το πρωι βρηκα και κακα και τσισα στο σαλόνι. Δεν την μαλωσα γιατι δεν την έπιασα την στιγμή που τα έκανε. Δεν ξερω τι να κανω με την περίπτωση της, μήπως ζηλεύει που δείχνω σημασία στο αγόρι μου και τα κανει αυτα απο αντίδραση;