Άλμπουμ φωτογραφιών!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
προφίλ=>create new album=>τίτλος=>τσεκάρισμα public ή προσωπικό=> αποθήκευση αλλαγών=>upload pictures=>add files=> select files (για να τσεκάρεις πολλές φωτό, μαζί με το ποντίκι κρατάς πατημένο και το ctrl)=> όταν τελειώσεις πατάς ''άνοιγμα'' στον υπολογιστή σου=>upload files=>εισαγωγή συνημμένου => και voila

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ενημερώνω πως υπάρχει και ένα τεχνικό πρόβλημα με τα albums, που ίσως ευθύνεται για το θέμα σας.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Προσπαθώ εδώ και 2-3 μέρες να ανεβάσω φωτογραφίες σε άλμπουμ και είναι αδύνατον. Μόλις πατήσω το upload pictures μου ανοίγει ένα λευκό άδειο παράθυρο. Φταίει ο υπολογιστής μου?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εγώ ακόμα δε μπορώ να μπώ στο άλμπουμ μου!Όυτε να δω τις φωτογραφίες αλλά ούτε και να τις επεξεργαστώ!!:)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μια απο τα ιδια, λευκα τοπια τα καδρα...
Α,εγώ βλέπω και μία φωτογραφία(εξωφυλλο του άλμπουμ)..αλλά όταν πατάω με πάει εκεί που είναι όλα τα άλμπουμ των μελών!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Για να μην τα πολυλογω, εγω δεν βλεπω τις φωτογραφιες εδω και 5-6 μηνες. Εχω κανει Ιώβεια υπομονη. Και μαλλον θα ζητησω αποζημιωση απο τον admin, ενα μηνιαιο ''βοήθημα'' και μια εφάπαξ αποζημιωση.Και σκεφτομαι σε αντιθετη περιπτωση να κινηθω ακομα και νομικα αν δεν ικανοποιηθω πληρως και συμφωνα με τις απαιτησεις μου!

Ελπιζω να καλυπτονται νομικα εδω στο dogforum, θα τους τρεξω στα Δικαστηρια...εχεχεχεχεεε :D :p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κύριε Admin πότε θα μπορέσω να μπώ στο άλμπουμ μου?
Έχουν περάσει μήνες μήπως μπορεί να βρεθεί λύση?:rolleyes: