Με αφορμή το ποστ (σε άλλο θέμα της SAVRA)
Πως μπορούμε να πούμε-ξεχωρίσουμε ποιός είναι καλός στην δουλειά του.
είναι ο πολυδιαφημιζόμενος?
αυτός δηλαδή που μας έχει ' πνείξει' στην διαφήμιση και έμμεσα μας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου?
είναι αυτός που έχει τις καλύτερες-ομορφότερες-πιο μουράτες εγκαταστάσεις?
πόσοι από αυτούς τους ΄κορυφαίους΄πήραν μέρος σήμερα (και γενικότερα συμμετέχουν) στις εξετάσεις?
που είναι οι λεγόμενοι ΄θετικοί΄? (το έχω ξαναπεί ότι αρνούμε να συμμετέχω στην διαφήμιση που κάνουν προσφέροντας ΄μοναδικότητα΄και πατώντας στις ευαισθησίες του κόσμου)
γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βάζει τα σκυλιά του να συναγωνιστούν και να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τα λεγόμενα τους?
πως πειστήκατε και πήγατε σε κάποιον συγκεκριμένο εκπαιδευτή?
ήταν βολική η απόσταση?
σας έπεισε με τα λόγια?
είδατε δείγματα της δουλείας του?
(το ένα συνήθως εκπαιδευμένο σκυλί που έχουν και παρουσιάζουν στους πελάτες για να τους πείσουν?)
και μιας συζήτησης που είχα το πρωί με τον DENIS...το ξαναλεω...τα 2 προηγουμενα σκυλια μου τα εκπαιδευσα,σε εκπαιδευτηρεια,σε επαγγελματιες και μαλιστα ο ενας πολυ γνωστος και απο τους κορυφαιους στο ειδος
Πως μπορούμε να πούμε-ξεχωρίσουμε ποιός είναι καλός στην δουλειά του.
είναι ο πολυδιαφημιζόμενος?
αυτός δηλαδή που μας έχει ' πνείξει' στην διαφήμιση και έμμεσα μας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου?
είναι αυτός που έχει τις καλύτερες-ομορφότερες-πιο μουράτες εγκαταστάσεις?
πόσοι από αυτούς τους ΄κορυφαίους΄πήραν μέρος σήμερα (και γενικότερα συμμετέχουν) στις εξετάσεις?
που είναι οι λεγόμενοι ΄θετικοί΄? (το έχω ξαναπεί ότι αρνούμε να συμμετέχω στην διαφήμιση που κάνουν προσφέροντας ΄μοναδικότητα΄και πατώντας στις ευαισθησίες του κόσμου)
γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βάζει τα σκυλιά του να συναγωνιστούν και να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τα λεγόμενα τους?
πως πειστήκατε και πήγατε σε κάποιον συγκεκριμένο εκπαιδευτή?
ήταν βολική η απόσταση?
σας έπεισε με τα λόγια?
είδατε δείγματα της δουλείας του?
(το ένα συνήθως εκπαιδευμένο σκυλί που έχουν και παρουσιάζουν στους πελάτες για να τους πείσουν?)