Kι εδώ πάει και έρχεται, στην Σουηδία που στα θέματα υγιεινής είναι εξαιρετικά σχολαστικοί οι αλλεργίες χτυπάνε κόκκινο, έναν άνθρωπο χωρίς αλλεργία όχι μόνο σε ζώα αλλά γενικά δεν έχω γνωρίσει...το θεμα ειναι οτι δεν αφηνουμε πλεον τα παιδια να παιζουν με το χωμα να λερωθούν να πιασουν σκυλια γατια να βαλουν το χερι στο στομα για αυτο και εχουν αυξηθή οι αλλεργίες αν μιλησεις με παιδιατρους που το κατεχουν το θέμα σου λένε να αφησεις τα παιδια να λερωθουν![]()
Συμφωνώ κι εγώ με αυτό που έγραψες, αυτό εννοούσα πριν.Κυβέλη εμένα ο αδεφός μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα έχει παει να πεθανει 2 φορές μικρός... αυτα που λέω μου τα έχει πει ένας από τους καλύτερους αλλεργιολόγους
Ακριβώςφανταστικό...από δω και πέρα όποιος μου ξαναπει ''μα όταν θα χεις παιδί θα χεις και τη σκύλα μέσα;;τσ τσ τσ τσ'' ,θα του το δείξω!α'ι 'στο καλό μας έχουν πρίξει!
πεστους οτι θα το δωσεις δωρο στο παιδι για να κοιμουνται αγκαλια!Ακριβώς.........μα όλοι τα ίδια λένε???
Εμάς πάλι μας έχουν πει και το κορυφαίο : ''έλα μωρέ εντάξει, όταν θα κάνετε παιδί κάπου θα βρείτε να το δώσετε το σκυλί !!''.
χαχαχαχα απίστευτο μερικοί άνθρωποι τα λένε και τα πιστεύουν!
Απίστευτοπεστους οτι θα το δωσεις δωρο στο παιδι για να κοιμουνται αγκαλια!
Αυτό είναι γεγονός. Οι σημερινές μαμάδες γίνονται υστερικές μερικές φορές σχετικά με το τι θα πιάσει το παιδί κλπ. Καλό είναι να μάθει το παιδί κάποιους κανόνες υγιεινής πχ ..πότε πρέπει να πλένει τα χέρια του αλλά μην το παρατραβάμε κιόλας και τα βάζουμε σε γυάλα!! Δεν θα τα βοηθάμε έτσι αντιθέτως τους δημιουργούμε προβλήματα.το θεμα ειναι οτι δεν αφηνουμε πλεον τα παιδια να παιζουν με το χωμα να λερωθούν να πιασουν σκυλια γατια να βαλουν το χερι στο στομα για αυτο και εχουν αυξηθή οι αλλεργίες αν μιλησεις με παιδιατρους που το κατεχουν το θέμα σου λένε να αφησεις τα παιδια να λερωθουν![]()