«Ανάκριση» στον εκπαιδευτή...

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Επειδή το θέμα Πως διαλέγουμε εκπαιδευτή... είναι κλειστό έχει ενδιαφέρον να έχουμε, πιστεύω, ένα νέο θέμα του στυλ «Ανάκριση στον εκπαιδευτή» το οποίο θα μας βοηθήσει να βγάλουμε διάφορα συμπεράσματα…
Παράδειγμα:
Εσείς το έχετε σπουδάσει το αντικείμενο της εκπαίδευσης σκύλων?
Ποιος σας έμαθε-δίδαξε? Ναι? Που? Τι διάρκεια είχε? Πήρατε κάποιο τίτλο σπουδών?
Αν μετά την εκπαίδευση του δεν με ακούει?
Γιατί ακούσει εδώ στον χώρο εκπαίδευσης και σπίτι δεν ακούει?
Ο χώρος σας έχει κάποια στάνταρ υγιεινής για την φιλοξενία, εκπαίδευση σκύλων, πανσιόν ?
Πόσα σκυλιά έχετε εκπαιδεύσει?
Ποια μέθοδο και γιατί την χρησιμοποιείται?
Μπορώ να δω ενα παράδειγμα live μαθήματος εκπαίδευσης?
Μπορώ να δω ενα σκύλο εκπαιδευμένο απο εσάς?
Διαβάζετε βιβλία, νέες εκδόσεις, περί ψυχολογίας, εκπαίδευσης κλπ ?
Μου λέτε για χρήση Ηλεκτρικού κολάρου. Πως έχετε μάθει να κάνετε σωστή χρ'ηση αυτού?
Τι γνώμη έχετε για την Α,Β, μέθοδο εκπαίδευσης?
Ποια διαδικασία ακολουθείτε για την «διόρθωση» της κακής συμπεριφοράς του, συνήθειας του?

Πως ενημερώνεστε για τα νέα του κλάδου σας?
Έχετε πάρει μέρος σε αγώνες εργασίας?

Κλπ…

ΥΓ
1.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γίνει διαγραφή του σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο παρόμοιο, που δεν το έχω βρει…
2.Δεν είμαι κατά των σωστών επαγγελματιών εκπαιδευτών, είμαι κατά των δήθεν «επαγγελματιών εκπαιδευτών» βασανιστών σκύλων…

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
κανονικα ολα αυτα πρεπει να στα λεει ο εκπαιδευτης απο μονος του και οχι να του τα βγαζεις με το τζιγκελι.

δεν τους μπορω αυους τους ανθρωπους που βαριουνται να κανουν την δουλεια τους.
δυστηχως εχω δει αρκετους εκπαιδευτες που σου εξηγουν για την δουλεια τους οσο και ενας μαστορας στο συνεργειο αυτοκινητων.

ειναι και αλλοι ομως που το εχουν μερακι ρε παιδι μου και γουσταρουν να σου μιλουν και να σου εξηγουν.
για αυτην την δουλεια χρειαζεται εξωστρεφεις ανθρωπους που πρωτα το κανουν απο αγαπη και μετα για χρηματα.

προσφατα μου μιλαγα με ανα γνωστο που ειχε εναν σκυλο και ηθελε να τον κανει φυλακα,ο ανθρωπος δεν τον ενδιεφερε καθολου ο σκυλος ρε παιδι μου απλα ηθελε να δαγκωνει οποιος παει να μπει μεσα στο χωρο,ενα κομματι ψωμι λιγο νερο και τελος.

πηγε σε εκπειδευτη και ο κυριος για να μην χασει τα 800Ε εκατσε και εκανε ΄''εκπαιδευση'' βασικη σε αυτον τον σκυλο ο οποιος θα ηταν μονιμος σε ενα κηπο.
του ειπε καλο θα ηταν να τον βγαζεις και καμια βολτα αλλα μεχρι εκει..
και επειδη ο μορτης ο εκπειδευτης καταλαβε πως με αυτη την ζωη που κανει ο σκυλος δεν προκειτε ποτε να ειναι ισορροπημενος,
του ειπε οχι και πολλα πολλα με ανθρωπους και τετοια.
σκεφτηκε να γινει ακοινωνητος αρα αγριος αρα φυλακας.
και τα 800 στην τσεπη!
μια χρα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97