Επειδή το θέμα Πως διαλέγουμε εκπαιδευτή... είναι κλειστό έχει ενδιαφέρον να έχουμε, πιστεύω, ένα νέο θέμα του στυλ «Ανάκριση στον εκπαιδευτή» το οποίο θα μας βοηθήσει να βγάλουμε διάφορα συμπεράσματα…
Παράδειγμα:
Εσείς το έχετε σπουδάσει το αντικείμενο της εκπαίδευσης σκύλων?
Ποιος σας έμαθε-δίδαξε? Ναι? Που? Τι διάρκεια είχε? Πήρατε κάποιο τίτλο σπουδών?
Αν μετά την εκπαίδευση του δεν με ακούει?
Γιατί ακούσει εδώ στον χώρο εκπαίδευσης και σπίτι δεν ακούει?
Ο χώρος σας έχει κάποια στάνταρ υγιεινής για την φιλοξενία, εκπαίδευση σκύλων, πανσιόν ?
Πόσα σκυλιά έχετε εκπαιδεύσει?
Ποια μέθοδο και γιατί την χρησιμοποιείται?
Μπορώ να δω ενα παράδειγμα live μαθήματος εκπαίδευσης?
Μπορώ να δω ενα σκύλο εκπαιδευμένο απο εσάς?
Διαβάζετε βιβλία, νέες εκδόσεις, περί ψυχολογίας, εκπαίδευσης κλπ ?
Μου λέτε για χρήση Ηλεκτρικού κολάρου. Πως έχετε μάθει να κάνετε σωστή χρ'ηση αυτού?
Τι γνώμη έχετε για την Α,Β, μέθοδο εκπαίδευσης?
Ποια διαδικασία ακολουθείτε για την «διόρθωση» της κακής συμπεριφοράς του, συνήθειας του?
Πως ενημερώνεστε για τα νέα του κλάδου σας?
Έχετε πάρει μέρος σε αγώνες εργασίας?
Κλπ…
ΥΓ
1.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γίνει διαγραφή του σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο παρόμοιο, που δεν το έχω βρει…
2.Δεν είμαι κατά των σωστών επαγγελματιών εκπαιδευτών, είμαι κατά των δήθεν «επαγγελματιών εκπαιδευτών» βασανιστών σκύλων…
Παράδειγμα:
Εσείς το έχετε σπουδάσει το αντικείμενο της εκπαίδευσης σκύλων?
Ποιος σας έμαθε-δίδαξε? Ναι? Που? Τι διάρκεια είχε? Πήρατε κάποιο τίτλο σπουδών?
Αν μετά την εκπαίδευση του δεν με ακούει?
Γιατί ακούσει εδώ στον χώρο εκπαίδευσης και σπίτι δεν ακούει?
Ο χώρος σας έχει κάποια στάνταρ υγιεινής για την φιλοξενία, εκπαίδευση σκύλων, πανσιόν ?
Πόσα σκυλιά έχετε εκπαιδεύσει?
Ποια μέθοδο και γιατί την χρησιμοποιείται?
Μπορώ να δω ενα παράδειγμα live μαθήματος εκπαίδευσης?
Μπορώ να δω ενα σκύλο εκπαιδευμένο απο εσάς?
Διαβάζετε βιβλία, νέες εκδόσεις, περί ψυχολογίας, εκπαίδευσης κλπ ?
Μου λέτε για χρήση Ηλεκτρικού κολάρου. Πως έχετε μάθει να κάνετε σωστή χρ'ηση αυτού?
Τι γνώμη έχετε για την Α,Β, μέθοδο εκπαίδευσης?
Ποια διαδικασία ακολουθείτε για την «διόρθωση» της κακής συμπεριφοράς του, συνήθειας του?
Πως ενημερώνεστε για τα νέα του κλάδου σας?
Έχετε πάρει μέρος σε αγώνες εργασίας?
Κλπ…
ΥΓ
1.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γίνει διαγραφή του σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο παρόμοιο, που δεν το έχω βρει…
2.Δεν είμαι κατά των σωστών επαγγελματιών εκπαιδευτών, είμαι κατά των δήθεν «επαγγελματιών εκπαιδευτών» βασανιστών σκύλων…