Μη δίνεις συμπληρώματα (π.χ. λινέλαιο) όσο δεν έχεις ξεκαθαρίσει τα βασικά.
Κάνε αυτό που σου είπαν, είτε σε μαγειρευτό είτε σε ωμό, δώσε ένα ένα τα συστατικά για κάποιο διάστημα - αφού τελειώσεις με τη δίαιτα τώρα - για να καταλάβεις τι τον πειράζει.
Π.χ. κοτόπουλο με λαπά. Κοτόπουλο με γλυκοπατάτα. Κοτόπουλο με λαχανικά. Μοσχάρι με λαπά, ... κτλ κτλ. Θα σου λεγα και σκέτο κοτόπουλο/σκέτο μοσχάρι όπως ακριβώς περιγράφει ο canis αλλά εμένα σίγουρα με μόνο πρωτεϊνη *μαγειρευτή* και (άρα) χωρίς κόκκαλα θα έκανε μαλακά κακά, οπότε δεν ξέρω, τα παιδιά που δίνουν μπαρφ ξέρουν καλύτερα.
Επειδή αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα μου μυρίζεται περίπτωση ευαίσθητη όπως ο δικός μου (τον ξετινάζει και το λίγο λίπος), στο ξαναλέω, τον δικό μου το πολύ κοτόπουλο (π.χ. και για 2 βδομάδες σερί) τον πειράζει. Δοκίμασε πρώτα γαλοπούλα, και τώρα στη δίαιτα, στο βραστό που του δίνεις.
Παράδειγμα σε μας, με τον παραπάνω τρόπο προσθαφαίρεσης προϊόντων: κιμάδες από τα τυπικά κομμάτια που κάνουν κιμά είναι πίτα στο λίπος, τον πάνε αίμα. Εγώ έχω περιορίσει το μοσχάρι γενικά σε 1 κιλό το μήνα, καθαρό κομμάτι, γιατί είναι αρκετά πιο βαρύ και με πιο πολλά λίπη. Και 1 κοτόπουλο μια φορά το μήνα. Το υπόλοιπο γαλοπούλα. Εντόσθια ποτέ, μόνο κανά μεζέ άμα κάνω για μένα. Ψάρι όλα όσα δοκίμασα οκ, αλλά τα τρώει περιστασιακά. Ρύζι επίσης το πολύ τον πειράζει. Προτιμώ γλυκοπατάτα όταν βρίσκω. Λαχανικά ποτέ, αίμα. Ξερό (θεόξερο) ψωμί για σνακ/για τα δόντια, τέλειο, του στρώνει και στομάχι. Για να καταλάβεις για πόσο πρέπει να πειραματιστείς, έχω ψάξει και τι είδους ρύζι του κάθεται καλύτερα (εμένα ας πούμε μπασμάτι ο λόρδος. Νυχάκι, καρολίνα, parboiled όχι καλά. Αναποφλοίωτο explosive διάρροια).
Αν δεν το κάνεις έτσι, ένα ένα, άκρη δεν θα βγάλεις.
Κάνε αυτό που σου είπαν, είτε σε μαγειρευτό είτε σε ωμό, δώσε ένα ένα τα συστατικά για κάποιο διάστημα - αφού τελειώσεις με τη δίαιτα τώρα - για να καταλάβεις τι τον πειράζει.
Π.χ. κοτόπουλο με λαπά. Κοτόπουλο με γλυκοπατάτα. Κοτόπουλο με λαχανικά. Μοσχάρι με λαπά, ... κτλ κτλ. Θα σου λεγα και σκέτο κοτόπουλο/σκέτο μοσχάρι όπως ακριβώς περιγράφει ο canis αλλά εμένα σίγουρα με μόνο πρωτεϊνη *μαγειρευτή* και (άρα) χωρίς κόκκαλα θα έκανε μαλακά κακά, οπότε δεν ξέρω, τα παιδιά που δίνουν μπαρφ ξέρουν καλύτερα.
Επειδή αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα μου μυρίζεται περίπτωση ευαίσθητη όπως ο δικός μου (τον ξετινάζει και το λίγο λίπος), στο ξαναλέω, τον δικό μου το πολύ κοτόπουλο (π.χ. και για 2 βδομάδες σερί) τον πειράζει. Δοκίμασε πρώτα γαλοπούλα, και τώρα στη δίαιτα, στο βραστό που του δίνεις.
Παράδειγμα σε μας, με τον παραπάνω τρόπο προσθαφαίρεσης προϊόντων: κιμάδες από τα τυπικά κομμάτια που κάνουν κιμά είναι πίτα στο λίπος, τον πάνε αίμα. Εγώ έχω περιορίσει το μοσχάρι γενικά σε 1 κιλό το μήνα, καθαρό κομμάτι, γιατί είναι αρκετά πιο βαρύ και με πιο πολλά λίπη. Και 1 κοτόπουλο μια φορά το μήνα. Το υπόλοιπο γαλοπούλα. Εντόσθια ποτέ, μόνο κανά μεζέ άμα κάνω για μένα. Ψάρι όλα όσα δοκίμασα οκ, αλλά τα τρώει περιστασιακά. Ρύζι επίσης το πολύ τον πειράζει. Προτιμώ γλυκοπατάτα όταν βρίσκω. Λαχανικά ποτέ, αίμα. Ξερό (θεόξερο) ψωμί για σνακ/για τα δόντια, τέλειο, του στρώνει και στομάχι. Για να καταλάβεις για πόσο πρέπει να πειραματιστείς, έχω ψάξει και τι είδους ρύζι του κάθεται καλύτερα (εμένα ας πούμε μπασμάτι ο λόρδος. Νυχάκι, καρολίνα, parboiled όχι καλά. Αναποφλοίωτο explosive διάρροια).
Αν δεν το κάνεις έτσι, ένα ένα, άκρη δεν θα βγάλεις.