Καλώς σας βρήκαμε! (Σπίθας+rick)


D

Deleted member 14614

Guest
Εύγε Blacksatin/Ελεάνα! ;)
Σίγουρα είναι δύσκολος ο μόνιμος αποχωρισμός ενός τετράποδου συντρόφου. Μπορεί να μην το έχω ζήσει, αλλά καταλαβαίνω το δέσιμο που μπορεί να δημιουργηθεί.
Είναι πολύ ευχάριστο που άλλαξε τελείως η αντιμετώπιση προς την Sheeva! Σαν πριγκήπισσα δηλαδή είναι τώρα, με τα αδιάβροχά της, κ.λ.π.! :)
 




D

Deleted member 14614

Guest
Και φυσικά, ενός κακού μύρια έπονται!
Αρχίσαμε να δείχνουμε και τα πρώτα δείγματα άγχους αποχωρισμού.Με το που φεύγω από το σπίτι 2 μέρες τώρα, ρίχνει ο μικρός ένα κλάμα...Ενώ όταν επιστρέφω, σχεδόν γκρεμίζει το σπίτι! Ούτε για σουβλάκια δεν μπορώ να βγω και να μην αρχίσει η συναυλία, αλλά όταν γυρίσω με τη σακούλα στο χέρι, μου το παίζει καλός. :lol:
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ωχ, ωχ Rick, καλωσήρθες στο club...!
Αν και μπορεί να μην είναι bona fide άγχος αποχωρισμού ακόμα, είναι κλασσικό σύμπτωμα των υιοθετημένων που ενώ αρχικά είναι σχεδόν 'αόρατα', μόλις αρχίζουν και νιώθουν ασφάλεια/παίρνουν αγάπη/αναγνωρίζουν τον άνθρωπο σαν αγέλη, διεκδικούν και αγχώνονται όταν μένουν μόνα. Κάνε ένα search στο φόρουμ, ξεκίνα διάβασμα και - ακόμα καλύτερα - μίλα άμεσα με έναν εκπαιδευτή για να σου δώσει κάποιες σωστές κατευθυντήριες.
 


D

Deleted member 14614

Guest
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες dnassib. Εν μέρει χάρηκα, γιατί τουλάχιστον το κάνει (ως αιτία) από θετικά αισθήματα, όχι από πλήξη ή κάτι άλλο. Ναι, από διάβασμα άλλο τίποτα! χαχα. Έχω βρει και κάτι αντίστοιχα βιντεάκια. Παθούσα κι εσύ, ε? Πάω να βρω το thread σου να δω τι κάνει το δικό σου σκυλάκι. :p
Θα μιλήσω σύντομα με εκπαιδευτή να δούμε τι θα πει κι αυτός.
 




D

Deleted member 14614

Guest
Αυτό κάνω milou LGD, τις περισσότερες φορές κερδίζει αυτός, αλλά κάποιες εγώ, αν και τότε έχει ένα ύφος λες και με φοβάται :)confused:). Αλήθεια, ξέρεις γιατί δεν πρέπει να νικάει πάντα? Θέμα κυριαρχικότητας μήπως?
 




D

Deleted member 14614

Guest
Κοίτα, δεν θεωρώ ότι υπάρχει πλέον σοβαρός περιορισμός. Σίγουρα θα προτιμούσα να κυκλοφορεί σε όλο το σπίτι, αλλά και στα μέρη αυτά νομίζω καλά είναι. Πάντως, δεν υφίσταται κανένα θέμα με το να απομονώνεται σε βεράντες, κλπ, έχει τελειώσει αυτό. Δειλά δειλά τον χαιδεύει και η μάνα μου πάντως και του δίνει καμιά λιχουδιά!
Λοιπόν, η μάνα μου έχει τεράστια βελτίωση, φαντάσου ρίχνουμε τσακωμούς επειδή τρώω μπροστά στον Σπίθα και εκείνη του φέρνει κοτόπουλα ή καπνιστές γαλοπούλες για να μην ζηλεύει!!!:mad: Έχουμε ξεφύγει σε αυτό το σπίτι τελείως!χαχα. Προχθές μου πήρε το πιάτο από τα χέρια και έθεσε βέτο ότι ή θα φάει και ο σκύλος ή κανένας από τους δυο μας!!:dohh:
Η κοπέλα μου τον έχει αγαπήσει, πηγαίνουμε 2 φορές την εβδομάδα στο σπίτι της και ρίχνω νέους τσακωμούς εκεί, γιατί κι εκείνη πάει να κάνει τις εξυπνάδες της μάνας μου... Κατά τα άλλα, τον χαιδεύει και παίζει μαζί του όλη την ώρα! :)
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Πολύ χαίρομαι αυτά που λες για τη μαμά σου – είδες; Έχουμε κληρονομικό χάρισμα (χαχαχα!) οι περισσότεροι εδώ στο forum. Βρήκε και η γυναίκα κάποιον να κανακέψει πάλι, ε;….

Το να είναι στο δωμάτιό σου μια χαρά μου ακούγεται, αν κα φαντάζομαι ότι σιγά-σιγά θα αλλάξει και αυτό, τουλάχιστον όσο είστε και οι δύο στο σπίτι. Εμένα είναι στο crate όταν λείπω και αν και στην αρχή με στεναχωρούσε πολύ αυτό, πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι – τουλάχιστον επί του παρόντος – είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο για όλους μας.

Να τον χαίρεσαι τον μούργο --και πρόσεξε μη σου φάει το κορίτσι, φαίνεται πονηρούλης και γόης, χαχα!
 


D

Deleted member 14614

Guest
Παρ'όλο που έλεγαν τα παιδιά που έγραψαν εδώ ότι θα αλλάξει, κλπ. δεν το πολυπίστευα ή έστω το θεωρούσα το λιγότερο πιθανό. Τι να πω, πράγματι έχετε χάρισμα! Χεχε ναι, σωστό αυτό που λες!

Μακάρι να μπορέσει στο μέλλον να κυκλοφορήσει παντού...Αλλιώς θα περιμένει για το δικό μου σπίτι, μόλις βρω σταθερή δουλειά. χεχε
Σε καταλαβαίνω για το crate. Κι εγώ το ίδιο θα ένιωθα, αλλά αφού τόσοι το χρησιμοποιούν, κάτι θα ξέρουν. :) Κάνει ταρζανιές η Τασία?

Σε ευχαριστώ πολύ και εσύ την δικιά σου να χαίρεσαι! Ωχ μη μου λες τέτοια και ζηλεύω καμιά φορά! :p
 


D

Deleted member 14614

Guest
Κλείσαμε 1 μήνα συμβίωσης με τον Σπίθα! :D
Ένας μήνας με λίγο άγχος, αλλά πολλή αγάπη και χαρά.
Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα!
 
Last edited by a moderator:


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλά χριστούγεννα σε εσάς και πολλές ευχές για λιγοτερο αγχος και ακόμα περισσότερη αγάπη στη συμβιωση σας με τον σπιθα!!!
 




D

Deleted member 14614

Guest
Τελικά, για όσους θυμούνται τους αρχικούς μου προβληματισμούς σχετικά με το έντονο ξύσιμο/τρίψιμο του σκύλου, ο κτηνίατρος είπε ότι σε κάτι είναι αλλεργικός... Οι περισσότερες πιθανότητες, είπε, είναι στο περιβάλλον και όχι στην τροφή. Επειδή, προφανώς, χωρίς κατάλληλο τεστ, το οποίο είναι ακριβό, δεν μπορούμε να καταλήξουμε κάπου, σύστησε να μην προβούμε σε κάποια κίνηση προς το παρόν και να τον παρακολουθώ. Τέλος, θεωρεί ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι μια ακίνδυνης μορφής αλλεργία. Σε περίπτωση, όμως, που παρατηρήσω να αραιώνει το τρίχωμα ή να κοκκινίζει η περιοχή, πρέπει να εξεταστεί με βάση τα αλλεργιογόνα...:(
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Xmmm... Πάντως, εγώ στη θέση σου θα άλλαζα σε υποαλλεργική τροφή τύπου sam's field salmon and potato (45e/12kg) - δεν ξέρεις ποτέ! Η Cookie που ξυνόταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ το έκοψε σχεδόν μαχαίρι από τότε που της άλλαξε την τροφή η μαμά.
 


D

Deleted member 14614

Guest
Γαμώτο να το έκανα, αλλά να του αλλάξω τέταρτη τροφή δεν είναι κομματάκι υπερβολικό? Άσε που ο κτηνίατρος υποστήριξε ότι οι πιθανότητες να φταίει η τροφή είναι 25% και το περιβάλλον 75%. Με προέτρεψε, μάλιστα, να συνεχίσω τη Belcando, παρά το ξύσιμο και που (ω τι περίεργο) δεν του αρέσει. Από την άλλη, έχω και εσένα που είναι καρμπόν η περίπτωσή σου με τη δική μου... χαχα

ΥΓ1: Το 666ο post σου σε απάντηση προς εμένα έγινε. Τυχαίο? :p
ΥΓ2: Επειδή το site της Sam's Field δεν αναγράφει δοσολογίες, μήπως μπορείς να κοιτάξεις το σακούλι και να μου πεις?
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.705
7.832
κ η δικια μου τα ιδια εκανε!οταν γυρισα σπιτι με τον σκυλο(ειχα φυγει ενα μεγαλο διαστημα),επαθε σοκ!!!τωρα μου σπαει τα νευρα!!!!ταισες τον σκυλο(οχι μανα αλλα πειναω εγω!!!)?εβγαλες τον σκυλο?ο σκυλος ειναι ανησυχος!ο σκυλος με κοιταει κατι θελει!ο σκυλος μιλουσε στο τηλεφωνο!ο σκυλος διψαει!ο σκυλος εκανε αυτο ,εκεινο,γαυγισε ,γρυλισε,εκλασε....παναγια μου!!!
Χαχαχαχαχαχαααααα!!!!!!!!

Εύχομαι πολλά πολλά χρόνια ακόμη γεμάτα ευτυχία Rick!
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78