Ζητώ για αγορά ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ κουταβι.


Status
Κλειδωμένο θέμα

Italos

Member
7 Απριλίου 2012
6
0
Ζητω γαλλικο μπουλντογκ κουταβι ή σε οσο πιο νεαρή ηλικία γινεται με ολα τα απαραίτητα εγγραφα.Μπορω να διαθέσω μεχρι και 200ευρω.Γνωριζω οτι δεν ειναι το ιδανικο ποσο για αυτα που ζηταω αλλα δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.172
2.998
ΑΤΤΙΚΗ
και όμως έχεις δύο επιλογές....
1/ μαζεύεις χρήματα και όταν μπορείς απευθύνεσαι σε ένα σωστό εκτροφέα και αγοράζεις γαλλάκι
2/ αν θέλεις σκύλο εδώ και τώρα πηγαίνεις σε όσα περισσότερα καταφύγεια μπορείς και ψάχνεις αν σε κάποιο απο αυτά υπάρχει κάποιο σκυλί που να μοιάζει με γαλλικό μπουλντογκ....*

Αποφεύγεις πετ-σοπ και γέννες γνωστών/φίλων/κουμπάρων κλπ.κλπ. για άπειρους λόγους τους οποίους μπορείς πολύ εύκολα να διαπιστώσεις με μια μικρή περιήγηση στα θέματα του φόρουμ..
Τα γαλλάκια που προέρχονται απο τέτοιες πηγές έχουν συνήθως πολλά πολλά θέματα με την υγεία τους....
αν λοιπόν δεν μπορείς να διαθέσεις πάνω απο 200 ευρώ για την αγορά του-φαντάζομαι οτι δεν θα μπορείς να διαθέσεις ούτε 500 ή 1000 ευρώ για να αποκαταστήσεις ένα πρόβλημα υγείας που μπορεί να παρουσιάσει..



*η δεύτερη επιλογή βεβαίως ενέχει τον κίνδυνο το σκυλί να έχει θέματα υγείας αλλά ως επι των πλείστων εσύ θα είσαι ενημερωμένος και θα ξέρεις που βαδίζεις....(πολύ πιθανό είναι να βρείς και σκυλί ενήλικο και απόλυτα υγιές...)

**και βέβαια η επιλογή αυτή είναι και εντελώς τσάμπα.....
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αυτο με τον Τοτο το ξερεις???

Γαλλικο κουταβι με χαρτια και απο αξιοπιστο εκτροφειο ξεκιναει απο 1000 ευρω και φτανει ΑΝΕΤΑ στα 2000.

Λες και οτι δεν εχεις επιλογη- να σε ρωτισω τοτε, τι θα κανεις, αμα χρειαστει καμια επεμβαση μαλακιας υπερωας ( 500-800 ευρω), ορθοπαιδικη ( 500-2000 ευρω- αναλογα με το περιστατικο).
Και αυτες οι επεμβασεις δεν ειναι σπανιες στα γαλλικα!! Ειναι πολυ ευπαθεις απο αναπνοη- αρθρωθεις, σπονδιλικη στιλη, δερματικα, αλλεργιες, ματια, καρδια και αλλα πολλα.
 


Italos

Member
7 Απριλίου 2012
6
0
Θα κανω μαλλον οτι λεει ο/η ΤΑRA στην πρωτη επιλογη.Ειπα 200ευρω διοτι δεν εχω καμια σχεση και εμπειρια με το θεμα.Το γαλλακι δεν ειναι για μενα καθως δεν εχω ουτε χρονο ουτε χωρο ουτε την καταλληλη "ΤΣΕΠΗ" για κατι πολυεξοδο οσο κι αν λατρευω και γω τα σκυλακια προκειμενου να μην τα παρεχω τα απαραιτητα προτιμω να μην εχω στην κατοχη μου τιποτα.Το ηθελα για δωρο σε ανθρωπο με αρκετη εμπειρια στο θεμα των σκυλιων και πρωην κατοχο μποξερ.Ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες σας!
 




FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αν πας στο Μαρκοπουλο στην Εκθεση του ΟΚΑ θα μπορεις να μιλησεις και μαζι τους.
Ειμαι σιγουρη οτι ειναι εκει με καποια απο τα γαλλικα τους.
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Στην ενότητα «Ζήτηση», επιτρέπεται μόνο η ζήτηση πραγμάτων που έχουν σχέση με το σκύλο και όχι η ζήτηση σκύλων.

Εάν θέλετε να σας χαριστεί καθαρόαιμος σκύλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ζωάκι ράτσας δεν θα βρείτε να χαρίζεται και αυτό γιατί ένας σωστός εκτροφέας, που ξοδεύει χρήμα και χρόνο ώστε να αποκτήσει υγιή ζώα δεν θα τα χαρίσει, αλλά θα τα πουλήσει καθώς αυτή είναι η δουλειά του.

Εάν δεν έχετε χρήματα για την αγορά του, ίσως να μην έχετε και τα χρήματα να το συντηρήσετε, oπότε ίσως είναι καλύτερα να πάρετε σκύλο όταν θα είστε έτοιμος.

Εν ψάχνετε ζώα σε «λογικές τιμές» είναι πολύ πιθανό να είναι διασταυρώσεις και όχι καθαρόαιμα, από ανεύθυνους ιδιοκτήτες (byb), που σε καμία περίπτωση δεν είναι εκτροφείς, αλλά παράνομα και ανεύθυνα ζευγαρώνουν το ζωάκι τους χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας και παράνομα πουλάνε και εκμεταλλεύονται τα κουτάβια.
Φροντίστε να ενημερωθείτε για να μην πέσετε θύμα αγοράζοντας ως καθαρόαιμο ένα κουτάβι χωρίς πιστοποιήσεις καθαροαιμιας (με ότι αυτό συνεπάγεται σε υγειά, μορφολογία και χαρακτήρα).

Σας παρακαλούμε να κρατήσετε μια υπεύθυνη στάση και αν επιμένετε στο θέμα καθαρόαιμου σκύλου, φροντίστε να ενημερωθείτε για την φυλή που σας ενδιαφέρει, αναλογιστείτε εάν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του και απευθυνθείτε σε κάποιον εκτροφέα της φυλής.
Μπορείτε να βρείτε εκτροφείς επικοινωνώντας με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος στο 210 – 8145165.

Αν πάλι, δεν είστε έμπειρη/ος, είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα ζώο που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και να σας ενημερώσουμε για τις απαιτήσεις του. Μπορείτε επομένως να αναλογιστείτε και την περίπτωση υιοθεσίας ημίαιμο ζώου, καθότι υπάρχουν πάρα πολλά σωσμένα από το δρόμο, υγιή και εμβολιασμένα σε σωματεία, με τα οποία συνεργαζόμαστε και περιμένουν να βρουν ένα σπίτι!
Το νήμα κλειδώνεται.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.734
19.996
Αν πας στο Μαρκοπουλο στην Εκθεση του ΟΚΑ θα μπορεις να μιλησεις και μαζι τους.
Ειμαι σιγουρη οτι ειναι εκει με καποια απο τα γαλλικα τους.
Ζητώ συγγνώμη που παρεμβαίνω παράτυπα, αλλά...η έκθεση δεν είναι στο Μαρκόπουλο. Είναι στα Σπάτα. Και είναι όντως εξαιρετική ευκαιρία, για όποιον ψάχνει καθαρόαιμο. Αύριο, δεύτερη και τελευταία μέρα.
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78