Westie or Mini Schnauzer?

nontas and

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2013
55
0
Οπως λεει και ο τιτλος ενδιαφερομαι για την αποκτηση ενος σκυλου.Ξερω περι πετ-σοπ και byb.Ζω σε διαμερισμα θα ειναι το 1ο μου σκυλι και εχω 2 παιδια 14&16.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Tι θέλεις να σου πουμε? Ψάχνεις τα χαρακτηριστικά, βλέπεις αν σου κάνει, παίρνεις τηλ στον κοε και ζητάς τηλέφωνα εκτροφέων...
το μόνο που έχω σαν παρατήρηση οτι, τα westie είναι αρκετά "ομιλητικά", κάτι που ίσως αποτελεί πρόβλημα για διαμέρισμα...

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Αν θες τη δική μου υποκειμενική γνώμη: schnauzer!!
Όμως εσύ πρέπει να δεις απο τα χαρακτηριστικά τους ποια φυλή σας ταιριάζει καλύτερα.

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Είναι δύσκολο να απαντηθεί, μέσω φόρουμ γιατί ο σκύλος θα είναι ένα νέο μέλος της οικογένειας και πρέπει να τον αγαπάνε όλοι και να αρέσει σε όλους, γι αυτό κάνεις το εξής απλό βήμα πάς σε μια έκθεση οικογενειακώς τα βλέπετε, μιλάτε με εκτροφείς τι σας ταιρίαζει και αποφασίζετε.:cool:
Πάντως για να βοηθήσω το μίνι σναουζερ βγαίνει και σε άσπρο.

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Kαι τα δύο είναι πολύ ωραία σκυλιά. Είναι ίδιου μεγέθους, οι χαρακτήρες των σκυλιών εξαρτώνται πολύ από την καλή εκτροφή και βεβαίως από την οικογένεια που θα είναι τα σκυλιά. Οπότε εσείς επιλέγετε τι θα θέλατε για την οικογένειά σας.